Kadınların Kitap Mekanı

Bende katılabilir miyimmm aranıza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haziran güzel geçmiş, hepimizi kutluyorum ben de, aramıza yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. :13: Tatilde gezme tozma başlayınca evdeki gibi uğrayamadım ama okumaya devam ediyorum. İki gündür Patrick Süskind'in incecik bir kitabı var elimde. Güvercin. Yanlış zaman mı bu aralar çok okuduğumdan mı, sıktı beni nasıl sıktı yarım bırakabilirim.

cemre25: 2

Reşat Nuri Güntekin - Bir Kadın Düşmanı

Homongolos lakaplı,çirkin,insanların kalpsiz sandığı Ziya ve ona ders vermek isteyen Sara'nın hikayesi.

Sonunda ağladım resmen

Pislik,lanet Sara

Gabriel Garcia Marquez - Benim Hüzünlü Orospularım

Keşke daha uzun olsaydı dediğim bir kitap

Buraya en son ne zaman yazdığımı bilmiyorum.

Aralarda kitaplar okudum tabi ama buraya yazmayı da unuttum

cemrecim merhaba hoşgeldin yazmayalı baya olmuş ama hala listedesin

1- Nehirlerin Kadını - Philippa Gregory
2- Ne Zor Şeymiş Yaşamak - Yunus Arıkan
3- İnsan Bir Ormandır - Oktay Akbal

4- Kapımın Önünde Sıraya Giren Kızlar! - Ferhan Ertürk (Kitabı bu adıyla kaç okur edinme çabasına girer ki! İşte ben gibi extra kampanya sayesinde
şans verebilen olur ancak. Bu şekilde gizli hazineler keşfedebildiğim için ön yargısız zaman ayırabiliyorum. Hiç sarmadı diye yorum yapacakken
son sayfalardaki sürpriz az da olsa ivme kazandırdı.)

kulitta . . 4

Kahveler güzel görünüyor canım ama dikkat kilo almayalım sonra hep beraber

TEMMUZ AYI

1- Kayıp Kitap Barnabas'ın Sırrı - Aydoğan Vatandaş

2- Güzel Yurdum - Yılmaz Erdoğan ( Bildiğimiz Yılmaz Erdoğan değil. Başka bir yazar.)

3- Hayvan Çiftliği - George Orwell

4- Cümle Kapısı - Nazan Bekiroğlu

Yazarın okuduğum ilk kitabı. Çok büyük bir heyecanla başladım. Çünkü kitabın başında kendini anlatan kısım o kadar hoşuma gitmişti ki anlatamam. 2003 yılında Türkiye Yazarlar Birliği' nden Deneme ödülü almış. Konu itibariyle ilginç bir kitap. Başlarda hapishaneleri anlatıyor, sonlara doğru intiharlara geçiyor. Dili ağır gelmesine rağmen okurken çok zevk aldım.

LAydLiNe : 4

günaydınnn mutlu bir hafta olsun

haftasonu kitap şenliği yaptım ve neredeyse tüm zamanımı okuyarak geçirdim

jojo moyes - sevgilimden son mektup

kitap akıcı bazı yerlerinden gereksiz ayrıntılardan sıkılıyor insan ama yine de ne olacak diye merakından bırakamıyor.hele sonunu okurken nefesim kesildi adeta nasıl hızla okudum

sarah joi-mart menekşeleri

kitabı alalı aylar oldu.ancak okuyabildim dün sabah başladım akşama bitti yazar ser vermiş sır vermemiş bir müddet o kim bu kim düşünmekten sinir oluyor insan sonra aman kimse kim deyip düşünmemeye çalışıyor çünkü hiç bi açık kapı yok.gizemli olacağım derken çok kasmış.kitap ancak sonunda netliğe kavuşuyor.

PrensesPeri:3

Şanslı köpek çöpçatanlık servisi - Beth Kendrick : Kitap hayatının merkezine köpekleri koymuş bir kadının hayatını anlatıyor, çöpçatanlık ise uygun köpek ve sahibini eşleştirerek oluyor. Hayvanlara aşık bir ben için yüzümde gülümseme eksik olmadan okunan bir kitap oldu, düşünün kadın, erkek arkadaşı köpeğinin sincabını tuvalete attı diye, tek taş yüzüğü arkasından atarak sifonu çekiyor. Hayvanseverlere tavsiyemdir.

hm22 : 2

Jack London -Martin Eden
Dünya Varmış -Güneş Çavması : Kitap için ne pozitifim ne negatif. Ara sıcak olarak okunabilir. Mecnun karakterinin kişilik değerlendirmesi dikkat çekiciydi.. Biraz popülarite mi sattırdı acaba bu kadar kitabı

DonukPudra..........2

Maşallah maşallah Prenses cim bu ay yetiştin bize Memlekete uğruyor musun hiç? Mart menekşelerini bende okuyum istiyorum. Geliyorsan bu taraflara

1-Annelik Sanatı-Adem Güneş
2-Senden Önce Ben-Jojo Moyes
3-Fatih Harbiye-Peyami Safa
4-Menekşe Kokulu Hikayeler-Ender Haluk Derince

5-Güvenli Bağlanma-Adem Güneş

Tuna80......5

ben sanki daha önce buraya geldim ama unuttum sonradan

neyse tekrardan geldim ve kendime iki tane kitap aldım menekşe kokulu hikayeler kitabından başlıyorum

1.Kırılma Noktası-Barry Eisler
2.Sevgilimden Son Mektup-Jojo Moyes
3.
Düğün Hediyesi- Lucy Kevin

Lavin-3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…