- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.781
Rüzgar Gibi Geçti - Margaret MitchellBu arada iyi bir aşk hikayesini içeren bir kitap tavsiyesi istiyorum sizden arkadaşlar ama şu Debbie Macomber tarzı veya işte Sarah Jio tarzı olmasın lütfen. Yani onları da okuyorum ben bazen ama onlarda kurgu çok benzer ve tekrar ifadeleri çok ve sonu tahmin edilebilir. Demek istediğim, daha böyle derinliği olan bir kitap var mı bildiğiniz? Çoğumuzun okuduğu kitaplardan örneklemek gerekirse, Kürk Mantolu Madonna tarzı veya hani Güneş Çavması'nda geçen Uğur-Meriç aşkı tarzında bir aşkı anlatan bir roman var mı bildiğiniz?
Sevgilerde, Behçet Necatigil ( Mutlaka okunmalı bence. Şairin hayata ve olaylara nasıl baktığını şairliğini yakından hissedebiliyorsunuz. Kitaba ismini veren o harika şiiri de paylaşayım.)
SEVGİLERDE
Sevgileri yarınlara bıraktınız
Çekingen, tutuk, saygılı.
Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı.
Bitmeyen işler yüzünden
(Siz böyle olsun istemezdiniz)
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldı.
Siz geniş zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telâşlarda bu kadar çabuk
Geçeceği aklınıza gelmezdi.
Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vaktiniz olmadı.
Behçet Necatigil
Şarap Kadın - Ulviye AlpayBu arada iyi bir aşk hikayesini içeren bir kitap tavsiyesi istiyorum sizden arkadaşlar ama şu Debbie Macomber tarzı veya işte Sarah Jio tarzı olmasın lütfen. Yani onları da okuyorum ben bazen ama onlarda kurgu çok benzer ve tekrar ifadeleri çok ve sonu tahmin edilebilir. Demek istediğim, daha böyle derinliği olan bir kitap var mı bildiğiniz? Çoğumuzun okuduğu kitaplardan örneklemek gerekirse, Kürk Mantolu Madonna tarzı veya hani Güneş Çavması'nda geçen Uğur-Meriç aşkı tarzında bir aşkı anlatan bir roman var mı bildiğiniz?
Ben okudum. Kendi tarzındaki akıcı kitaplardan. Sıkılmazsınız.Kızlar İtalyanca ask başkadır kitabini okuyan var mi
Waayyy!!! Beni benden aldı.
Teşekkürler candan.
Notcuk: Okudukların listesinde 7. kitap???
Göremiyorum... Gözlerim yuvasından fırladı.
Kıskandım mı ne?
TesekkurlerrrrBen okudum. Kendi tarzındaki akıcı kitaplardan. Sıkılmazsınız.
nereye geliyon?dikkat çekmek istedim
bende bilgöl solhana gidicem
bir önceki mesajda cevap verdim.Allah hastalık vermesin tatlım umarım güzel geçer zaman orada :) hedef kaç kitap bakalım
canım 1 3 4 diye gidiyor senin sayılarınkaç yazacagımı bilemeyip gördüğümü yazmaya karar verip 3 dedim farklıysa düzelteyim
merhabakulittam sana yazmış genel hatlarıyla listemize de ekledim seni keyifli okumalar dilerim
merhabaen çok özlediğim üyelerden birisin tekrar ve herzaman bekleriz
merhaba kızlar listemize dahil olmak istermisiniz
kelebekçiğim iyi tatiller dilerimherkes heryerde nasibi yettiği kadarını yiyor.inşallah kapanan işin sana daha güzel kapılar açar
Çok sağ ol canım tatilden bu gece döndüm isyerim c.tesi günü kapandı biraz evde vakit geçirip tekrar is aramaya başlayacağım inşallah hepimize hayırlı kapılar açılır.
4 kitap yazmıssın ama altta bir kalmış sayını 4 olarak ekledim
Ağustos ayı:
1.Lily King Gözyaşlarıma Rağmen Babam bitti..
2.Harlan Coben Zor Oyun bitti..
3. Pierre Loti İzlanda Balıkçısı bitti..
4.Harlan Coben Kapan bitti..
5.Linda Howard Kara Melek bitti.
6.Kahraman Tazeoğlu Bukre bitti..
7.Michael Lee West Aşk Adında Hayat bitti..
8.Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş bitti.
9.Susan Elizabeth Phillips Balayı bitti.
3kelebek3-9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?