- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #9.521
1.Kırılma Noktası-Barry Eisler
2.Sevgilimden Son Mektup-Jojo Moyes
Lavin-2
Lavin-2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.Kırılma Noktası-Barry Eisler
Lavin-2
Bende de bir süredir bekmedeydi, Senden Önce Ben daha çok sevilen bir kitabı yazarın ben vasat olandan başlayayım dedim:)merhaba :) jojo moyes - sevgilimden son mektup kitabı hakkında yorumunuz nedir? nasıl buldunuz? kitap kitaplığımda sürünüyor kaç zamandır. bir türlü başlamak içimden gelmedi de merak ettim.
Bende de bir süredir bekmedeydi, Senden Önce Ben daha çok sevilen bir kitabı yazarın ben vasat olandan başlayayım dedim:)
Oldukça akıcı bir kitap. Evli, güzel ve çok sengin bir kocaya sahip bir kadının aşkı bulmasını anlatıyor. Tabii bahsettiğim kadar kolay olmuyor, pek çok engel var aralarında. Yıllar sonra arşivlerde araştırma yapan ve kendi de evli bir adamla birlikte olan gazeteci Ellie aralarındaki bir mektubu buluyor. Bu aşkın peşine düşüyor.
Sürükleyici, yer yer etkileyici bir kitap.Bana göre tek kusuru yasak aşk üzerine kurulu olması. Ne olursa olsun sonu aldatmaya çıkan kurgular bana sevimsiz geliyor.
Yani evet tarzı aynı gibi. Ama Sarah Jio'dansa Jojo Moyes'i tercih ederim yine de.Sarah Jio kitaplarının dokusunda sanırım Jojo Moyesinkiler de... Teşekkür ederim, umarım başlarım bir ara. Epeydir sürünüyor.
Kardeşimin Hikayesi-Zülfü Livaneli
İşaret-Kristin Cast,P.C. Cast
İhanet-Kristin Cast,P.C. Cast
ftm55......3
Yani evet tarzı aynı gibi. Ama Sarah Jio'dansa Jojo Moyes'i tercih ederim yine de.
Sarah basitin de basiti bir anlatıma sahip.
Merhaba. Ben de katılabilir miyim acaba ?
merhaba hoşgeldin katıldın bile keyifli okumalar dilerim
Merhaba. Ben de katılabilir miyim acaba ?
Hoş geldin canım aramıza