Kadınların Kitap Mekanı

Temmuz
1)Nuriye Çeleğen- İffet i Kalp
2)Nuriye Çeleğen- Hayy Sultan
3)Gabriel Garcia Marquez-Yüzyıllık yalnızlık

loliss-3

Maşallah maşallah Prenses cim bu ay yetiştin bize Memlekete uğruyor musun hiç? Mart menekşelerini bende okuyum istiyorum. Geliyorsan bu taraflara

sağol canım benim ramazan olduğu için spora ara verdim değilse yine zor bu kadar okumam

bayramda gideceğim bir aksilik çıkmazsa denk gelebilirsek getireyim tatlım sana bahaneyle tanışmış oluruz

şimdi böğütlen kışına başladım.iyi hoş akıcı yazıyor lakın hep yaşlı insanlar anlatılıyor ya birazcık sıkıyor.başladıktan sonra keşke araya kitap alsaymışım dedim ama başladım bikere bu hafta biter haftaya artık

ben sanki daha önce buraya geldim ama unuttum sonradan

neyse tekrardan geldim ve kendime iki tane kitap aldım menekşe kokulu hikayeler kitabından başlıyorum

merhaba hoşgeldin o halde tekrar

menekşe kokulu hikayeler benimde okuyacak kitaplarımın arasında bekliyor.çerez gibi bi kitapmış hemencik bitiyormus

menekşe kokulu hikayeler benimde okuyacak kitaplarımın arasında bekliyor.çerez gibi bi kitapmış hemencik bitiyormus

hoşbuldummm

evet öyle bir kitap ben okumaya başladım ve 275. sayfaya geldim hemencecik bugün biter sonra hemen kırık kalpler tamircisi kitabına başlıyacagım

1- güneş çavması - dünya varmış
2- bir kedi, bir adam, bir ölüm - z.livaneli
3-içimizdeki şeytan - sebahattin ali (devam)

asmunikal - 3

Ayyy çok üzüldüm şimdi. Sen geliyorsun ben gidiyorum. Bayramda ,zmir deyim canım. En az iki hafta kalacağım. Sen ne kadar süre kalacaksın?

1.Kırılma Noktası-Barry Eisler
2.Sevgilimden Son Mektup-Jojo Moyes
3.
Düğün Hediyesi- Lucy Kevin
4.Kıyamet Kitabı-Connie Willis

Lavin-4

1. Jack London -Martin Eden
  2. Dünya Varmış -Güneş Çavması
  3. Ayla Kutlu - Bir Göçmen Kuştu O

DonukPudra..........3

Merhaba candan. Tarifsiz güzel hem de anlatılmaz güzel.
Hep beraber bu güzelliği yaşamaya devaam...
Eki Görüntüle 1191909

Bayıldım şu kitap okuyan Snoopy'ye. :)))))

Kitap okumak harika ancak ben bazen de farklı kitapların okunması gerektiğini düşünenlerdenim. Az önce bir arkadaşım aradı sohbet ederken Debbie Macomber serisinin son kitabını da bitirdiğini söyledi. Bir de çok okuduğunu söyleyince patladım. Üzgünüm ama bu okumak değil dedim, konuştuk biraz.

Hep aşk kitabı okuyunca bu okumak mı, gerçekten merak ediyorum. :26: Konu sadece aşk kitabı değil elbet biz sanki milletçe tek tip kitap okuyoruz. Ondan sonra da hiç bir şey değişmiyor, bana öyle geliyor.

Okuma alışkanlığı edinmiş olmak önemli bir nitelik.
Severek keyifle okuyacaklarımızı seçip kitaba gömülmek isteriz.
Aşeren duygularımızı doyuracak türlere yöneldiğimizde iştahla okuruz.
Alışkanlıktan ziyade beslenme ihtiyaçıdır okuma sevgisi.
Zaman içinde yaş, çevre, gündem derken yelpaze genişler.

Debbie Macomber okumadım henüz ama elimde bitmek üzere
Gece Yolu - Kristin Hannah var.
Şimdi ben bu kitaba aşk ve arkadaşlık kitabı dersem haksızlık olur.
Bence çok daha fazlası...

Kardeşimin Hikayesi-Zülfü Livaneli
İşaret-Kristin Cast,P.C. Cast
İhanet-Kristin Cast,P.C. Cast
Seçilmiş-Kristin Cast,P.C. Cast
Vahşi-Kristin Cast,P.C. Cast
Av-
Kristin Cast,P.C. Cast

ftm55......6

Edebiyat zevkini doyurmuyor arkadaşın, bana göre orası kesin. Ancak duygusal ihtiyaçlarını doyuruyor.
Bana göre yanlış değil, bazen çok nitelikli kitaplar seçerken, bazen de böylesine duygusal moduma göre kitaplar seçebiliyorum.
Zaman kaybı olarak görmüyorum, ama sadece Beyaz Dizi okuyan biri için zaman kaybı diyebilirim. Çeşitliliği sağlamak iyi bir edebiyat sever için önemli bana kalırsa. Sadece tek tiple beslenmeye karşıyım.

Bir de 'Bestseller' kültürünün ürünü sanırım bu kitap okuma alışkanlığı şekli. Fazla popülarist.Yine de hiç yoktan iyidir diyorum.

Ben de hiç okumamaktan iyi diyorum katılıyorum size.

En doğru saptamayı yapmışsınız tek tip beslenme.

Oysa okunacak çok iyi kitaplar var. O kadar çok ki öldüğümüzde bitmemiş olacak. :26:

Bak şimdi merak ettim Gece Yolunu.

Kimse kusura bakmasın ama benim gözümde sadece aşk kitabı okuyan insanlar kitapkurdu falan değillerdir. Sadece Debbie Macomber,Sarah Jio tarzı kitaplar okuyup kültürlüyüm rolü kesen insanlara sinir oluyorum.

Bende okuyorum o kitaplardan . Ara sıra kafamı boşaltmama yardım ediyor. Aşk filmi izleyeceğime okumuş oluyorum ama sürekli sürekli okuyamam .

1-Annelik Sanatı-Adem Güneş
2-Senden Önce Ben-Jojo Moyes
3-Fatih Harbiye-Peyami Safa
4-Menekşe Kokulu Hikayeler-Ender Haluk Derince
5-Güvenli Bağlanma-Adem Güneş
6-Mutluluk Projesi-Gretchen Rubin

Tuna80......6

Ben de hiç okumamaktan iyi diyorum katılıyorum size.

En doğru saptamayı yapmışsınız tek tip beslenme.

Oysa okunacak çok iyi kitaplar var. O kadar çok ki öldüğümüzde bitmemiş olacak. :26:
Keşke uyurken de kitap okuyabilsek

Bir gün olacak, gelecekte bir gün ama bize yetişmeyeceği kesin.

Bir de sonunu tahmin etmek o kadar kolay oluyor ki. Ben de zaman zaman yormayan kitaplar okumayı tercih ettiğimde okuyorum. Özellikle ben Kristin Hannah'ı sevdim. Etkileyici bir anlatımı var, türüne göre daha iyi yazan bir yazar.

Ancak sadece bu türde okursa insan sürekli kendini tekrarlar sanıyorum. Okuma alışkanlığını yeni kazanan insanlarda daha olumlu sonuçları, okumaya alışana kadar.

1- güneş çavması - dünya varmış
2- bir kedi, bir adam, bir ölüm - z.livaneli
3-içimizdeki şeytan - sebahattin ali

yeni kitabım 1984 kitabı olabilir hala karar vermedim

asmunikal - 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…