- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.981
1 ekim 2013- 30 eylül 2014
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- Candan44 .......88.......
- Donuk_Pudra ............76........
- kulitta .......74...........
- _Lavin_ .....68.......
- 3kelebek3 ......59.......
- duygum_duygum ......52.......
- LAydLiNe .........50.......
- yabanmersini__ .....39.........
- PrensesPeri ........34.........
- TUNA80 ........31.........
- ftm55 ......29.......
- _asmunikal_ ......27.........
- kedi83 .......24.......
- muntazar ......21........
- loliss ......19.........
- lchentiq .......16.........
- AskInihan .......15...........
- limon1988 .....15.....
- ehlimana ......12........
- mehtap51 .......12.........
- elfmet ......11.......
- solitarywoman .......10.......
- prenses_84 .....9........
- DatluCadu ......9.........
- msozcelk .........8.......
- sara_28 .......7...........
- Sonnenschein ........7.........
- pembelii............7.............
- pekmez_akilli ........6........
- mavisim51 .....6........
- SirriEyvan ........5..............
- Perim35 .......5..........
- İlhanazz ........4........
- lhlyrya ........4........
- nuclear ........4...........
- tugcecan .....4........
- liymonatta ........4........
- diltesne ....4
- DatluCan ........4........
- candestin .......3.........
- cemre25 .........3.....
- ozanays ........3..........
- biryahcanya1952 ........3........
- sevincirem .........3.......
- LadySubaru ........3.....
- MonaLiisa .......2........
- piolin .....2..........
- kaizen ......2..........
- SabahKahvesi_ .........2.......
- GamzeLim ........2........
- hm22 .......2.........
- CoolKul ........2........
- gizzem ........1........
- Lisabella ........1........
- argleton .......1.........
- jooker(yeni üye)........1..........
Ekim ayı açılışı benden olsun.
Kitap okuyan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim..
- Ahmet Altan -İsyan Günlerinde Aşk : 2 aydır elimde süründü gibi birşey oldu.Okudugum ilk romanı yazarın.Hep istemiştim ama bu zamana nasipmiş. İlk başları biraz karmaşa gibi gelse de sonra elimden düşüremedim..Yazarın başka ilk okunması gereken eserleri neler sizce??
- Milan Kundera - Gülüşün ve Unutuşun Kitabı :Öyküler arası geçişi,bağlantıyı yakalamak biraz beni yordu ama yazarın göndermeleri harikaydı.
- Serkan Koktay -Salçalı Ekmek : Kitap arkası yazısı ve kitap kapağının dokusu çok hoşuma gitmişti... Bu da kitap arkası sözü : "Ben büyümeyi hiç istemedim. Küçük bedenimde çok daha mutluydum. İsteklerim bedenim gibi küçüktü. Fazlasını bilmiyordum, düşünmüyordum da. Yettiği kadarıyla mutluydum. Büyüdükçe her şey değişti. İstemenin daha çok istemeyi de getirdiğini ezberledim. Yetinmemeyi öğrendim büyümek ile birlikte. Ve öğrendikçe küçüldüm. Mutluluğun akvaryumda dolaşan balıkta olmadığını öğrettiklerinde yıkıldım. Mutluluğun bir sepet dolusu kediyi seyretmekten geçmediğini ezberlettiklerinde parçalandım. Hele mutluluğun küçük bir kanarya ile şarkı söylemekten çok uzak bir şey olduğunu anlattıklarında darmadağın oldum. Koyunun dilenciyi kovalamasına gülemiyorum artık. Büyümek bu olsa gerek. Masum bir kıpırtı bile yok dudağımın kenarında tebessüm diyebileceğim. Artık inanmıyorum. Ben büyümek istemiyorum...'
DonukPudra.............3
canım seni listeye aldım çünkü unutabilirim sonraki listede.yıl listesinde çıkmayacaksın sadece eylül listesinde yer alacaksın
kadınların kitap mekanı 4. yıl dereceleri
1.mizCandan44
2.mizDonuk_Pudra
3.müzkulitta
Günaydın-tünaydın hanımlar
Kötü Karma-David Safier: Kim Lange ünlü televizyon sunucusu, kariyeri için her şeyi yapabilecek hırslara sahip, çocuğu ve eşine ayıracak hiç zamanı olmayan ve eşini aldatan bir kadındır. Bir gün berbat bir şekilde ölür ve karınca olarak hayata geri döner. Şişko bir karınca olarak karşısına çıkan Buddha ona iyi karmalar toplayıp daha üst hayvanlara geçebileceğini, eğer yeterince iyi olursa nirvanaya ulaşacağını söyler. Ancak Kim 'iyi' biri değildir ki? Nasıl toplayacak iyi karmaları?
Konusu okuyunca saçma gibi gelse de kulağa, kesinlikle çok eğlenceli bir kitap. Ben severek okudum.
Lavin-1
Merhaba DonukPudra, Ahmet Altan'ın ilk okunması gereken eserleri hangisidir bilmiyorum ama ben daha önce Aldatmak ve En Uzun Gece adlı romanlarını okumuştum. Yazarın bu iki eserini ben sevmemiştim ama yine de olumsuz şeyler yazıp önyargı oluşturmak istemem. Söylemek istedim :)
Günaydın-tünaydın hanımlar
Kötü Karma-David Safier: Kim Lange ünlü televizyon sunucusu, kariyeri için her şeyi yapabilecek hırslara sahip, çocuğu ve eşine ayıracak hiç zamanı olmayan ve eşini aldatan bir kadındır. Bir gün berbat bir şekilde ölür ve karınca olarak hayata geri döner. Şişko bir karınca olarak karşısına çıkan Buddha ona iyi karmalar toplayıp daha üst hayvanlara geçebileceğini, eğer yeterince iyi olursa nirvanaya ulaşacağını söyler. Ancak Kim 'iyi' biri değildir ki? Nasıl toplayacak iyi karmaları?
Konusu okuyunca saçma gibi gelse de kulağa, kesinlikle çok eğlenceli bir kitap. Ben severek okudum.
Lavin-1
Bende 4. Olmus oluyorum :)dereceye giren herkesi koocamaann tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?