- Konu Sahibi PrensesPeri
- #9.481
günaydın kızlar kpss ye ağırlık verdiğim için fazla okuyamıyorum artık beni 1 kaç ay idare edersiniz diye düşünüyorum
Başarılar diliyorum.
Sen yine çalışmaya ara verdiğinde oku, kafan dağılır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar kpss ye ağırlık verdiğim için fazla okuyamıyorum artık beni 1 kaç ay idare edersiniz diye düşünüyorum
Başarılar diliyorum.
Sen yine çalışmaya ara verdiğinde oku, kafan dağılır.
Kolay gelsin 3kelebek3. Başarılar ve bol şans diliyorum.
burası diğer konu ile alakalımı ..alakasızmı .http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=582657&page=1652&p=34991203&posted=1#post34991203
Derece alan arkadaşları tebrik ederimmmm
kadınların kitap mekanında haziran ayında okunan kitap sayısı 87
*****haziran ayı derecelerimiz ******
1.miz Candan44
2.miz LAydLiNe :81: :129:
3.müz 3kelebek3 :81: :128: :81: :128:
Aynen katılıyorum canım sana. Ben okuduğum bütün kitapları kendi bakış açımla değerlendirmeye çalışıyorum. Herkes aynı şekilde yaparsa süper olur.
of, pof, mırın, kırın
Haziran 1
Sosyal Darwinizm ve Osmanlı Aydınları-Atilla DOĞAN
Datlucadu-1
Selamlar. Ben de listeye dahil olmak isterim Haziran ayı içinde iki kitap okudum. İkisi de roman tarzı.
1- Sarah Jio - Son Kamelya
2 - Kristin Hannah - Kız Kardeşler Arasında
Sonnenschein - 2
dereceye giren herkesi gönülden tebrik ederim
ben çogu kitabımı burdaki yorumlara dayanarak alıyorum.artık az çok tarzlarımızı biliyoruz
1 sıfırdan daha büyüktür
merhaba hoşgeldin aramıza keyifli paylaşımlar dilerim
yerin her zaman hazır burada başarılar gönlünce sonuçlar alırsın inşallah
merhaba hoşgeldin aramıza keyifli paylaşımlar dilerim
merhaba bende aranıza katılmak isterim haziran ayında sadece 1 kitap okuyabildim o da Reşat Nuri Güntekin-Çalıkuşu