Kadınların Kitap Mekanı

Ooyy oy hangi ara ayın 10'u oldu anlamadım.
1 kitabı bile bitiremedim.
Kitapları su gibi içen arkadaşlarımı kutluyorum. Eki Görüntüle 1265597

kulittam bende aynı durumdayım kitabım yarıda ama elime alamadıgım için bitmiyor

PrensesPeri listede eylül ayı yazıyor. Sanırım kopyalarken karıştı.

teşekkür ederim canımcım son listeden alıntı yapıp sayılara odaklanınca ayı düzeltmeyi unutmusum

Ayın 10u olmuş benden de haberler kötü, iş güç derken kalan çoğu zamanı internet başında olayları okuyarak geçirmişim. Kaç gündür sadece geceleri iki saat kadar okuyabiliyorum, daha 4. kitaba yeni başladım.
Biri beni şu internetin başından alsın.
Ya da kendim kalkayım.

bence kendin kalk

Ekim ayı
onlardan biri olmadığını söyle-uwen akpan 400 syf
psikopat-Keith Ablow 420 syf
hale-alexandra adornetto 478 syf

hades-alexandra adornetto 404 syf yeni başladım.

eylül ayında ismimi gördüm ama yanlış oldu sanırım :)

bilemedimki kulittam elimde bekleyen kitapları önce bitirmeyi planlıyorum sonra yenilere başlayacagım yük valla üstüme hepsi
Son okuduğum kitaplarda bazı kitap isimleri geçmesi sanırım beni olumsuz etkilemeye başladı meleğim.
Acilen bunlara sahip olup okumak için çıldırıyorum. Alıyorum bazılarını bu kez de hangisinden okumaya
başlayacağıma karar veremiyorum. Birini okurken aklım diğerinde kalıyor falan derken hiç birini okuyamaz oluyorum.
Kitaplardan söz eden kitapla karşılaşmak istemiyorum artık.
İnsanın kendine ettiğini edemez hiç kimse. Sanırım deliriyorum.
Relax kulitta relax.

Merhaba bu ay
Hürrem sultan ile başlamıştım... çok akıcıydı çok beğendim. ama aklıma yatmayan gerçekler vardı onunda kurgu olduğunu kabullendim zaten.
ikinci kitabım İki Cami Arasında Aşk tı.
Mimar Sinan Efendi'nin Mihrimah Sultana olan aşkından bahsediyor ve sevgisini yapıtlarıyla gözler önüne serip dünyanın aşkını duymasını istiyor. Mihrimah ise Mimar Sinanın ona olan aşkınıın bu kadar büyük oluşunu yıllar sonra farkediyor ama bunu mimar sinan bilemiyor.

şimdi elimde ŞAH SULTAN var İskender Palanın.

Elfmet........ 2

Merhaba kitap kurtları
Benim son okuduğum kitap KIR ÇİÇEĞİ TEPESİ-KİMBERLEY FREEMAN.
Güzeldi severek okudum. Sarah Jio'nun kitaplarına çok benzeten olmuş evet biraz benziyor konu olarak. Merak uyandıran ve çabuk okunan kitaplardan bence Şimdi sırada çok merak ettiğim bir seriyi okuayacağım hadi bakalım

pembelii: 4

arkadaşlar kitap aldığınız siteler var mı? kitap yurdu haricinde. takibe almak istiyorum.

arkadaşlar kitap aldığınız siteler var mı? kitap yurdu haricinde. takibe almak istiyorum.
dr.com
idefix.com
hepsiburada.com
ucuzkitapal.com
Bu sitelerden de sorunsuz olarak alıyorum canım.

2. el kitaplarımı da gittigidiyor.com dan alırım.
gittigidiyor.com alışveriş sistemini iyi bilmek ve alınacak
kitapların sıfır kitaplarla kıyaslanması gerekiyor.
Sistem doğru kullanılmadığında zarar etmek söz konusu olabiliyor.

Tesekkur ederim. Yarin bir bakarim. Gerci elimde okumam gereken kitaplarim cok birikti ama bu ara cok kitap okudum ödullendireyim kendimi istiyorum. Belki bir seri alabilirim bir bakayim. Bu aralar tarihi romanlar ilgimi cekiyor.

Tesekkur ederim. Yarin bir bakarim. Gerci elimde okumam gereken kitaplarim cok birikti ama bu ara cok kitap okudum ödullendireyim kendimi istiyorum. Belki bir seri alabilirim bir bakayim. Bu aralar tarihi romanlar ilgimi cekiyor.
Hah ha kitap kurtlarının ortak özelliğidir kitap alma tutkusu.
Hepsini alalım bütün kitaplar bizim olsun isteriz.
Gönlünce ödüllendir kendini canım. Bakalım neler seçeceksin?

selam kızlar.. ay neredeyse bitecek pek okuyamadım. bayram migren ağrıları derken..

Aşkın Ev Hali okuyorum hala.. çok beğenmedim..bu aralar çok yoğunum.. buda çerez gibi geliyor

1. Ahmet Altan -İsyan Günlerinde Aşk
  2. Milan Kundera - Gülüşün ve Unutuşun Kitabı
  3. Serkan Koktay -Salçalı Ekmek
  4. Sait Faik Abasıyanık- Alemdağ'da Var Bir Yılan
  5. Turgut Özakman -Korkma İnsancık Korkma
  6. Yusuf Atılgan -Anayurt Oteli
  7. Orhan Kemal -Baba Ocağı (Avare Yıllar) : Elimden bırakasım gelmedi. Aktı gitti. Kitabın son cümleleri pek hoştu.
DonukPudra.............7

1. Kötü Karma-David Safier
2. Aylak Adam-Yusuf Atılgan
3.Yalancının Günlüğü-Patry Francis
4.Sessiz Oda-Lori Schiller:Kendi şizofreni hikayesini yazmış yazar. Arada ailesinin de o süreçte neler yaşadığını anlatan bölümler var. Bence oldukça başarılıydı.
5.İletişim Çatışmaları ve Empati- Üstün Dökmen

Lavin-5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…