Kadınların Kitap Mekanı

ay ben burayı nasıl daha önce fark edemedim :) Şu an kendimi cennete düşmüş gibi hissediyorum... Bende size katılayım ne olur!!
Hiç durma canım hemen katıl aramıza.

Sistemimiz hakkındaki ön bilgiyi aşağıya ekliyorum.
Kolayca alışacak müptelası olacaksın.

Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin; kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına benanlamadimki . . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum.

Dereceye giren herkesi tebrik ediyorum
çok şükür romanıma son gaz devam ediyorum...
Veee bugün hamile olduğumu öğrendim, çok mutluyum, uçuyorum resmen... ilk aylar dinlenirken bol bol kitap okuruz bebişimle inşaAllah...

Ne kadar güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu gerçekten:)

Ne kadar güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allah bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu gerçekten:)
Amiin , sizin oğluş büyümüş maaşAllah , darısı benimkinin başına olsun inşaAllah
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin sizinde... gerçekten harika bir duyguymuş...
Karnım , kasıklarım alev içinde yanıyor ama ben mutluluktan uçuyorum

En kısa zamanda aranıza tekrar katılacağım inşallah. Çok özledim hem sizi hem kitap okumayı. Bazı dönemler okuyamıyorum ama geçecek inanıyorum.

Dereceye giren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Prensescim ellerine yüreğine sağlık.

Ayrıca kitap okuyan herkesi de kutluyorum. Dünyamızdan kitaplar hiç bir zaman eksik olmasın inşallah.

Gözün aydın SirriEyvan.
Allah Sağlıkla tamamına erdirsin.
Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, şanslı uzun ömürlü olsun İnşallah. Sevenleriyle birlikte.

Gözün aydın SirriEyvan.
Allah Sağlıkla tamamına erdirsin.
Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, şanslı uzun ömürlü olsun İnşallah. Sevenleriyle birlikte. Eki Görüntüle 1259778
Çok güzel dualar bunlar , Allahım razı olsunn, çok teşekkür ederim kulittacım...
Amin amin...Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşaAllah...

Pembelii Allah sağlıkla bebeğinle kucaklaşmayı nasip etsin.
Sevenleriyle birlikte hayırlı, sağlıklı, huzurlu, şanslı, uzun ömürlü olsun İnşallah.

hamiş okurumuz iki tane oldu Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah sağlıkla gelsin

her zaman bekleriz canımcım kitap okuayamasanda kendinden mahrum etme topiğimizi

Evet bizim sıpa büyüdü artık :) Darısı sizinkinin de başına inşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişinizle

Ekim ayı açılışı benden olsun.
Kitap okuyan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim..

1. Ahmet Altan -İsyan Günlerinde Aşk : 2 aydır elimde süründü gibi birşey oldu.Okudugum ilk romanı yazarın.Hep istemiştim ama bu zamana nasipmiş. İlk başları biraz karmaşa gibi gelse de sonra elimden düşüremedim..Yazarın başka ilk okunması gereken eserleri neler sizce??
  2. Milan Kundera - Gülüşün ve Unutuşun Kitabı :Öyküler arası geçişi,bağlantıyı yakalamak biraz beni yordu ama yazarın göndermeleri harikaydı.
  3. Serkan Koktay -Salçalı Ekmek : Kitap arkası yazısı ve kitap kapağının dokusu çok hoşuma gitmişti... Bu da kitap arkası sözü : "Ben büyümeyi hiç istemedim. Küçük bedenimde çok daha mutluydum. İsteklerim bedenim gibi küçüktü. Fazlasını bilmiyordum, düşünmüyordum da. Yettiği kadarıyla mutluydum. Büyüdükçe her şey değişti. İstemenin daha çok istemeyi de getirdiğini ezberledim. Yetinmemeyi öğrendim büyümek ile birlikte. Ve öğrendikçe küçüldüm. Mutluluğun akvaryumda dolaşan balıkta olmadığını öğrettiklerinde yıkıldım. Mutluluğun bir sepet dolusu kediyi seyretmekten geçmediğini ezberlettiklerinde parçalandım. Hele mutluluğun küçük bir kanarya ile şarkı söylemekten çok uzak bir şey olduğunu anlattıklarında darmadağın oldum. Koyunun dilenciyi kovalamasına gülemiyorum artık. Büyümek bu olsa gerek. Masum bir kıpırtı bile yok dudağımın kenarında tebessüm diyebileceğim. Artık inanmıyorum. Ben büyümek istemiyorum...'

DonukPudra.............3

Ben de bu ayın ilk kitabını bitirmiş bulunmaktayım :)
Paulo Coelho-Aldatmak: Değişik bir kitaptı ama güzeldi. Özellikle kitapta hoşuma giden gerçekten güzel cümleler vardı. Tabi erotik şeyler de içeriyor adından da tahmin edilebileceği gibi ben genel olarak beğendim yani.. Sıra diğer kitaba gelsin bakalım
Pembelii:1

Bu kitapta benim listelerimin arasında begenmeyenler var baya emin olamamadim

Ekim ayı ilk siftahim gerce günlerdir oraya buraya kosusturmaktan bitiremedin ama bugün bitti
1. Sol Ayağım

MS.ozcelk ... 1

Ekim Ayı
Kabuk Adam-Aslı Erdoğan- Bir solukta okuyabileceğiniz, sizi alıp başka yerlere götüren güzel bir kitap.

Tuna80.........1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…