- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.921
Bunca yoğunluk arasında peformansın gayet yerinde Lavincim.1.Bakire-Nancy Pickard
2.Yabancı-Albert Camus
3.Üç Kader Tanrıçası- Nora Roberts
Lavin-3
Uzun zamandır buraya maalesef uğrayamadım. Hem iş, hem de ev çok yoğundu. Sağlık problemlerim de eklenince istediğim gibi okuyamadım.
Özellikle her ay bunu söyleyip duruyorum, önümüzdeki ay daha iyi olacağım diyorum ama hep olmuyor. Ben böyle biri değildim, ne oldu bilmiyorum, eski tempomu bir türlü tutturamıyorum. Umarım toparlanırım.
1- Türkiye Nasıl Kuşatıldı - Merdan Yanardağ
2- Sen Olsaydın Yapmazdın, Biliyorum - Kürşat Başar
3- Lüks - Jessica Ruston
4- Satılık - Patricia Mc Cormick
5- Piyano - Jane Campion/Kate Pullinger
6- İhtiyarlara Yer Yok - Cormac Mccarthy
7- Muhafazakar Çapkınlar - Sevda Türküsev
8- Sevgili Mathilda, İnsanın Yürümesini Dört Gözle Bekliyorum - Susanna Tamaro
(Hayatımız tercihimiz sandığımız yolun, aslında proje akıntılarda sürüklenmek olduğu gerçeği yüzümüze tokat gibi vurulmuş. Benden tam puan alan mektup-günce. En kısa zamanda okuma planınıza almanızı öneririm.)
kulitta . . 8
Merhaba canım.kulitta abla merhaba... bu sevgili mathilda adli romanla ilgili bir sorum olacakti. susanna tamaronun yureginin goturdugu yere git adli romanini okumustum. o da mektup-gunce turunde bir romandi. acaba o romanla bir baglantisi var mi bu kitabin?
merhaba hoşgeldin
kelebek arkadaşım yardımcı olmus sağolsun
ayın kaçında yazacagım soruna cevap vereyim.kitabı bitirir bitirmez yazıyorsun.hem kitapla ilgili hislerin tazecik oluyor yorumun daha güçlü oluyor hemde unutmadan yazmıs oluyorsun
ben listeye adını alacagım senin sen bitirdikçe yazarsın sonra yıllık listemiz oluyor.o listede haftaya yayınlanacak
Bunca yoğunluk arasında peformansın gayet yerinde Lavincim.Daha ne olsun Maşaallah.
Sağlık sorunun kalmamıştır inşallah çok geçmiş olsun.
anladim, cok tesekkur ederimmm :)Merhaba canım.
Yureginin Goturdugu Yere Git kitabını yıllar önce okumuştum ayrıntılı anımsayamıyorum ama sanırım onun ana fikri ahlaki değerlerin değişimi idi. (Tekrar okuyacağım) Sevgili Mathilda ise küresel, doğal değerlerin değişimine dikkat çekiyor. Bağlantısı yok bağımsız bir eser. Beklentinizi yükseltmekmek için hislerimi yansıtmamaya özen gösteriyorum.
Hepinize merhaba,
Bende kitap okumayı çok severim. Küçük bir kızım var fırsat buldukça okuyorum. En son John Verdon-Peter Pan Ölmeli'yi okudum. Bugün Maeve Binchy - Ruh ve Yürek'e başladım. Burada kitaplar hakkında sohbet ediliyor sanıyorum. Bu sebeple aranızda olmak isterim.
Sevgilerimle.
Merhaba msozcelk,
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına msozcelk . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. Eki Görüntüle 1078272
Eki Görüntüle 1078898
Bu ay içinde okuyup bitirdiğin kitapları yazman, mesajının alt kısmına da nickinle birlikte sayısını belirtirmen yeterli canım.
Kendimizi kasmadan, keyifle okuyabildiğimiz kadarıyla sıralamaya dahil olabildiğimiz gibi sadece konuyu takip ederek
okuma enerjimizi sıcak tutuyoruz.
Çok teşekkür ederim.Hoşbuldum. Şu an ayda 3 ile 5 arası kitap okuyabiliyorum. Kızım hastalanmaz uslu bir hanım olur uyku saatinde uyursa bu sayı çoğalıyor .Rutine oturtabilmiş halim bu. Seve seve olurum burada. Kendi rutinimde katılımımı kitap yorumlarımı da bırakırım her kitap sonrası. Çok sevindim bu topiği bulduğuma bir o kadarda üzüldüm daha önce keşfedememiş olmama.Merhaba ellanazz, hoşgeldin.
Yukarıdaki alıntılarda msozcelk arkadaşımıza topik sistemimizi açıklamaya çalışmıştım.
Bu sistem dahilinde aramıza katılmandan kıvanç duyarız.
Anlaşılmayan noktalar olursa yardımcı olmaya hazırız.
Keyifli okumalar dilerim.
Merhaba Debbie Macomber'in Cedar Cove serisinide tavsiye ederim, tabi okumadıysanız.merhaba ...
bugün MUCİZELER DÜKKANINA DÖNÜŞ kitabını bitirdim . Debbie Macomber in bu ay elimde olan 4 kitabını bitirmiş oldum bu yazarın. kitaplar birbirleriyle bağlantılı ve çok keyifli hayat hikayelerinden ibaret, nasıl bittiğini anlamıyorsunuz su gibi akıp gitti :) şimdi elimde Moskof Cariye Hürrem var onu ekimde bitireceğim. bu ay itibari ile ;
elfmet_____ 5
okumadım canım, sıradaki kitaplarım var çok almış almış koymuşum kenara onları bitirmek istiyorum. kitaplığımda okunmayan kitap kalmasın istiyorum ama burada çok ilgimi çeken bir kitap olursa yada kitapçılarda gördüğüm tabikisi alırım :)Merhaba Debbie Macomber'in Cedar Cove serisinide tavsiye ederim, tabi okumadıysanız.
Keyifli okumalar
Bir kaç aydır elimde sürüklenen 3 kitabım var canım. Mesnevi'yi de sayarsam 4 kitap.Kulitta aklıma geliyor bazen şimdi sorayım. bazı kitaplar var örneğin şiir kitapları ben onları bir oturuşta veya ara vermeden okuyamıyorum. yani bir kitaba başlamışsak ve okuması iki ay sürmüşse onu listeye nasıl koyacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?