- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.021
Ooyy oy hangi ara ayın 10'u oldu anlamadım.
1 kitabı bile bitiremedim.
Kitapları su gibi içen arkadaşlarımı kutluyorum. Eki Görüntüle 1265597
PrensesPeri listede eylül ayı yazıyor. Sanırım kopyalarken karıştı.
kulittam bende aynı durumdayımkitabım yarıda ama elime alamadıgım için bitmiyor
bence kendin kalkAyın 10u olmuş benden de haberler kötü, iş güç derken kalan çoğu zamanı internet başında olayları okuyarak geçirmişim. Kaç gündür sadece geceleri iki saat kadar okuyabiliyorum, daha 4. kitaba yeni başladım.
Biri beni şu internetin başından alsın.
Ya da kendim kalkayım.
Yıldönümü rehaveti mi acaba?
Son okuduğum kitaplarda bazı kitap isimleri geçmesi sanırım beni olumsuz etkilemeye başladı meleğim.
bilemedimki kulittamelimde bekleyen kitapları önce bitirmeyi planlıyorum sonra yenilere başlayacagım yük valla üstüme hepsi
dr.comarkadaşlar kitap aldığınız siteler var mı? kitap yurdu haricinde. takibe almak istiyorum.
Tesekkur ederim. Yarin bir bakarim. Gerci elimde okumam gereken kitaplarim cok birikti ama bu ara cok kitap okudum ödullendireyim kendimi istiyorum. Belki bir seri alabilirim bir bakayim. Bu aralar tarihi romanlar ilgimi cekiyor.dr.com
idefix.com
hepsiburada.com
ucuzkitapal.com
Bu sitelerden de sorunsuz olarak alıyorum canım.
2. el kitaplarımı da gittigidiyor.com dan alırım.
gittigidiyor.com alışveriş sistemini iyi bilmek ve alınacak
kitapların sıfır kitaplarla kıyaslanması gerekiyor.
Sistem doğru kullanılmadığında zarar etmek söz konusu olabiliyor.
Hah ha kitap kurtlarının ortak özelliğidir kitap alma tutkusu.Tesekkur ederim. Yarin bir bakarim. Gerci elimde okumam gereken kitaplarim cok birikti ama bu ara cok kitap okudum ödullendireyim kendimi istiyorum. Belki bir seri alabilirim bir bakayim. Bu aralar tarihi romanlar ilgimi cekiyor.
arkadaşlar kitap aldığınız siteler var mı? kitap yurdu haricinde. takibe almak istiyorum.
Hiç endişen olmasın canım kesinlikle güvenli bir site.
Kitaplarını keyifle okumanı dilerim. Eki Görüntüle 1271136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?