Kadınların Kitap Mekanı

Kızlar telden giriyorum o yüzden düzenleme yapamıyorum agustos ayı 9 kitap okudum yukarıda kendimi alıntıladim Susan Elizabeth Phillips Balayı bitti tatilde anca 1 kitap okuma bildim
Evet listeni doğru eklemişsin canım.
Bir kez de ben belirgin şekilde ekledim.
Keyifli tatiller, gönlünce iş imkanları dilerim.
3kelebek3
Ağustos ayı:

1.Lily King Gözyaşlarıma Rağmen Babam bitti..
2.Harlan Coben Zor Oyun bitti..
3. Pierre Loti İzlanda Balıkçısı bitti..
4.Harlan Coben Kapan bitti..
5.Linda Howard Kara Melek bitti.
6.Kahraman Tazeoğlu Bukre bitti..
7.Michael Lee West Aşk Adında Hayat bitti..
8.Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş bitti.
9.Susan Elizabeth Phillips Balayı bitti.

3kelebek3 . . 9

Son düzenleme:
Sağol canimcim

Ağostos ayında yazma fırsatı bulamadım.
Bugünden itibaren okumaya devam etmeyi umuyorum. : >

Kırmızı Pazartesi- gabriel garcia marquez

Bir solukta okunabilecek bir kitap. Santiago nasar genç yaşta öldürülür. Öldürülceğini herkesin bilmesine rağmen neden kimse bir şey yapmamıştır. : )
Tam bir Türk filmi hikayesi. Okurken yazarın Güney Amerikalı olduğuna inanmak güç oldu. Bir de yine Güney amerika kitapları çok fazla isim barındırması, uzaktan bahsedilen dıdının dıdısının bile isminin zikredilmesinden dolayı isim kalabalıklığı rahatsız ediyor. Onun dışında güzel bir hikaye, bol tasvirli.
Konu neredeyse sadece bir günü anlatıyor.

Jooker__1 (Eylül)

hayırlı sabahlar kızlar.
yeni ayda bol bol kitap okumamız dileğiyle

nereye geliyon?
hayırlı olsun atama falan mı?
bende solhandayım
haberleşelim bir şey olursa sorarsın ama maalesef yeni siteyi çözemediğimden sana mesaj atamadım

yok benm tatil. ben aslen muşluyum. muşa gidicem. gitmişkende bingöl solhana gidicem. anneannemin tarafı var orada. solhanda bir köyde. köy çok güzel. dere falan geçiyor. temiz havası çok hoşuma gidiyor.
solhanda barakalar var biliyomusun? orada akrabalarımız var.
buarada çok teşekkür ederim

PrensesPeri ağustos ayı

1 - Sarah jio-böğürtlen kışı
2- cengiz özakıncı - münevver
3- e nihal durukan-yonca kocadağ-sadece bir gecelik
4-saraj jio-yağmur sonrası

sarah jio nun tüm kitapları aynı sadece mekan kişiler değişiyor.hep aynı başlıyor. geçmişe gidiliyor ve bugunde bitiyor.geçmişte gömülmüş yada konulmus seyler genelde 70-80 yıl sonra aynı yerinde bulunuyor.kısaca sarah jionun başka kitabını okumam sanıyorum ki.nasıl çok satanların üst sıralarında anlamadıgım kitaplardan.

Benzer durumu ben de canan tan kitaplarında gördüm. :)

ben de mart menekşelerini okumuştum sarah jionun. tek bir kitabı yetti bir daha okumaya değer görmemeye. üstelik yağmur sonrası ve böğürtlen kışını da almıştım. çok satanlar listesine inanmamak lazım. insanların okuma zevklerine güvenmeyeceğim bir daha.

zaten onlar insanların okuma zevki değil, reklamın gücü. kitapların da reklama göre alınması çok acı.

bende evimi yerleştirdim taşınma işleri yordu ama bugünden itibaren kitaplarımı okumaya başlayacam bitirdikçe paylaşırım sizinle okumayı çok özledim
Güle güle, sağlık huzur içinde yaşayın yeni evinizde.
Büyük bir iş başarmış kitaplara gömülmeyi hak etmişsin.
Keyifli okumalar dilerim.

zaten onlar insanların okuma zevki değil, reklamın gücü. kitapların da reklama göre alınması çok acı.
reklama göre kitap almıyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. zaten bu tip romanlar da tarzım değil. ama reklamdan ziyade bu kitapların övülmesi merak uyandırıyor insanda. toplu kitap alışverişi yaparken listeme bir iki onlardan da eklemiştim, yanlış yapmışım tabi.

Promosyonlar için ciddi kaynakları olmalı.
Promosyonu yapılan kitaplar, kitapçı raflarıyla aynı anda korsan sergilerine yerleşiyor.
Korsan baskısı olan kitaplar, türü tercih eden okuyucu kitlesini kısa sürede kuşatıyor.
Bu nedenle olumlu yorum sayısı tavan yapıyor.
Korsan baskısı kısa sürede tükeniyor ama çanak tuttuğu iyi yorumlar sayesinde raf süresi uzamış oluyor.

1.Tess Gerritsen : Ask ölümden uyanistir.

Yine yine harika bir Tess romanı bir solukta bitti . Her seferinde bu hüznü yasamak çok aci

Msozcelk.. 1

ben genel olarak yazmıştım, aynısını ben de yapıyorum bazen. tamam nadiren yapıyorum belki herkese göre ancak yine de yapıyoruz işte. çünkü her reklamı olan kitap kötü değil. ancak benim okuma zevkime göre bir Mocamber bir Jio, ikinci kitabını aldığım yazarlar değil.
şimdi sorsak burda herkes Sarah Jio ismini bilir ama herkes Anar Rızayev'i bilmez. halbuki merakımız aşk kitabıysa, beş katlı evin altıncı katı kitabı çok satan aşk yazarlarıyla kıyas kabul etmez.
Anar Rızayev'i bilmiyoruz çünkü Azeri edebiyatı. reklamı hiç olmamış bir kitap.

aa evet ben de ilk kez duyuyorum şu an. aşk romanı okumak istiyorsak kürk mantolu madonna tarzı çok hoş mesela. hiç bayık olmayan, çok güzel kurgulanmış, mis gibi bir dil :)

Eylül Ayı ;

Hermann Hesse -Siddhartha : "Hiç kimse bir başkasının yürüdüğü yolda ne kadar ilerlemiş olduğunu göremez"
"Kendini aramaya fazla veren bir insan, aramaktan bulma fırsatını bir türlü yakalayamayacaktır"
"Tüm çile ve kahırlar zaman değil miydi , tüm uğraşıp didinmeler ,tüm korkular zaman değil miydi?"

Çok hoşuma gitti kitap.Ruhum dinlendi..Kendimi arayışa ve irdeleyişe geçtim..

DonukPudra......1

Hermann Hesse'nin bütün kitapları aynı hissi veriyor diyebilirim. Okumadığım az kitabı kaldı.

Eylül Ayı
Eczacının Kızı-Charlotte Betts-Anlatımı sadece, akıcı bir dille yazılmış. Sıkılmadan okunabilir.

Tuna80......1

ben ağustosu gelip yazan olur diye beklersen siz çoktan eylüle geçmişsiniz bile okuma aşkınız daim olsun
dereceye giren herkesi kocaman tebrik ederim

Karadeniizzz uyyyyyyy nasıl geçti canimm

karadeniz harika geçti canım ruhum dinlendi gözüm şenlendi gidip görmeyen görmeyi isteyen herkes bir kerede olsa gitmeli

bende evimi yerleştirdim taşınma işleri yordu ama bugünden itibaren kitaplarımı okumaya başlayacam bitirdikçe paylaşırım sizinle okumayı çok özledim

güle güle güzel günlerde otur inşallah

bende kitap yurdu ve vikatptaki yorumlara göre alıyorum çogu kitabımı.ama bazen yanılıyorum.okuma ve begeni zevki ne kadar farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…