- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.001
Merhabalar herkeseİyi bayramlar öncelikle.
Bu ayın ikinci kitabını da okudum bitirdim bugün :)
Akıl Oyunları-Daniel Palmer: Bence fena değil güzel bir kitap. İlk sayfalarda sıkılabilir insan ama sonra olaylar nereye bağlanacak diye merak ediyor ve elinden bırakamıyor son sayfalarda. Polisiye macera içerikli bir kitap.
Bakalım bundan sonra ne okusam acabaaa
pembelii:2
1. Kötü Karma-David Safier
2. Aylak Adam-Yusuf Atılgan
3.Yalancının Günlüğü-Patry Francis: Psikolojik gerilim türünde, sırlarla örülü bir kitap. Akıcı ve merakla okunuyor. Açıkçası çok beklentim olmasa da merakla ve ilgiyle okudum. Özellikle alınacak bir kitap olmasa da denk gelince okunabilecek bir kitap.
Lavin-3
Yorum yapmıştım sanırım daha önce, ama tekrar dilim döndüğünce yorumlayayım.Aylak Adamı nasıl buldun Lavin?
Yorum yapmıştım sanırım daha önce, ama tekrar dilim döndüğünce yorumlayayım.
Daha önce Yusuf Atılgan'ın Anayurt Oteli'ni de okumuştum. Beğenmiştim ancak biraz fazla gelmişti bazı yerleri. Belki de okuduğum dönemle ilgilidir bilemiyorum. Ancak Aylak Adam'ı daha çok sevdim. Yine yalnız bir adam. Farklı olurken sıradanlaşan, saplantıları ve üstü örtülü sırları olan biri. 50li yılların İStanbul arka planı ile bezenmiş lezzetli bir kitaptı. Fazlasıyla tatmin oldum, tavsiye ederim.
derecelerimizi gönülden tebrik ederimdaha öncede söylediğim gibi bu yılın anısına küçük birer hediye göndermek istiyorum kendilerine.bir kitap kurduna en iyi hediyenin de yine kitap olduguna karar vererek kitap göndermeye karar verdim.adreslerinizi özel mesaj ile bildirebilirmisiniz sakınca görmezseniz
kadınların kitap mekanı 4. yıl dereceleri
1.mizCandan44
2.mizDonuk_Pudra
3.müzkulitta
Merhaba,açıkçası benim de tereddütlerim var.Merhaba DonukPudra, Ahmet Altan'ın ilk okunması gereken eserleri hangisidir bilmiyorum ama ben daha önce Aldatmak ve En Uzun Gece adlı romanlarını okumuştum. Yazarın bu iki eserini ben sevmemiştim ama yine de olumsuz şeyler yazıp önyargı oluşturmak istemem. Söylemek istedim :)
ben bütün kitapseverleri kutlarım. elbet bunu çok beğendim ve aniden heyecanlandım fakathemen sakinleştim. bir hata olmasın çünkü hem biraz geç katıldım hem de 88 kitap gözüme çok göründü.
yanlışlık yok değil mi?
Merhaba harehare.İhsan Oktay Anar
Merhaba harehare.
Yazarın eserlerinin mutlaka okunması gerektiğini mi vurgulamak istedin?
Okuyacakların arasında ilk sırada bulunduğu halde maalesef hiç tanışama fırsatı bulamadığım bir kalem.
Merhaba harehare.
Yazarın eserlerinin mutlaka okunması gerektiğini mi vurgulamak istedin?
Okuyacakların arasında ilk sırada bulunduğu halde maalesef hiç tanışama fırsatı bulamadığım bir kalem.
Haklısın canımcım daha fazla ertelememeliyim. Elimdeki biter bitmez İhsan Oktay Anar'la buluşayım artık.kulitta hemen tanışın hemen. ben önce suskunları okumuştum sonra da efrasiyab'ın hikayelerini sonra da puslu kıtalar atlasını.
yedinci günü okumadım çünkü yazara hasta olan bir arkadaşım onu beğenmedi onun zevkine güvenirim ama onun dışında saydıklarım çok güzel. suskunlar beni ayrı bir etkiledi. dili çok usta kullanan çok değişik tarz bir yazar. bence son dönemin gerçekten değerli kalemlerinden. tek sorun bazı kelimelerin anlamına bakman gerekecek. :)
tamam sustum bu kadar heyecan yeter.
Ooyy oy hangi ara ayın 10'u oldu anlamadım.*****Eylül ayı derecelerimiz ******
1.lerimiz Candan44
2.miz kulitta
3.müz Donuk_Pudra,TUNA80,pembelii
1 eylül- 30 eylül 2014
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- Donuk_Pudra .........6..........
- pembelii ....3.........
- _Lavin_ ........3..........
- TUNA80 .........1.........
- msozcelk ........1......
- limon1988 ....1.........
- Sonnenschein ...1........
- yazagelen......1.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?