Kadınların Kitap Mekanı

aralık ayı

zümrüt yeşil - kerstin gier

aşk tüm zamanların içinden geçer serisinin üçüncü ve son kitabı.bu seriyi sevdim güzel ilerledi.sonu şaşırttı beni ama son kısmı sanki aceleye gelmiş gibiydi.okuyucunun yorumuna bırakmışlar kahramanları.

şahmelek-merve akıncı

bizim personelden birinin kızının kitabı.sana getireyim oku dedi getirmiş.ee gönül kırmaktansa okuyayım bari dedim.ergen kapasitesinde bir roman.saçma yeri çok fazla.aşık oldugu adam karşısında sürekli aptallaşan bir kızın hikayesi..o kadar çok aptallaşıyor ki sıkıyor bir müddet sonra..neden bırakmadım bilemedim

PrensesPeri:2

1 kitap sonra 2014 hedefım olan 30 kitap tutacak heryıl 5 artıyor.2015 hedefım 35

Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))

çok az kalmış cok heyecanlı olmalısın allah sağlıkla dogurmayı nasip etsin

benim de kinyas ve kayranin ilk iki bolumunde karamsarliktan ic organlarimi yerlere carpa carpa aglayasim gelmisti.

ARALIK

1- İSTANBUL FETİH VE FATİH / PROF. DR. AHMET ŞİMŞİRGİL

Kitap Açıklaması:
Fethin 560. yılında Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'in kaleme aldığı İstanbul, Fetih ve Fatih adlı kitapta İstanbul'un kadim tarihini, fethin önemini ve fetih hazırlıklarını, II.Mehmed'i Fatih yapan unsurları ve Fatih'in şahsiyetini bulacaksınız.

Konstantiniyye'nin tarihi ve ona sahip olma mücadelesiyle başlayan, fethin gün gün anlatıldığı, fetihten sonraki ilim ve imar faaliyetlerinin öneminin üzerinde durulduğu kitap beş bölümden oluşmaktadır.

Genç yaşta dünyayı yeniden şekillendiren Fatih'in, İstanbul aşkını bulacağınız İstanbul, Fetih ve Fatih adlı eser, akıcı üslubuyla bir solukta okuyacağınız kitaplar arasında yer alıyor.

kedi83…..1

1. Pinar Mermer -Yavas Ebeveynlik
  2. Sarah Jio _Mart Menekseleri
  3. Fırat Budacı- Kendimi Durduracak Değilim (uykusuz dergisindeki yazılarını kitaba toplamış. Güzeldi.Ama bir roman gibi ard arda su gibi gitmiyor tabi sayfalar.)
Bir de nacizane tavsiyem Kafka Okur dergisi ..2 sayısını da aldım. Çok ama çok beğendim. Böyle kaliteli yayınlara ihtiyac var.

DonukPudra.......3

Bu dergiyi bir inceleyeyim. Yarın dışarı çıkınca alabilirim belki.

ben de almayı çok istiyorum fakat temin edebileceğim bir mağaza yok okuduğum yerde. ocak ayında ankaradan alırım artık. siz d&r mağazalarından mı almıştınız?

ben de almayı çok istiyorum fakat temin edebileceğim bir mağaza yok okuduğum yerde. ocak ayında ankaradan alırım artık. siz d&r mağazalarından mı almıştınız?

bende ilk sayısını bulamayınca abone oldum. Simdi dergi adresime geliyor kargo ile.
kafka okur sitesinden abone olabilirsiniz.Bir de yine sitelerinde hangi şehirde hangi kitapçılarda yer aldığı bilgisi var.

1.Harmattan-Gavin Weston
2.Hayatı SevmeHatalığı-Sibel K. Türker
3.Yedinci Gün-İhsan Oktay Anar
4.Rüzgarı Dizginleyen Çocuk-William Kamkwamba
5.Dublörün Dilemması-Murat Menteş
6.Siddhartha-Herman Hesse

Lavin-6

1.Babilde ölüm İstanbul da aşk ______ İskender Pala
2. Açlık oyunları _________________Suzanne Collins
3. Ateşi Yakalamak_______________ Suzanne Collins
4. Alaycı Kuş ___________________Suzanne Collins
5. Allak Bullak __________________ Marine-Sabıne Rogar

Elfmet______5

Kızlar merhabalar bu aralar pek kitap okuyamiyorum dersler sağolsun ama bugün İzmir hediyelik eşya fuarına gittim birde baktım ne göreyim kitap standı vardı bir kaç tane hemen atıldım hem de 3 tane 10 - 20 TL birde okumak istediğim kitaplar vardı. ilk olarak bi düşündüm çünkü okunacak 10 dan fazla kenarında kitabım var ama 3 tanesini 20 TL ye bu kitapları almak mümkün değildi o yüzden kaptim 3 tane :)

Bin Muhteşem Güneş-Khaled Hosseını bitti.
Uçurtma Avcısı gibi içimi sızlatan bir kitaptı.
ellanazz-3
Laura Lippman-Histeri
Kitap 30 yıl önce ortadan kaybolan iki kızdan(Bethany kardesler) biri olduğunu iddia eden bir kadının ortaya çıkmasıyla başlıyor. Bu kadın bir yalancımı yoksa Bethany kardeslerden birimi? Kitabın sonuna kadar merakla okudum. Hikaye biraz dağınık ama konu güzeldi.
ellanazz-4

1... Bir şans daha Mujde aklanoğlu
2... Rehine Sümeyye Akarçay
3... Zehra Carsten Nagel. 182.sayfa
. Zehra BosnaHersek savaşını anlatan güzel bir kitap

diğerleri emek sonuçta ama okumayınca bişey kaybetmezsiniz .Sadece facebookta yazılmaya başlanan kitapların yarısına yakın bolumleri okuduğum için tamamını okumak istedim

1- Kerim Usta'nın oğlu - Halide Edip Adıvar
2- Yüzyılın Aşkları - Can Dündar
3- Kinyas ve Kayra - Hakan Günday

NancyFrancis'in yorumunun üzerine yazacak söz bulamıyorum.
Düşüncelerimi düzene sokmakta zorlandığım döneme denk gelmiş olması psikolojimi
hayli zorladı elbette. Düşüncelerimizin hayatımızdaki etkisi ustaca kurgulanmış.

Yazar, okuduğum ikinci kitabıyla da favorim olma özelliğini korumuş oldu.
benim de kinyas ve kayranin ilk iki bolumunde karamsarliktan ic organlarimi yerlere carpa carpa aglayasim gelmisti.

kulitta . . 3

daha önce hangi kitabını okumuştunuz yazarın? ben AZ ve daha adlı romanlarını okudum. romanlarının hala etkisi altındayım aylar geçmesine rağmen. diğer kitaplarını almak için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…