• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Bende bu ay Hayatı Bütün Kalbinle Sev!
yazarı Beth Harbison

bu kitabı bitirdin mi hala okuyormusun bilemediğim için ekleyemedim :KK64:

merhaba bende katılmak isterim aranıza mümkünse
benide aranıza alırsanız önümüzdeki ay veya şimdi bu aralar yavaşlayan kitap okumamı sizinle yeniden eski tempoma döndürmek isterim

merhaba :KK19: hoşgeldin aramıza :KK60:

bu arada yeni kitaplar aldım ama daha okumadım sizlerle paylaşayım istedim

Ayşe Kulin - Handan
Kürşat Başar - Yaz
Can Dündar - Yağmurdan Sonra
Yekta Kopan - İki Şiirin Arasında

okuyup yorumlarımı yazarım
kitap almayı çok seviyorum aldıkça mutlu oluyorum :D:D:D:D:D

bende çok seviyorum kitap almayı.hangisini okuyacagım diye kafam karışıyor sonra :KK48: kendime yasak koydum evdekiler bitene kadar kitap almayacagım diye ama dürt kendimle baya savaştım :KK48: kitapyurduna girmeyide yasaklamalıyım kendime :KK48: güle güle oku aldıklarını :KK68:

Selam arkadaşlar,
Bu ay Louise Penny-Soğuk Bir Dokunuş ile açılış yaptım, bitirdim ama kitapta beni bitirdi. Polisiye bir kitap fakat inanılmaz karışık, o kadar çok gereksiz detay varki cinayete gelene kadar ciddi anlamda sıkıldım. Polisiye diye almıştım hatta yazarın bir kitabı daha var elimde, yakın zamanda okumayı düşünmüyorum. Bir gün kitapsız kalirsam okurum yani o derece.
Şimdi Khaled Hosseini- Uçurtma Avcısı'na başladım, bu bitince aynı yazarın Bin Muhteşem Güneş'ine başlayacağım, cok merak ettigim kitaplardı edindim.
Aralık ayı
ellanazz 1(henüz)
Sevgiler.

bende çok seviyorum kitap almayı.hangisini okuyacagım diye kafam karışıyor sonra :KK48: kendime yasak koydum evdekiler bitene kadar kitap almayacagım diye ama dürt kendimle baya savaştım :KK48: kitapyurduna girmeyide yasaklamalıyım kendime :KK48: güle güle oku aldıklarını :KK68:

sağol canım teşekkür ederim :KK60::KK60::KK60:

selam cnm merhaba yok tatlım daha okuyorum güzel kitap ama =)

Selam arkadaşlar,
Bu ay Louise Penny-Soğuk Bir Dokunuş ile açılış yaptım, bitirdim ama kitapta beni bitirdi. Polisiye bir kitap fakat inanılmaz karışık, o kadar çok gereksiz detay varki cinayete gelene kadar ciddi anlamda sıkıldım. Polisiye diye almıştım hatta yazarın bir kitabı daha var elimde, yakın zamanda okumayı düşünmüyorum. Bir gün kitapsız kalirsam okurum yani o derece.
Şimdi Khaled Hosseini- Uçurtma Avcısı'na başladım, bu bitince aynı yazarın Bin Muhteşem Güneş'ine başlayacağım, cok merak ettigim kitaplardı edindim.
Aralık ayı
ellanazz 1(henüz)
Sevgiler.
Uçurtma Avcısı bitti. Filmini izlemiştim ama okurken acayip etkilendim. Çok etkileyici, içimi acıtan bir kitap oldu.
Aralık ayı.
ellanazz-2

Aralık Ayı
1-Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır-Ahmet Şerif İzgören
2-Kırmızı Pazartesi-Gabriel Garcia Marguez-Kitap güzeldi ama biraz ağır geldi bana. İsimleri akılda tutmak zordu. Zaten 107 sayfalık bir kitaptı. İyikide kısaydı.
3-Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı-Dale Carnegie- Anlaşılır dili ve yaşanmış olaylardan verdiği örneklerle okunulası bir kişisel gelişim kitabı.

4-Siddharta-Hermann Hesse-Konusu ilgi çekici ve akıcı bir kitaptı. Buda felsefesini anlatıyor. Ben sevdim.

TUNA80.....4

2014-12-13-12-58-07-1.png

Hah ha çok iyiymiş canım.
Kitapların şarjı bitmiyor ama bazıları okurun jarjını tüketirken bazıları şarj ediyor.
Kinyas ve Kayra - Hakan Günday okumaktayım ve yaşama sevincim tükenmek üzere.
Yanlış anlaşılmasın mutlaka okunması gereken bir yeraltı edebiyatı.
Lakin sağlı sollu tokatlarıyla fazlaca sarsıntı yaratıyor. :KK67:

selam kızlar hayırlı sabahlar

1) mehmet uzun-diclenin yakarışı devam
2) grinin elli tonu 145 sf devam

_asmunikal_ 2

geçen gün bilgisayardan kitap okudum. akşam hastanelik olucaktım. migrenim çok kötü yaptı beni. bu aralar yine okuyamıyorum.

Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))

Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Sağlıklı olun da olsun..
229666-ac5c678c3cef201b0302855cf1f1173a.jpg
229641-85e07e8c0b2cd14686494085d70f1319.jpg

Sonra oğlunla birlikte okursunuz.:KK37:
230165-d7b0e8affaee146af15ef184cd341f7e.jpg

Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla kucaklaşın oğlunla İnşallah. :KK46::nazar:

Back