- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.821
Hala aynı hızla devam eden topic....
Sonunda internet ortamına tekrar kavusabildim ve elbette bu güzel topic e ....:)
Bu ay bende olacağım yine burda nasipse...
Evlenince daha çok kitap okurum diye düşünüyordum lakin öyle olmadı... Bazen yorgunluktan fırsat bulamiyorum resmen :)
Tatlim artık oturttumm düzenimi kitaplarima zaman buluyorum şükür...hoşgeldin canım tekrarevliliğin sorumlulukları çok tabi ama kitap aşkı olan insan herzaman fırsatını buluyor.sernde bulacaksın eminim her zaman bekleriz
Candan'ın 16 kitabını görünce bu ay derecede olmayı beklememiştim şımartan bir sürpriz oldu.
Kitap dostu olduğunu hisseden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Teşekkürler PrensesPericim. Eki Görüntüle 1232845
Güzelliklerle dolu, dilediğimizce okuyabileceğimiz Eylül ay'ı diliyorum hepimize. Eki Görüntüle 1232846
Tatlim artık oturttumm düzenimi kitaplarima zaman buluyorum şükür...
Nazar boncuklarini yanımda görünce çok sevindim.. teşekkür ederim prenses pericimmArtık burdayım ya yine şükürler olsun, bu topic bana huzur veriyor...
Evet prenses pericim , tam kitap kurtlarina yaraşır bir topictebrik ederim kulittamve ayrıca teşekkür ederim
bir süredir gelmeyen üyelerimize özel o nazar boncuklarıbu topic bana huzur veriyor cümlen herşeye değer ne kadar sevindim anlatamam tamda olmasını istediğim gibi bir topiğimiz var herkesin yarışı kendin
yle ve birinci gönülden kutlanıyor
ben ağustosu gelip yazan olur diye beklersen siz çoktan eylüle geçmişsiniz bileokuma aşkınız daim olsun
dereceye giren herkesi kocaman tebrik ederim
karadeniz harika geçti canımruhum dinlendi gözüm şenlendi gidip görmeyen görmeyi isteyen herkes bir kerede olsa gitmeli
güle güle güzel günlerde otur inşallah
bende kitap yurdu ve vikatptaki yorumlara göre alıyorum çogu kitabımı.ama bazen yanılıyorum.okuma ve begeni zevki ne kadar farklı
Shantaram - Gregory David Roberts Kesinlikle keyifle okunan akıcı bir kitap.Ağustosta devirdiğimiz kitaplar için hepimizi tebrik ederim.Bakalım eylül benim için aynı şekilde verimli geçecek mi? Üç gündür bir kitap okuyorum daha yarıya gelebildim ama hemen paylaşmadan edemedim belki okumayanlar arasında kitap alacak vardır.
Shantaram
Son dönem Güneş Çavması'ndan sonra okuduğum en kalın kitap ama çok güzel gidiyor, konusu kısaca hayat ama olaylar Bombay'da geçiyor, bir Hintli gibi hissetmeye başladım kendimi.Bazı şeylerin hem derinlemesine işlenip hem de akıcı anlatılmasını seviyorum. Ne alsam ne okusam diyorsanız ve dolu bir kitap istiyorsanız bence hemen alın.
Gerçek ile kurgu harmanlanmış olabilir. Keyifle tamamlamanı diliyorum.Çok araştırma yapamadım ama sanırım gerçek bir hikayeymiş? (Arkadaki yazılardan öyle bir anlam çıkarmış olabilirim elbet. )
Ne hayatlar ne hayatlar, ben okurken tempodan yoruluyorum.
Ağustosta devirdiğimiz kitaplar için hepimizi tebrik ederim.Bakalım eylül benim için aynı şekilde verimli geçecek mi? Üç gündür bir kitap okuyorum daha yarıya gelebildim ama hemen paylaşmadan edemedim belki okumayanlar arasında kitap alacak vardır.
Shantaram
Son dönem Güneş Çavması'ndan sonra okuduğum en kalın kitap ama çok güzel gidiyor, konusu kısaca hayat ama olaylar Bombay'da geçiyor, bir Hintli gibi hissetmeye başladım kendimi.Bazı şeylerin hem derinlemesine işlenip hem de akıcı anlatılmasını seviyorum. Ne alsam ne okusam diyorsanız ve dolu bir kitap istiyorsanız bence hemen alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?