- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.581
1- güneş çavması - dünya varmış
2- bir kedi, bir adam, bir ölüm - z.livaneli
3-içimizdeki şeytan - sebahattin ali
yeni kitabım 1984 kitabı olabilir hala karar vermedim
asmunikal - 3
Daha önce de yazdım ama sanki pek umursanmadı. Okuduğumuz her kitabın yanına kısa kısa bile olsa görüşlerimizi yazsak?
Şimdi örnek bende epeydir bekliyor İçimizdeki Şeytan. Nasıl bir kitap olduğu hakkındaki yorumunuzu okusam belki öne alırım belki daha sonraya bırakırım. Faydalı olur yani.
tamam yazarım
1- güneş çavması - dünya varmış ==> diğer kitap topiğinde hemen hemen herkes okudu. dokundum.com da pdf mevcut isteyen arkadaşlar telefondanda okuyabilir. ben çok beğendim.. kariyer sahibi bir kızın, en yakın arkadaşını kaybettikten sonra herşeyi bırakır izmir foçaya yerleşmesi ve başından geçenleri anlatıyor..
2- bir kedi, bir adam, bir ölüm - z.livaneli ==> z. livanelinin kitapları çok seviyorum. ama bu kitabını çok beğenmedimsıkılarak okudum
3-içimizdeki şeytan - sebahattin ali ==> kürt mantolu madonnayı çok beğendiğim için bunuda okumak istedim. beklenditimi yüksek tuttum sanırım.
insan psikolojisi, yaşadıkları,aile bağları, maddi zorluklar ve aşk.. bu aşk ama özenilecek kıskanılcak gibi deil
güneş çavmasını ben de çok beğendim çok zengin bir kitaptı hatta iki kere okudum. ah o meriç uğur aşkı.ben uzun süreli ekrandan okuyamıyorum şimdi kitabım bir arkadaşta ama gelince belki bir daha okurum çünkü okuduğumda gülşen ve mecnun kararkteri bana uzun süreli enerji veriyor. .:)
bir kedi, bir adam, bir ölüm kitabı için ben de aynı şeyleri düşünmüştüm ama yine de bitiridim.
içimizdeki şeytan'ı okuma sırasına aldım. demek kürk mantolu madonna beklentisine girmeden okumak gerek.
Çok teşekkürler yorıumlarınız için.
o karakterdeki gülşen karakteri kimdi kii:44:
banada handan ve mecnun enerji veriyor
o karakterdeki gülşen karakteri kimdi kii:44:
banada handan ve mecnun enerji veriyor
aynen bende gülşeni çıkaramadım. ki çok yakın zamanda okudum :44:
aaa! gülşen'i hatırlayamadın mı? handan'ın anneannesi ve masalları. :))))
o masallar okuduğum en pozitif enerjili masallardı.
bende ve arkadaşlarda çocuk olunca demek, o kısımları çok okudum.
aynen bende gülşeni çıkaramadım. ki çok yakın zamanda okudum :44:
aaa saf ben onu unutmuşum bakkkk
vardı ya masalcı anneanne nasıl unuttuk kız
ben de siz sorunca bir an şüpheye düştüm adından. kitap da bende yok eyvah dedim bakamadım ama sonra emin oldum. bir yerde gülşeni hüsnüne kimler varıyor şarkısı geçiyordu. o şarkıyı ben de çok sevdiğim için orası aklımda kalmış. öylece hatırladım.
Aha ha ha tam Gülşen kimdi yazıyordum ki candan'ın yanıtını gördüm.
Neyse ki rezil olmaktan kıl payı kurtulmuş oldum.
Mecnun'un peşine takılmıştım en çok, o nereye ben oraya.
Aha ha ha tam Gülşen kimdi yazıyordum ki candan'ın yanıtını gördüm.
Neyse ki rezil olmaktan kıl payı kurtulmuş oldum.
Mecnun'un peşine takılmıştım en çok, o nereye ben oraya.
Ayyy çok üzüldüm şimdi. Sen geliyorsun ben gidiyorum. Bayramda ,zmir deyim canım. En az iki hafta kalacağım. Sen ne kadar süre kalacaksın?
- Jack London -Martin Eden
- Dünya Varmış -Güneş Çavması
- Ayla Kutlu - Bir Göçmen Kuştu O
- Marquez - Yüzyıllık Yalnızlık :Çok kalabalık ve tekrar isimler kadrosuyla sanki içinden çıkılmaz gibi görünen ama neredeyse bir solukta okunan roman. Tekrar eden kuşaktan kuşağa aktarılan isimleri unutmamak için fazla ara vermeden okunmalı bence.
Yüzyıllık yalnızlık bize hayatta herşeyin tekrardan ibaret olduğu gerçeğini gösteriyor aslında.
DonukPudra..........4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?