• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Kulitta aklıma geliyor bazen şimdi sorayım. bazı kitaplar var örneğin şiir kitapları ben onları bir oturuşta veya ara vermeden okuyamıyorum. yani bir kitaba başlamışsak ve okuması iki ay sürmüşse onu listeye nasıl koyacağız?
Ekim ayında bitirdin mesela, o ay'a yazıyorsun. Bitirdiğin zaman önemli.

Bir kaç aydır elimde sürüklenen 3 kitabım var canım. Mesnevi'yi de sayarsam 4 kitap.:KK17:
Arada onlarca kitap bitirdiğim halde bunların ne zaman biteceği meçhul. :KK76:
Geç de olsa bitireceğim inşallah ve bitirdiğim tarihte buraya yazacağım. Eki Görüntüle 1258082
Kitaplar başlama ve elimizde bulunduğu tarihlerle değil, tamamlandığı tarihle topiğimizde yer alıyor. :KK15:
Benim de var. Hepsine bir kitap ayracı koydum, baş ucumda duruyorlar. :) 2-3 sayfa okusam kardır. Galiba uzun sürecek bitirmek. :(

Bir kaç aydır elimde sürüklenen 3 kitabım var canım. Mesnevi'yi de sayarsam 4 kitap.:KK17:
Arada onlarca kitap bitirdiğim halde bunların ne zaman biteceği meçhul. :KK76:
Geç de olsa bitireceğim inşallah ve bitirdiğim tarihte buraya yazacağım. Eki Görüntüle 1258082
Kitaplar başlama ve elimizde bulunduğu tarihlerle değil, tamamlandığı tarihle topiğimizde yer alıyor. :KK15:

Bana da öylesi mantıklı gelmişti ama yine de bir sorayım dedim, teşekkür ederim. :KK46:

1- Türkiye Nasıl Kuşatıldı - Merdan Yanardağ
2- Sen Olsaydın Yapmazdın, Biliyorum - Kürşat Başar
3- Lüks - Jessica Ruston
4- Satılık - Patricia Mc Cormick
5- Piyano - Jane Campion/Kate Pullinger
6- İhtiyarlara Yer Yok - Cormac Mccarthy
7- Muhafazakar Çapkınlar - Sevda Türküsev
8- Sevgili Mathilda, İnsanın Yürümesini Dört Gözle Bekliyorum - Susanna Tamaro

9- Son Gavur -
Mehmet Faraç
(1947 de Urfa'da 7 kişilik Musevi aile katliamı, Adliyenin tozlu raflarından alınarak yeniden gözler önüne serilmiş.
Urfa'da tarihi bir gezi yaparken azınlık sorunlarına tanık oldum. Tavsiye ederim.)

kulitta . . 9
http://www.vikitap.com/kitap/Son-Gavur-35636

Eylül Ayı
1-Eczacının Kızı-Charlotte Betts
2-Bab-ı Esrar-Ahmet Ümit
3-Baba ve Piç-Elif Şafak
4-Aşkı Sükun-Nuriye Çeleğen
5-Diriliş-Tolstoy
6-Çavdar Tarlasında Çocuklar-J.D.Salinger
7-Aylak Adam-Yusuf Atılgan
Tuna80......7

Bende cok kitap okurum benide alsaniza araniza :KK15:
0aal.gif
Kıvançla aramıza aldık.
0fg.gif
Keyifli okumalar dilerim.

Tesekkur ederim cok kibarsiniz suan manolya kokulu hikayeleri okuyorum dun aldim
Konumuzun sistemini biliyorsun sanırım. Bir kaç sayfayı gözden geçirince kolayca anlaşılıyor.
Buna rağmen, katılmak isteyen başka arkadaşlarımıza da yol göstermek amacıyla konu işleyişini
anlatmaya çalıştım. Yeni kitabın hayırlı olsun canım dilerim beklentilerini karşılar. :KK15:

:KK22:
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin; kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına lorin62 . . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum.

Konumuzun sistemini biliyorsun sanırım. Bir kaç sayfayı gözden geçirince kolayca anlaşılıyor.
Buna rağmen, katılmak isteyen başka arkadaşlarımıza da yol göstermek amacıyla konu işleyişini
anlatmaya çalıştım. Yeni kitabın hayırlı olsun canım dilerim beklentilerini karşılar. :KK15:

:KK22:
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin; kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına lorin62 . . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum.
Bgn ayin 1 i bu ay icinde bitirdikce yazarim ay sonundada toplu olarak yazarim bitirdgim kitaplari anlattgnz icin tskler

*****Eylül ayı derecelerimiz ******

1.lerimiz Candan44 :nazar: :nazar: :KK9: :KK19: :KK9:

2.miz kulitta :nazar: :cool::KK73:

3.müz Donuk_Pudra,TUNA80,pembelii :nazar: :KK73::KK37:

1 eylül- 30 eylül 2014

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. Candan44 .....11.........
  2. kulitta .......9..........
  3. Donuk_Pudra ..........7..........
  4. TUNA80 ........7..........
  5. pembelii ..........7:nazar::nazar:
  6. elfmet ......5:nazar::nazar:
  7. yabanmersini__ .........3.....
  8. limon1988 .......3:nazar::nazar:
  9. msozcelk ........3.......
  10. PrensesPeri .........3.......
  11. _Lavin_ .....3.......
  12. _asmunikal_ ........2.......
  13. DatluCan .........1.......
  14. jooker......1.........
  15. kedi83 .......1......
  16. SirriEyvan ........1...
  17. sara_28 ..........1 :nazar::nazar:
  18. 3kelebek3 ............
  19. duygum_duygum .............
  20. LAydLiNe ................
  21. Sonnenschein ............
  22. ftm55 .............
  23. loliss ...............
  24. cemre25 .............
  25. nuclear .....................
  26. hm22 ................
  27. DatluCadu .............
  28. GamzeLim ................
  29. argleton ................
  30. AskInihan .................
  31. lchentiq ................
  32. gizzem ................
  33. prenses_84 ..............
  34. mavisim51 .............
  35. Lisabella ...............
  36. Perim35 .................
  37. ozanays ..................
  38. candestin ................
  39. SabahKahvesi_ ................
  40. muntazar .............
  41. İlhanazz ................
  42. liymonatta ................
  43. tugcecan .............
  44. piolin ...............
  45. ehlimana ..............
  46. MonaLiisa ...............
  47. LadySubaru ...............
  48. pekmez_akilli ................
  49. mehtap51 ................
  50. diltesne ................
  51. kaizen ...............
  52. Gareng ...............
  53. Axelia ................
  54. kgokce ..............
  55. neenone ...................
  56. Lyre ................
  57. december90 ....................
  58. H_İ_S .................
  59. nilayu ................
  60. asuarslan ................
  61. meyra_ ................
  62. iwalgirl ................
  63. liymonatta ................
  64. huzur33 ................
  65. snemm__se ................
  66. flutist ................
  67. yazagelen...............
  68. yagmuricenkiz........
  69. ellanazz.............
  70. lorin62....................
  71. math27 ................

Canım beni listeye alacağını söylemiştin, aldın mı bilmiyorum ama rumuzum değişti, önceden funda08 idi. Listeye aldıysan gerekli değişikliği yaparsın. :KK39: Bir de beni ekimden itibaren listeye alsan olur mu? Sırf 3-5 gün için koca bir yılda hiç kitap okumamış gibi görünmek istemiyorum da... :KK23: Ekimden başlasam, bir önceki yılın listesine hiç girmesem, nasıl olur?

----------

Bir de kızlar ben internetten kitap satışı yapan siteler için söylemedim korsan olayını... d&r'ın kendi mağazasında defalarca korsan gördüğüm için sadece d&r için düşüncelerimi söyledim. Yoksa benim de var internetten almışlığım. :)

canım seni listeye aldım çünkü unutabilirim sonraki listede.yıl listesinde çıkmayacaksın sadece eylül listesinde yer alacaksın:KK68:

Çok teşekkür ederim.Hoşbuldum. Şu an ayda 3 ile 5 arası kitap okuyabiliyorum. Kızım hastalanmaz uslu bir hanım olur uyku saatinde uyursa bu sayı çoğalıyor .Rutine oturtabilmiş halim bu. Seve seve olurum burada. Kendi rutinimde katılımımı kitap yorumlarımı da bırakırım her kitap sonrası. Çok sevindim bu topiği bulduğuma bir o kadarda üzüldüm daha önce keşfedememiş olmama.
Tekrar teşekkürler.
Sevgiler.

Bende cok kitap okurum benide alsaniza araniza :KK15:

merhaba kızlar :KK15: hoşgeldiniz aramıza keyifli okumalar dilerim:KK68::KK68:

Back