- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.301
Bende bu ay Hayatı Bütün Kalbinle Sev!
yazarı Beth Harbison
merhaba bende katılmak isterim aranıza mümkünse
benide aranıza alırsanız önümüzdeki ay veya şimdi bu aralar yavaşlayan kitap okumamı sizinle yeniden eski tempoma döndürmek isterim
bu arada yeni kitaplar aldım ama daha okumadım sizlerle paylaşayım istedim
Ayşe Kulin - Handan
Kürşat Başar - Yaz
Can Dündar - Yağmurdan Sonra
Yekta Kopan - İki Şiirin Arasında
okuyup yorumlarımı yazarım
kitap almayı çok seviyorum aldıkça mutlu oluyorum
bu kitabı bitirdin mi hala okuyormusun bilemediğim için ekleyemedim
merhabahoşgeldin aramıza
bende çok seviyorum kitap almayı.hangisini okuyacagım diye kafam karışıyor sonrakendime yasak koydum evdekiler bitene kadar kitap almayacagım diye ama dürt kendimle baya savaştım kitapyurduna girmeyide yasaklamalıyım kendime güle güle oku aldıklarını
bu kitabı bitirdin mi hala okuyormusun bilemediğim için ekleyemedim
merhabahoşgeldin aramıza
bende çok seviyorum kitap almayı.hangisini okuyacagım diye kafam karışıyor sonrakendime yasak koydum evdekiler bitene kadar kitap almayacagım diye ama dürt kendimle baya savaştım kitapyurduna girmeyide yasaklamalıyım kendime güle güle oku aldıklarını
Uçurtma Avcısı bitti. Filmini izlemiştim ama okurken acayip etkilendim. Çok etkileyici, içimi acıtan bir kitap oldu.Selam arkadaşlar,
Bu ay Louise Penny-Soğuk Bir Dokunuş ile açılış yaptım, bitirdim ama kitapta beni bitirdi. Polisiye bir kitap fakat inanılmaz karışık, o kadar çok gereksiz detay varki cinayete gelene kadar ciddi anlamda sıkıldım. Polisiye diye almıştım hatta yazarın bir kitabı daha var elimde, yakın zamanda okumayı düşünmüyorum. Bir gün kitapsız kalirsam okurum yani o derece.
Şimdi Khaled Hosseini- Uçurtma Avcısı'na başladım, bu bitince aynı yazarın Bin Muhteşem Güneş'ine başlayacağım, cok merak ettigim kitaplardı edindim.
Aralık ayı
ellanazz 1(henüz)
Sevgiler.
Hah ha çok iyiymiş canım.
Bin Muhteşem Güneş-Khaled Hosseını bitti.Uçurtma Avcısı bitti. Filmini izlemiştim ama okurken acayip etkilendim. Çok etkileyici, içimi acıtan bir kitap oldu.
Aralık ayı.
ellanazz-2
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini.Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))
inşallah öyle olur çook teşekkür ederizAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Sağlıklı olun da olsun..
Sonra oğlunla birlikte okursunuz.
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucaklaşın oğlunla İnşallah.Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))
Âmin inşallah çok teşekkür ederiz :)Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucaklaşın oğlunla İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?