- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.901
Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. Ekim ayından dahil olayım diyorum, malum, bu ay bitti.
Okuduğum kitapları yazmam yeterli olacak mı, yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
Bir de ayın kaçında yazmam gerekecek?
3kelebek3 nereye
Merhabalar, hoşgeldiniz. :))))
Bizim listelediğimiz gibi
1. Kitap ismi, yazar ismi
2. Kitap ismi, yazar ismi, diye devam edip en sona da
Funda08- 11 ( eğer o ay 11 kitap okuduysanız) yazacaksınız ve ayın en son günü veya bir kaç gün öncesinde buraya basmış olmanız lazım.
Fakat ben kitapların içeriği hakkında da bir şeyler yazıyorum ve her üye yazarsa faydalı olur diye düşünüyorum. Her kiitabın yanında o kitaba ait bir not paylaşırsanız sevinirim.
selam kızlar. bu ay iki kitap tek bitecek sanırım..
1) dörtler
2)ortadoğu sf 300 hafta sonu bitiricem inşALLAH..
kardeşim yarın kpss sınavına girecek dua istiyorum.. rabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın
Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. Ekim ayından dahil olayım diyorum, malum, bu ay bitti.
Okuduğum kitapları yazmam yeterli olacak mı, yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
Bir de ayın kaçında yazmam gerekecek?
merhaba hoşgeldin
kelebek arkadaşım yardımcı olmus sağolsun
ayın kaçında yazacagım soruna cevap vereyim.kitabı bitirir bitirmez yazıyorsun.hem kitapla ilgili hislerin tazecik oluyor yorumun daha güçlü oluyor hemde unutmadan yazmıs oluyorsun
ben listeye adını alacagım senin sen bitirdikçe yazarsın sonra yıllık listemiz oluyor.o listede haftaya yayınlanacak
aa bu arada kızlar yazdıgınız her kitap mesajını büyük heyecanla bekliyorum yıl sonuçları için
Kelebek arkadaşımız geçen ay içinde tatile çıktığını bu arada iş yerinin kapanma durumu olduğunu ve bir süre aramızda olamayacağını bildirmişti candancım.Bu arada hatayı düzelteyim 3kelebek3 nereye gittin, bu ay neler okudun diyecektim, yeni gelen arkadaşa cevap verirken 3kelebek3 nereye ile başlamam o yüzden olmuş. Bir taşla iki kuş vuramamışım yani.
evet kelebek neredesin bakalım?
Arkadaşlar dr.com. da yüzlerce kitap 5.- TL ve 50.- TL üzeri kargo bedava.
En mutlu anlardan birini yaşıyorum.
Sipariş listemi oluşturmak üzere kitapları didiklemekle meşgulüm. Eki Görüntüle 1254680
Yıllardır İnternetten alırım kitaplarımı hepsi orjinal geldi canım.Mağazalarında kaç kere korsan kitap satıldığına şahit oldum.Hem de büyük alışveriş merkezlerindeki mağazalarında, o yüzden ordan alışveriş yapmıyorum. İnternetten gelecek kitabın nasıl olacağı ise hiç belli olmaz herhalde.
Biz de aramıza katılmanı çok isteriz.Bu gruba katılmayı bende çok isterim :) hem yeni kitaplar tanıma açısından büyük lütuf. SArım ekim ayına katılabilirim. Şuan elimdeki bitmek üzere.
1- Onlardan biri olduğunu söyle- UWEM AKPAN (Kitap dört öyküden oluşuyor. Afrikada yaşanan haksızlık bu diye çığlık atasınız gelen gerçeğe yakın yada gerçek hikayeler tavsiye ederim.)
İnternet üzerinden tanınmış siteler var , onlardan çokça kitap almışımdır ve her daim de orjinal gelir , hatta takip edersen kampanyalar olur ve yazarından imzalı kitapcıklaarMağazalarında kaç kere korsan kitap satıldığına şahit oldum.Hem de büyük alışveriş merkezlerindeki mağazalarında, o yüzden ordan alışveriş yapmıyorum. İnternetten gelecek kitabın nasıl olacağı ise hiç belli olmaz herhalde.
Kelebek arkadaşımız geçen ay içinde tatile çıktığını bu arada iş yerinin kapanma durumu olduğunu ve bir süre aramızda olamayacağını bildirmişti candancım.
Dilerim en kısa zamanda gönlüne göre görev başlangıcı yaparak aramıza döner.
Mağazalarında kaç kere korsan kitap satıldığına şahit oldum.Hem de büyük alışveriş merkezlerindeki mağazalarında, o yüzden ordan alışveriş yapmıyorum. İnternetten gelecek kitabın nasıl olacağı ise hiç belli olmaz herhalde.
Hah ha kitap kurtlarının oburluğu işte.indirimden kitap almak en büyük zevklerimden biridir.
sitelerden bana daha hiç korsan kitap gelmedi bence siteler güvenilir ve daha ucuz. dolayısıyla çok kitap alanlar için ideal. kitapçıya gidip dokunuyorum seçiyorum (eğer dayanamayıp almamışsam) akşama internetin başına oturup ısmarlıyorum.ne kadar kar ettiğimi hesaplayıp o karla kaç kitap daha alırım diye düşünüp mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?