- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.341
Yazarın daha önce okuduğum kitabı ''AZ'' dı canım. ''DAHA'' yı da aldım ama okumak için bir süre beklemeyi düşünüyorum. Derinden etkiliyor gerçekten.daha önce hangi kitabını okumuştunuz yazarın? ben AZ ve daha adlı romanlarını okudum. romanlarının hala etkisi altındayım aylar geçmesine rağmen. diğer kitaplarını almak için sabırsızlanıyorum.
benim de kinyas ve kayranin ilk iki bolumunde karamsarliktan ic organlarimi yerlere carpa carpa aglayasim gelmisti.
Aralık Ayı
1-Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır-Ahmet Şerif İzgören
2-Kırmızı Pazartesi-Gabriel Garcia Marguez-Kitap güzeldi ama biraz ağır geldi bana. İsimleri akılda tutmak zordu. Zaten 107 sayfalık bir kitaptı. İyikide kısaydı.
3-Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı-Dale Carnegie- Anlaşılır dili ve yaşanmış olaylardan verdiği örneklerle okunulası bir kişisel gelişim kitabı.
4-Siddharta-Hermann Hesse-Konusu ilgi çekici ve akıcı bir kitaptı. Buda felsefesini anlatıyor. Ben sevdim.
5-Fi-Akilah-Beklentilerimi karşılamadı. Okurken sıkıldım. Kitap ikinci kitabıda okunsun diye yarıda bırakılmış gibi.
TUNA80.....5
Sanırım DonukPudra okumuş ve tavsiye etmişti ilk 2 kitabı.Fi yi bulamadigim icin ci yi aldim. Fi yi alinca hevesle baslayacaktim. O kadar cok ovuldu ki kitap, merak ettim. Akici degil mi, konu mu kotu sizce?
Okumak icin ilk kitabi almayi bekliyorum. Epey hevesliyim :)Sanırım DonukPudra okumuş ve tavsiye etmişti ilk 2 kitabı.
Seri ve birbirinin devamı niteliğinde olduğunu söylemişti.
Bence ilk kitabı edinerek onunla okumaya başlamalısın NancyFrancis.
Bu kitap hakkinda yorum yapmamistim ama yapmam gerektigini farkettim aslinda. Kitapta Turgenyev kendi ilk askini ve bu askin beklenmedik sonucunu anlatiyor. O sadakate, bagliliga ve her seye ragmen taptaze duran sevgisine ahh aaah dememek elde degil. Tertemiz, mis gibi bir dili var turgenyevin. Kitabi okumanizi tavsiye ederim.4- Turgenyev - Ilk Ask
NancyFrancis : 4
Sherlock Holmes-Dörtlerin EsrarıLaura Lippman-Histeri
Kitap 30 yıl önce ortadan kaybolan iki kızdan(Bethany kardesler) biri olduğunu iddia eden bir kadının ortaya çıkmasıyla başlıyor. Bu kadın bir yalancımı yoksa Bethany kardeslerden birimi? Kitabın sonuna kadar merakla okudum. Hikaye biraz dağınık ama konu güzeldi.
ellanazz-4
Sağlıkla oğluna kavuştun, kucaklaştınız İnşallah.Ben de yeni kitabıma başladım ama belki bitiremeden doğuma giderim:) son 1 hafta içerisindeyim. Herkesin dualarını bekliyorum :) oğlumu kucağıma aldıktan sonra da okuma faaliyetlerime devam edebilirim umarım :))
Evet oğluşuma Pazartesi günü kavuştum sonunda :) çok güzel tarif edilemez bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederiz. Ben de aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum oğlumla biraz birbirimize alıştıktan sonra :))Sağlıkla oğluna kavuştun, kucaklaştınız İnşallah.
Analı babalı, hayırlı, sağlıklı, bol rızıklı, şanslı bir birey olmasını dilerim.
Yoğun, yorgun günlerinin ardından aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
Herşey gönlünüzce olsun pembelii.
Evet oğluşuma Pazartesi günü kavuştum sonunda :) çok güzel tarif edilemez bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederiz. Ben de aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum oğlumla biraz birbirimize alıştıktan sonra :))
Gözünüz aydın pembelii. Allah birbirinize, tüm sevenlerine bağışlasın.Evet oğluşuma Pazartesi günü kavuştum sonunda :) çok güzel tarif edilemez bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederiz. Ben de aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum oğlumla biraz birbirimize alıştıktan sonra :))
Evet oğluşuma Pazartesi günü kavuştum sonunda :) çok güzel tarif edilemez bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederiz. Ben de aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum oğlumla biraz birbirimize alıştıktan sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?