- Konu Sahibi PrensesPeri
- #9.761
selam kızlar. hayırlı sabahlar. siteye alışamadım
1) marlo morgan- bir çift yürek : bu kitabı ikinci okuyuşum. avusturyadaki aborjinlerden bahsediyorlar. 120gün duş almamamk. çölde ne bulursan yemek. ve herşeye rağmen tanrıya şükür etmek. değişik bir yaşam şekli tavsiye ederim.
3) Jonathan Livingston - Martı : kısa bir kitaptı.. özgürlük,direnç ve umut bir çok şeylerdein üstesinden gelinebilecğeini anlatıyor
4) george orwell - 1984 :yazar baskı ve zulme dayalı bir devlet hayal ederek bu romanı yazmış. şuan günümüze uyan bir çok tarafı vardır. mesela "özgürlük". okyanusya diye bir ülkede özgürlük kelimesi diye bir şey yoktur. olan özgürlük kelimeside, ormanda özgürce dolaşabilirsin. ama mesela düşünce ÖZGÜRLÜĞÜ yada kişisel,siyasal özgürlük diye bir kelime yoktur. bir daha okuyabileceğim bir kitap :)
canım 1 3 4 diye gidiyor senin sayıların kaç yazacagımı bilemeyip gördüğümü yazmaya karar verip 3 dedim farklıysa düzelteyim
merhaba
daha önce bir kitap okuma topiğine katılmıştım ama sürekli okuma zorunluluğu, konuya sürekli bilgi verme zorunluluğu falan vardır.
zorunluluklar yoksa ben de katılmak isterim.
merhaba kulittam sana yazmış genel hatlarıyla listemize de ekledim seni keyifli okumalar dilerim
merhabaaaaaa kızlar;
çokkk uzun zamandır girmedim.
nasılsınız? gördüğüm kadarıyla herkes son sürat kitap okuyor.
merhaba en çok özlediğim üyelerden birisin tekrar ve herzaman bekleriz
merhabalar , ben 22+3 donemınde anne adayıyım, saglıkla kawusabılırıs ınsallah :)
bana onerebılecegınız anne cocuk gelısımı ıle ılgılı kıtap ısımlerını alabılırmıyım ,
sımdıden cok cok tesekkurler :)
Kizlae bende. Katildim araniza ddiger topiclerde yazdim bugun kitap aldim
canan tan en son yurekler olur
bu aksam okucam :)
merhaba kızlar listemize dahil olmak istermisiniz
kızlar ben yarından sonra 2 hafta kadar yokum tatile gideceğim ben tatildeyken işyerim kapana bilir yani uzun bi süre dönemeye bilirim aranıza yarın giripte yazmaya fırsatım olmazsa eğer şimdiden iyi bakın kendinize
kelebekçiğim iyi tatiller dilerim herkes heryerde nasibi yettiği kadarını yiyor.inşallah kapanan işin sana daha güzel kapılar açar
Ağustos Ayı
Yağmur sonrası
Mart Menekseleri
Kalp içeriden açılan bir kapıdır
Kirik kalpler tamircisi
Bitti
Msozcelk..1
4 kitap yazmıssın ama altta bir kalmış sayını 4 olarak ekledim