- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.321
Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))
Evet heyecan dorukta artıkçok az kalmış cok heyecanlı olmalısınallah sağlıkla dogurmayı nasip etsin
benim de kinyas ve kayranin ilk iki bolumunde karamsarliktan ic organlarimi yerlere carpa carpa aglayasim gelmisti.Hah ha çok iyiymiş canım.
Kitapların şarjı bitmiyor ama bazıları okurun jarjını tüketirken bazıları şarj ediyor.
Kinyas ve Kayra - Hakan Günday okumaktayım ve yaşama sevincim tükenmek üzere.
Yanlış anlaşılmasın mutlaka okunması gereken bir yeraltı edebiyatı.
Lakin sağlı sollu tokatlarıyla fazlaca sarsıntı yaratıyor.
Bir de nacizane tavsiyem Kafka Okur dergisi ..2 sayısını da aldım. Çok ama çok beğendim. Böyle kaliteli yayınlara ihtiyac var.
- Pinar Mermer -Yavas Ebeveynlik
- Sarah Jio _Mart Menekseleri
- Fırat Budacı- Kendimi Durduracak Değilim (uykusuz dergisindeki yazılarını kitaba toplamış. Güzeldi.Ama bir roman gibi ard arda su gibi gitmiyor tabi sayfalar.)
DonukPudra.......3
ben de almayı çok istiyorum fakat temin edebileceğim bir mağaza yok okuduğum yerde. ocak ayında ankaradan alırım artık. siz d&r mağazalarından mı almıştınız?Bir de nacizane tavsiyem Kafka Okur dergisi ..2 sayısını da aldım. Çok ama çok beğendim. Böyle kaliteli yayınlara ihtiyac var.
- Pinar Mermer -Yavas Ebeveynlik
- Sarah Jio _Mart Menekseleri
- Fırat Budacı- Kendimi Durduracak Değilim (uykusuz dergisindeki yazılarını kitaba toplamış. Güzeldi.Ama bir roman gibi ard arda su gibi gitmiyor tabi sayfalar.)
DonukPudra.......3
ben de almayı çok istiyorum fakat temin edebileceğim bir mağaza yok okuduğum yerde. ocak ayında ankaradan alırım artık. siz d&r mağazalarından mı almıştınız?
imzan harika3- Platon - Sokrates'in Savunmasi
NancyFrancis : 3
Tesekkurler. Ne guzel yazmis degil mi Nazim Hikmet :)imzan harika
Laura Lippman-HisteriBin Muhteşem Güneş-Khaled Hosseını bitti.
Uçurtma Avcısı gibi içimi sızlatan bir kitaptı.
ellanazz-3
benim de kinyas ve kayranin ilk iki bolumunde karamsarliktan ic organlarimi yerlere carpa carpa aglayasim gelmisti.
daha önce hangi kitabını okumuştunuz yazarın? ben AZ ve daha adlı romanlarını okudum. romanlarının hala etkisi altındayım aylar geçmesine rağmen. diğer kitaplarını almak için sabırsızlanıyorum.1- Kerim Usta'nın oğlu - Halide Edip Adıvar
2- Yüzyılın Aşkları - Can Dündar
3- Kinyas ve Kayra - Hakan Günday
NancyFrancis'in yorumunun üzerine yazacak söz bulamıyorum.
Düşüncelerimi düzene sokmakta zorlandığım döneme denk gelmiş olması psikolojimi
hayli zorladı elbette. Düşüncelerimizin hayatımızdaki etkisi ustaca kurgulanmış.
Yazar, okuduğum ikinci kitabıyla da favorim olma özelliğini korumuş oldu.
kulitta . . 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?