- 12 Aralık 2013
- 841
- 1.562
- 158
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.041
Lavincim İletişim Çatışmaları ve Empati kitabını beğendin mi.1. Kötü Karma-David Safier
2. Aylak Adam-Yusuf Atılgan
3.Yalancının Günlüğü-Patry Francis
4.Sessiz Oda-Lori Schiller:Kendi şizofreni hikayesini yazmış yazar. Arada ailesinin de o süreçte neler yaşadığını anlatan bölümler var. Bence oldukça başarılıydı.
5.İletişim Çatışmaları ve Empati- Üstün Dökmen
Lavin-5
Lavincim İletişim Çatışmaları ve Empati kitabını beğendin mi.
Bende bayılmıştım...her kalp kendi şarkısını söyle ve yalnızca diğer yarımız o sesi duyar
bazı kitaplar bende daha derin iz bırakıyor.bu kitapta onlardan biri.ne olacak nasıl bitecek diye büyük merak içerisinde okudum.çok farklı anlattıklarıyla hissetirdikleriyle..
PrensesPeri:1
Aynen dediğin gibi... aldığım zaman burada paylaşırım canım.Hah ha kitap kurtlarının ortak özelliğidir kitap alma tutkusu.
Hepsini alalım bütün kitaplar bizim olsun isteriz.
Gönlünce ödüllendir kendini canım. Bakalım neler seçeceksin?
İnşallah yaşamazsın canım, bende en yakın zamanda sipariş vereceğim. bu ara yoğunluk vardı pek inceleyemedim siteyi. ama şimdi bakıyorum.hepsiburada'dan sürekli alırdım,
ilk kez biraz da tedirgin olarak idefix'ten aldım,
bekliyorum bakalım, problem çıkmaz dilerim.
yeni aldım elime kısa sürede bitireceğime inanıyorum.1.İskender Pala - OD : Yunus Emrenin hayatını , dünyevi ve uhrevi aşkını iskender pala diliyle okumak isteyenlere
SirriEyvan:1
Merhaba Kitap kurtları
SevgiliPrensesPeri 4. yıl dereceye giren arkadaşlara küçük hediye göndermek istiyorum diye adreslerimizi rica etmişti.
Ve bugün bu güzellik bana geldiÇok anlamlı bir hediye ve okumak istediğim kitaplardan biriydi. Çok ama çok teşekkür ederim. Notların ve sevimli kitap ayracın için de. Yüreğine sağlık.. Bu topicteki emeklerine de .. Benim için çok güzel bir anı oldu.
Umarım nice okumalı dereceli yıllar görürüz.
Eki Görüntüle 1275916
Tekrar teşekkürler
Bu güzelliklerin farklı versiyonu ile buluştum ben de bugün.Merhaba Kitap kurtları
SevgiliPrensesPeri 4. yıl dereceye giren arkadaşlara küçük hediye göndermek istiyorum diye adreslerimizi rica etmişti.
Ve bugün bu güzellik bana geldiÇok anlamlı bir hediye ve okumak istediğim kitaplardan biriydi. Çok ama çok teşekkür ederim. Notların ve sevimli kitap ayracın için de. Yüreğine sağlık.. Bu topicteki emeklerine de .. Benim için çok güzel bir anı oldu.
Umarım nice okumalı dereceli yıllar görürüz.
Eki Görüntüle 1275916
Tekrar teşekkürler
Bu güzelliklerin farklı versiyonu ile buluştum ben de bugün.
PrensesPerimin yüreğinden kopup gelenler çok anlamlı gerçekten.
Sağolsun Varolsun.
Keyifle oku kitabını canım, güle güle kullan ayracını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?