Kadınların Kitap Mekanı

3kelebek3 nereye

Merhabalar, hoşgeldiniz. :))))
Bizim listelediğimiz gibi
1. Kitap ismi, yazar ismi
2. Kitap ismi, yazar ismi, diye devam edip en sona da

Funda08- 11 ( eğer o ay 11 kitap okuduysanız) yazacaksınız ve ayın en son günü veya bir kaç gün öncesinde buraya basmış olmanız lazım.

Fakat ben kitapların içeriği hakkında da bir şeyler yazıyorum ve her üye yazarsa faydalı olur diye düşünüyorum. Her kiitabın yanında o kitaba ait bir not paylaşırsanız sevinirim.

Hoşbuldum. :)
Cevabınız için çok teşekkürler.
Bir nottan fazlasını paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. :)

merhaba hoşgeldin
kelebek arkadaşım yardımcı olmus sağolsun
ayın kaçında yazacagım soruna cevap vereyim.kitabı bitirir bitirmez yazıyorsun.hem kitapla ilgili hislerin tazecik oluyor yorumun daha güçlü oluyor hemde unutmadan yazmıs oluyorsun
ben listeye adını alacagım senin sen bitirdikçe yazarsın sonra yıllık listemiz oluyor.o listede haftaya yayınlanacak
aa bu arada kızlar yazdıgınız her kitap mesajını büyük heyecanla bekliyorum yıl sonuçları için

Hoşbuldum. :)
Desene koca bir yılda 1 kitap okumuş görüneceğim.
Bitirdiğim gibi yazarım canım, teşekkür ederim. :)

Bu arada hatayı düzelteyim 3kelebek3 nereye gittin, bu ay neler okudun diyecektim, yeni gelen arkadaşa cevap verirken 3kelebek3 nereye ile başlamam o yüzden olmuş. Bir taşla iki kuş vuramamışım yani.

evet kelebek neredesin bakalım?

Bu gruba katılmayı bende çok isterim :) hem yeni kitaplar tanıma açısından büyük lütuf. SArım ekim ayına katılabilirim. Şuan elimdeki bitmek üzere.
1- Onlardan biri olduğunu söyle- UWEM AKPAN (Kitap dört öyküden oluşuyor. Afrikada yaşanan haksızlık bu diye çığlık atasınız gelen gerçeğe yakın yada gerçek hikayeler tavsiye ederim.)

Kelebek arkadaşımız geçen ay içinde tatile çıktığını bu arada iş yerinin kapanma durumu olduğunu ve bir süre aramızda olamayacağını bildirmişti candancım.
Dilerim en kısa zamanda gönlüne göre görev başlangıcı yaparak aramıza döner.

Arkadaşlar dr.com. da yüzlerce kitap 5.- TL ve 50.- TL üzeri kargo bedava.
En mutlu anlardan birini yaşıyorum.
Sipariş listemi oluşturmak üzere kitapları didiklemekle meşgulüm. Eki Görüntüle 1254680

Mağazalarında kaç kere korsan kitap satıldığına şahit oldum. Hem de büyük alışveriş merkezlerindeki mağazalarında, o yüzden ordan alışveriş yapmıyorum. İnternetten gelecek kitabın nasıl olacağı ise hiç belli olmaz herhalde.

Yıllardır İnternetten alırım kitaplarımı hepsi orjinal geldi canım.
Burada mağazaları didik didik yapmayı seviyorum. Siparişimi verdim bile.

Biz de aramıza katılmanı çok isteriz.
Bitmek üzere olan kitabınla Eylül listesinde olabilirsin.
Olmazsa Ekim de yazarsın.
Keyifli okumalar diliyorum.

İnternet üzerinden tanınmış siteler var , onlardan çokça kitap almışımdır ve her daim de orjinal gelir , hatta takip edersen kampanyalar olur ve yazarından imzalı kitapcıklaar ben en sevdiğim yazarlardan biri olan İskender Pala'nın imzalı kitabına öyle kavuşmuş çok mutlu olmuştum

öyle bir açıklama okuduğumu ben de hatırlıyorum fakat sanki daha uzun süredir yok gibi gelmiş bana.
dediğin gibi umarım kısa sürede aramıza döner.

indirimden kitap almak en büyük zevklerimden biridir.
sitelerden bana daha hiç korsan kitap gelmedi bence siteler güvenilir ve daha ucuz. dolayısıyla çok kitap alanlar için ideal. kitapçıya gidip dokunuyorum seçiyorum (eğer dayanamayıp almamışsam) akşama internetin başına oturup ısmarlıyorum.ne kadar kar ettiğimi hesaplayıp o karla kaç kitap daha alırım diye düşünüp mutlu oluyorum.

Hah ha kitap kurtlarının oburluğu işte.
Ben de aynı taktikle seçerim kitaplarımı.

1- Türkiye Nasıl Kuşatıldı - Merdan Yanardağ
2- Sen Olsaydın Yapmazdın, Biliyorum - Kürşat Başar
3- Lüks - Jessica Ruston
4- Satılık - Patricia Mc Cormick
5- Piyano - Jane Campion/Kate Pullinger
6- İhtiyarlara Yer Yok - Cormac Mccarthy
7- Muhafazakar Çapkınlar - Sevda Türküsev

8- Sevgili Mathilda, İnsanın Yürümesini Dört Gözle Bekliyorum - Susanna Tamaro

(Hayatımız tercihimiz sandığımız yolun, aslında proje akıntılarda sürüklenmek olduğu gerçeği yüzümüze tokat gibi vurulmuş. Benden tam puan alan mektup-günce. En kısa zamanda okuma planınıza almanızı öneririm.)

kulitta . . 8
http://www.vikitap.com/yazar/susanna-tamaro-166

Eylül Ayı
1-Eczacının Kızı-Charlotte Betts
2-Bab-ı Esrar-Ahmet Ümit
3-Baba ve Piç-Elif Şafak
4-Aşkı Sükun-Nuriye Çeleğen
5-Diriliş-Tolstoy
Tuna80......5

1.Bakire-Nancy Pickard
2.Yabancı-Albert Camus
3.Üç Kader Tanrıçası- Nora Roberts

Lavin-3

Uzun zamandır buraya maalesef uğrayamadım. Hem iş, hem de ev çok yoğundu. Sağlık problemlerim de eklenince istediğim gibi okuyamadım.

Özellikle her ay bunu söyleyip duruyorum, önümüzdeki ay daha iyi olacağım diyorum ama hep olmuyor. Ben böyle biri değildim, ne oldu bilmiyorum, eski tempomu bir türlü tutturamıyorum. Umarım toparlanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…