- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.141
Öyle bir şey gördüm sanki geçmiş sayfalarda ama herhalde ben yanlış anladım. :)
Teşekkürler cevap için.
Bir de bir arkadaş Jack London'dan Beyaz Diş'i okuduğunu yazmıştım. Alıntılamak için bir daha baktım ama göremedim mesajını...Kitap konusunda fikirlerini rica edeceğim kendisinden, ben henüz okumadım.
Merhaba arkadaşlar buranın "Kitap Cafe" konusundan farklı ne?
Ayın ilk kitabını bitirdim. Uyumsuz serisinin son kitabı olan Yandaş'ı bitirdim bugün. Yeni kitaba başlama zamanı
Pembelii: 1
Ben okudum Beyaz Diş'i çok ama çok güzel..
kesinlikle tavsiye ederim.
betimlemeler ve hikayeyi insandan değil kurttan dinliyorsun.. hayvanların gözüyle bakıyorsun yasadıkları hayata.
çok güzel.
Ben önce filmini izlemiştim sanki filmi daha sarmıştı beni. Arada bir sıkıldığım oldu ama bitirdim sonunda. Bence bu kadar uzatmasaydı yazar kitabı daha tadı damakta kalabilirdi.Ben de 2 gün önce 1. kitabı bitirdim, aynı zamanda okuyoruz. :)
Konunun gidişatını beğendin mi? Hikaye sarpa sardı mı?
Hihiihi anladım şimdi canım ben de öyleyim aslında evet. Şu vizeler bitsin de sizlerle okumaya başlayacağım hemenmerhaba
kitap cafe konusuna daha önce bakamamışım megerse şimdi sen sorunca baktım.
o konuda 2 günde bir bildirim zorunlulugu var.okudum okuyorum şeklinde ilerlemeler adım adım yazılıyor.
bizde kitabı bitirdiğinde yazıyorsun.sanırım bildirim yapmayan listeden çıkartılıyor.bizim listede adı aylarca kalıyor.
hatta uzun zamandır gelmeyip gelene dekonduruyorum
liste çok uzadıgında ben mecburen altta kalan isimlerden bazılarını siliyorum.
baskıya yada zorunluluga gelemeyen bir insanım ben.konuya da bu yansıyor sanırım2 günde bir gelip sunu okuyorum yazamam sıkılırım o zaman zaten bazı günler hiç okuyamıyorum
merhaba
kitap cafe konusuna daha önce bakamamışım megerse şimdi sen sorunca baktım.
o konuda 2 günde bir bildirim zorunlulugu var.okudum okuyorum şeklinde ilerlemeler adım adım yazılıyor.
bizde kitabı bitirdiğinde yazıyorsun.sanırım bildirim yapmayan listeden çıkartılıyor.bizim listede adı aylarca kalıyor.
hatta uzun zamandır gelmeyip gelene dekonduruyorum
liste çok uzadıgında ben mecburen altta kalan isimlerden bazılarını siliyorum.
baskıya yada zorunluluga gelemeyen bir insanım ben.konuya da bu yansıyor sanırım2 günde bir gelip sunu okuyorum yazamam sıkılırım o zaman zaten bazı günler hiç okuyamıyorum
Hihiihi anladım şimdi canım ben de öyleyim aslında evet. Şu vizeler bitsin de sizlerle okumaya başlayacağım hemen
Kesinlikle .Önceden oraya da üyeydim ama uzun sürmedi.
Sürekli bildirim yapabilenler için iyi ama bana göre değildi.
Deliduman kitabını ben de merak ediyorum ama birkaç yerde okudum beklediğimiz gibi değildi falan yazılmış dedim acaba iyi değil midir? Merak ettim ama şimdi gene. Yazdığın kitapları bir inceliyim o zaman bana göre olabilecekleri listeme alabilirim :) bu gidişle bütün paramı kitap fuarına yatırcam herhalde :)pembelii ne tarz kitaplar okumayı seviyorsun bilmiyorum ama benim en etkilendiğim kitaplar ;
-suç ve ceza
-açlık
-bülbülü öldürmek
-beyaz diş
-beş sevim apartmanı
-doğunun limanları
-siddhartha
-yüzyıllık yalnızlık
-ziyan
-malafa
-deliduman (yeni bitirdim. nokta atışlarına bayıldım yazarın)
daha çok var da aslında.. aklıma gelenler bunlar.
Argo tarzi konusma ve kufurler var ama oyle guzel ifadelerle kullanmis ki igreti durmuyor ya da okuyani rahatsiz etmiyor.en azindan beni rahatsiz etmedi.. hep dusundurup hem de bir lafla kahkah attirdigi yerler oldu.. 17yasinda bir genc kiz kardesine duskun.. Baba figuru yok hayatlarindan.. siyasi atiflar varken diger yandan aile baglari ve cocuk psikolojisi de var.Deliduman kitabını ben de merak ediyorum ama birkaç yerde okudum beklediğimiz gibi değildi falan yazılmış dedim acaba iyi değil midir? Merak ettim ama şimdi gene. Yazdığın kitapları bir inceliyim o zaman bana göre olabilecekleri listeme alabilirim :) bu gidişle bütün paramı kitap fuarına yatırcam herhalde :)
Okumadıysan Güneş Çavması - Dünya VarmışTess Gerritsen-Cerrah kitabı bitti biraz önce. Çok beğendim 2 günde bitti valla elimden bırakamadım. Bu kitap bir serinin ilk kitabıymış ve ben diğerlerini de alacağım kesinlikle. Polisiye gerilim tarzı sevenler için kesinlikle okunmalı diye düşünüyorum. Yarın da inşallah kitap fuarına gideceğim alacağım kitapları not ettim ama sizlerin de bir fikrini alayım dedim. Çok beğendiğiniz ve kesinlikle okunmalı dediğiniz kitaplar var mı, varsa nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim ve herkese keyifli okumalar dilerim :)
Pembelii: 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?