- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.801
Evet listeni doğru eklemişsin canım.Kızlar telden giriyorum o yüzden düzenleme yapamıyorum agustos ayı 9 kitap okudum yukarıda kendimi alıntıladim Susan Elizabeth Phillips Balayı bitti tatilde anca 1 kitap okuma bildim
Sağol canimcimEvet listeni doğru eklemişsin canım.
Bir kez de ben belirgin şekilde ekledim.
Keyifli tatiller, gönlünce iş imkanları dilerim.
Ağustos ayı:
1.Lily King Gözyaşlarıma Rağmen Babam bitti..
2.Harlan Coben Zor Oyun bitti..
3. Pierre Loti İzlanda Balıkçısı bitti..
4.Harlan Coben Kapan bitti..
5.Linda Howard Kara Melek bitti.
6.Kahraman Tazeoğlu Bukre bitti..
7.Michael Lee West Aşk Adında Hayat bitti..
8.Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş bitti.
9.Susan Elizabeth Phillips Balayı bitti.
3kelebek3-9
nereye geliyon?
hayırlı olsun atama falan mı?
bende solhandayım
haberleşelim bir şey olursa sorarsın ama maalesef yeni siteyi çözemediğimden sana mesaj atamadım
PrensesPeri ağustos ayı
1 - Sarah jio-böğürtlen kışı
2- cengiz özakıncı - münevver
3- e nihal durukan-yonca kocadağ-sadece bir gecelik
4-saraj jio-yağmur sonrası
sarah jio nun tüm kitapları aynı sadece mekan kişiler değişiyor.hep aynı başlıyor. geçmişe gidiliyor ve bugunde bitiyor.geçmişte gömülmüş yada konulmus seyler genelde 70-80 yıl sonra aynı yerinde bulunuyor.kısaca sarah jionun başka kitabını okumam sanıyorum ki.nasıl çok satanların üst sıralarında anlamadıgım kitaplardan
ben de mart menekşelerini okumuştum sarah jionun. tek bir kitabı yetti bir daha okumaya değer görmemeye. üstelik yağmur sonrası ve böğürtlen kışını da almıştım. çok satanlar listesine inanmamak lazım. insanların okuma zevklerine güvenmeyeceğim bir daha.PrensesPeri ağustos ayı
1 - Sarah jio-böğürtlen kışı
2- cengiz özakıncı - münevver
3- e nihal durukan-yonca kocadağ-sadece bir gecelik
4-saraj jio-yağmur sonrası
sarah jio nun tüm kitapları aynı sadece mekan kişiler değişiyor.hep aynı başlıyor. geçmişe gidiliyor ve bugunde bitiyor.geçmişte gömülmüş yada konulmus seyler genelde 70-80 yıl sonra aynı yerinde bulunuyor.kısaca sarah jionun başka kitabını okumam sanıyorum ki.nasıl çok satanların üst sıralarında anlamadıgım kitaplardan.
ben de mart menekşelerini okumuştum sarah jionun. tek bir kitabı yetti bir daha okumaya değer görmemeye. üstelik yağmur sonrası ve böğürtlen kışını da almıştım. çok satanlar listesine inanmamak lazım. insanların okuma zevklerine güvenmeyeceğim bir daha.
Güle güle, sağlık huzur içinde yaşayın yeni evinizde.bende evimi yerleştirdim taşınma işleri yordu ama bugünden itibaren kitaplarımı okumaya başlayacam bitirdikçe paylaşırım sizinle okumayı çok özledim
Güle güle, sağlık huzur içinde yaşayın yeni evinizde.
Büyük bir iş başarmış kitaplara gömülmeyi hak etmişsin.
Keyifli okumalar dilerim.
Eki Görüntüle 1231606
reklama göre kitap almıyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. zaten bu tip romanlar da tarzım değil. ama reklamdan ziyade bu kitapların övülmesi merak uyandırıyor insanda. toplu kitap alışverişi yaparken listeme bir iki onlardan da eklemiştim, yanlış yapmışım tabi.zaten onlar insanların okuma zevki değil, reklamın gücü. kitapların da reklama göre alınması çok acı.
Promosyonlar için ciddi kaynakları olmalı.zaten onlar insanların okuma zevki değil, reklamın gücü. kitapların da reklama göre alınması çok acı.
reklama göre kitap almıyorum kendi adıma konuşmak gerekirse. zaten bu tip romanlar da tarzım değil. ama reklamdan ziyade bu kitapların övülmesi merak uyandırıyor insanda. toplu kitap alışverişi yaparken listeme bir iki onlardan da eklemiştim, yanlış yapmışım tabi.
aa evet ben de ilk kez duyuyorum şu an. aşk romanı okumak istiyorsak kürk mantolu madonna tarzı çok hoş mesela. hiç bayık olmayan, çok güzel kurgulanmış, mis gibi bir dil :)ben genel olarak yazmıştım, aynısını ben de yapıyorum bazen. tamam nadiren yapıyorum belki herkese göre ancak yine de yapıyoruz işte. çünkü her reklamı olan kitap kötü değil. ancak benim okuma zevkime göre bir Mocamber bir Jio, ikinci kitabını aldığım yazarlar değil.
şimdi sorsak burda herkes Sarah Jio ismini bilir ama herkes Anar Rızayev'i bilmez. halbuki merakımız aşk kitabıysa, beş katlı evin altıncı katı kitabı çok satan aşk yazarlarıyla kıyas kabul etmez.
Anar Rızayev'i bilmiyoruz çünkü Azeri edebiyatı. reklamı hiç olmamış bir kitap.
Eylül Ayı ;
Hermann Hesse -Siddhartha : "Hiç kimse bir başkasının yürüdüğü yolda ne kadar ilerlemiş olduğunu göremez"
"Kendini aramaya fazla veren bir insan, aramaktan bulma fırsatını bir türlü yakalayamayacaktır"
"Tüm çile ve kahırlar zaman değil miydi , tüm uğraşıp didinmeler ,tüm korkular zaman değil miydi?"
Çok hoşuma gitti kitap.Ruhum dinlendi..Kendimi arayışa ve irdeleyişe geçtim..
DonukPudra......1
Karadeniizzz uyyyyyyynasıl geçti canimm
bende evimi yerleştirdim taşınma işleri yordu ama bugünden itibaren kitaplarımı okumaya başlayacam bitirdikçe paylaşırım sizinle okumayı çok özledim
Promosyonlar için ciddi kaynakları olmalı.
Promosyonu yapılan kitaplar, kitapçı raflarıyla aynı anda korsan sergilerine yerleşiyor.
Korsan baskısı olan kitaplar, türü tercih eden okuyucu kitlesini kısa sürede kuşatıyor.
Bu nedenle olumlu yorum sayısı tavan yapıyor.
Korsan baskısı kısa sürede tükeniyor ama çanak tuttuğu iyi yorumlar sayesinde raf süresi uzamış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?