Kadınların Kitap Mekanı

Lavincim İletişim Çatışmaları ve Empati kitabını beğendin mi.

Lavincim İletişim Çatışmaları ve Empati kitabını beğendin mi.

CAnım ben zaten alan içinden olduğum için beğenerek okudum. Transaksiyonel Analiz''i baz alarak yazmış Üstün Dökmen. Biraz akademik konulara da değinmiş.

Şöyle söyleyeyim, kişisel gelişim dışında psikoloji ile ilgili kişiler beğenebilir, onun dışında sıkıcı gelebilir.

1- Sessiz Oda - Lori Schiller
2- Suskunlar - İhsan Oktay Anar

Mistik, mitolojik, uhrevi bir düş serüveni. Sessizliği işitebilir, susarak anlatabiliriz. Öneririm.
harehare ile Candan'ın tavsiyesi üzerine İhsan Oktay Anar'ı ilk kez okumuş oldum.
Türk Edebiyatının Usta kalemlerini ertelemekle okuma sevdama ihanet ediyorum aslında.
Yerli Usta kalemlerimize daha çok zaman ayırmalıyım.

kulitta . . 2

Son düzenleme:
1. Kötü Karma-David Safier
2. Aylak Adam-Yusuf Atılgan
3.Yalancının Günlüğü-Patry Francis
4.Sessiz Oda-Lori Schiller:Kendi şizofreni hikayesini yazmış yazar. Arada ailesinin de o süreçte neler yaşadığını anlatan bölümler var. Bence oldukça başarılıydı.
5.İletişim Çatışmaları ve Empati- Üstün Dökmen

6.Osman Hilmi Efendi'nin Laneti-Osman Aysu: Çokça polisiye okuduğumdan mıdır nedir kilit olayı tahmin ettim önceden.

Lavin-6

Bende bayılmıştım...

Hah ha kitap kurtlarının ortak özelliğidir kitap alma tutkusu.
Hepsini alalım bütün kitaplar bizim olsun isteriz.
Gönlünce ödüllendir kendini canım. Bakalım neler seçeceksin?
Aynen dediğin gibi... aldığım zaman burada paylaşırım canım.
hepsiburada'dan sürekli alırdım,
ilk kez biraz da tedirgin olarak idefix'ten aldım,
bekliyorum bakalım, problem çıkmaz dilerim.
İnşallah yaşamazsın canım, bende en yakın zamanda sipariş vereceğim. bu ara yoğunluk vardı pek inceleyemedim siteyi. ama şimdi bakıyorum.

1.Moskof Cariye Hürrem___________ Demet Altınyeleklioğlu
2. İki Cami Arasında Aşk___________ Mürvet Sarıyıldız
3. Şah & Sultan__________________ İskender Pala
yeni bitirdim Şah & Sultan ı . Yavuz Sultan Selim Han ın şehzadeleğinden başlayıp ölümüne kadar geçen süreyi anlatıyor. Hem tarihi yaşıyorsunuz hemde birşeyler öğrenmiş oluyorsunuz, usta bir kalemden ustaca bir eser... sevdim bu kitabı ve yazarı hızımı alamadan diğer eserine başladım...

4. Od _________________________ İskender Pala (okumaktayım :) )

Elfmet_____3

Ekim Ayı
1-Kabuk Adam-Aslı Erdoğan

2-Beyaz Gardenya-Belinda Alexandra-Kitabın konusu güzeldi ama çok ayrıntı vardı. Okurken sıkıldım.

TUNA80...........2

Ekim ayı
1)Latife Tekin Muniar
2)Latife Tekin Sevgili arsız ölüm
3)Şeyh ŞAMİL
4)Saatleri ayarlama enstitüsü(Yeni başladım ay sonuna kadar bitecek)

Serperim..4

selam kızlar.. dereceye girenleri 20gün sonrasında tebrik ediyorum. nekadar az okumuşum az olduğunu biliyodumda bukadar az olmamalıydı

1) aşkın ev hali ==> orta derecede bir kitap.. çerez niyetine okunabilir..
2)iskender pala- od ==> yunus emreyi anlatıyor bakalım bitmedi

Merhaba Kitap kurtları
Sevgili PrensesPeri 4. yıl dereceye giren arkadaşlara küçük hediye göndermek istiyorum diye adreslerimizi rica etmişti.

Ve bugün bu güzellik bana geldi Çok anlamlı bir hediye ve okumak istediğim kitaplardan biriydi. Çok ama çok teşekkür ederim. Notların ve sevimli kitap ayracın için de. Yüreğine sağlık.. Bu topicteki emeklerine de .. Benim için çok güzel bir anı oldu.
Umarım nice okumalı dereceli yıllar görürüz.

Tekrar teşekkürler

begenmene çok sevindim güle güle keyifle oku canımcım

1- Sessiz Oda - Lori Schiller
2- Suskunlar - İhsan Oktay Anar
3- Muhafazakar Burjuva - Sınıf Atlamış Dindarların Yaşam Tarzları -

Sevda Türküsev
Bildiklerimin üzerinden geçmiş oldum. Soru işaretlerim yanıt bulmadı.
İlk kitabında olduğu gibi erkeklerin çok eşliliğini meşrulaştırma isteğini satır aralarına
özenle yerleştirmiş. Bu tek cümle ile kitaba ters düşmüş oluyorum.

kulitta . . 3
http://www.vikitap.com/kitap/Muhafazakar-Burjuva-Sinif-Atlamis-Dindarlarin-Yasam-Tarzlari-36840

Bu güzelliklerin farklı versiyonu ile buluştum ben de bugün.
PrensesPerimin yüreğinden kopup gelenler çok anlamlı gerçekten.
Sağolsun Varolsun.
Keyifle oku kitabını canım, güle güle kullan ayracını.

Evet.. Çok ince fikirli ,teşekkür ederim.. sende güzelliklerinin tadını çıkar...

Ben bugün cici kitaplar aldım :))
Elif gibi sevmek ve Manolya kokulu hikayeler adında. Manolyalı kitap çok güzel kokuyor ve kitap ayracı keçeden yapılmış manolya var :)) Sanırım OD kitabından önce bunları bitireceğim :))
huzurla kalınnn, iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…