• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

yeni gördüm:30: ben hergün salondayım haftasonu yüzmedeyim.baya koşturuyorum :9: iki çocukla iyi bile gidebiliyorsun :nazar::nazar: ben bir ben bana yetemiyorum :9:

merhaba :3: geçmiş olsun öncelikle.umarım bebegini sağlıkla kucagına alırsın :16::16: listemize de katılmak istermisin ?

[

merhaba hoşgeldin tekrar :16::16:

kızlara katılıyorum bencede 7 olarak geçmeliyiz :34::54:

Teşekkür ederim:34: Evet katılmak isterim okuma listesi değil mi,bir başlık var takip etmeye başladım iki günde bir ne kadar okuduğumuzu,ne okuduğumuzu yazıyoruz,onunla ilgili mi acaba?

Merhaba msozcelk,
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına msozcelk . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. Eki Görüntüle 1078272 :16:
Eki Görüntüle 1078898

Bu ay içinde okuyup bitirdiğin kitapları yazman, mesajının alt kısmına da nickinle birlikte sayısını belirtirmen yeterli canım.
Kendimizi kasmadan, keyifle okuyabildiğimiz kadarıyla sıralamaya dahil olabildiğimiz gibi sadece konuyu takip ederek
okuma enerjimizi sıcak tutuyoruz.

Teşekkür ederim:34: Evet katılmak isterim okuma listesi değil mi,bir başlık var takip etmeye başladım iki günde bir ne kadar okuduğumuzu,ne okuduğumuzu yazıyoruz,onunla ilgili mi acaba?

Yukarıda msozcelk arkadaşımıza yaptığım açıklamayı alıntıladım canım.
Yeterli olmazsa yardımcı olmaya devam edebiliriz.
Aramıza katılacağını umarım. Kıvanç duyarız. :16:

Yaşasınnnnnnnnnnnnn çok mutlu oldum. :32::nazar:::46::62::64::66:Bu ayın ikincisi olmak çok güzel bir duygu :16: Sayenizde bol bol okuyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler.

1- Ateşi Yakalamak (Açlık oyunları 2. kitap) Suzanne Collins

Süper sürükledi. Hemen ardından üçe devam etmek lazım ama ben araya başka kitaplar katacağım galiba.

LAydLiNe : 1

mümin sekman-insan isterse azmin zaferi öyküleri 1

kitabın kapagında çok duydugumuz çaresizseniz çare sizsiniz yazıyor.bunu destekleyecek hikayeler.
ama hem içimizden birilerinin hemde candan erçetin,hande yener gibi tanıdık isimlerin başarı hikayeleri.
insanın istedikten sonra neler başarabileceğinin öyküleri tamda adı gibi :34:
güzeldi sıra 2 de :34:

PrensesPer:1

Açıklama için teşekkür ederim,katılmak isterim.Okuyup kitabımı bitirme şevki geldi şimdiden.:16:

kulittam yardımcı olmus sağolsun :16: :16: hoşgeldin aramıza o halde :16::16:

1- Konuştukça Batıyoruz - David Stiebel

2- Kozanın Tereddütü - Gözde Kurt (Gizemli kurgusu sürüklese de beğendiğimi söyleyemem. :31:)

kulitta . . 2

Mayıs Ayı:
1.Paulo Coelho Simyacı bitti..
2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti..

3kelebek3-2

mayıs ayı

1)Hıfzı Topuz Meyyale
roman-belge arası bir kitaptı ama sıkıcıydı:ssz:

loliss-1

Son düzenleme:
Mayıs Ayı:
1.Paulo Coelho Simyacı bitti..
2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti..
3.Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti..

3kelebek3-3

1- Konuştukça Batıyoruz - David Stiebel
2- Kozanın Tereddütü - Gözde Kurt
3- Şeriatın Kestiği Yürek - Murat İde (Şeriat maskeli keyfi uygulamalar, kadınlara reva görülenler insanlık dışı. Öneririm)

kulitta . . 3

1. İç Dünyamdan Notlar - Paul Auster

2. Kaplıcada Bir Konuk - Herman Hesse

3. Tanrının Gözdesi Yok- Erich Maria Remarque (Henüz bitmedi ama yarıya geldim sayılır. :46: )

1- Ateşi Yakalamak (Açlık oyunları 2. kitap) Suzanne Collins
2- Kukla - Ahmet Ümit

İlk defa bir Türk yazardan polisiye okudum ve oldukça da hoşuma gitti. Kalemi oldukça güçlü bir yazar. Romanın kurgusu oldukça iyi yapılmış. Sürükleyip götürüyor.

LAydLiNe : 2

1. İç Dünyamdan Notlar - Paul Auster

2. Kaplıcada Bir Konuk - Herman Hesse

3. Tanrının Gözdesi Yok- Erich Maria Remarque (Henüz bitmedi ama yarıya geldim sayılır. :46: )

Bitirdiklerimizi yazıyoruz ama canım. Bittikten sonra yazsan daha iyi olur bence :34:

Back