Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uyarı için teşekkürler canım değilse kafam karışıyor benimde elimde küçük düşler büyük umutlar var.uff ilerlemiyor yeni bir kitaba başlamayı düşünüyorum oda bir gün biter inşallah
İlkbaharın gelişiyle doğanın canlanmaya başladığı Three Pines'ta hayat normal seyrinde huzurlu bir şekilde devam ederken, bölge halkı tarafından çok sevilen Madeline'in ani ölümü herkesi şaşkına çevirir. Bu ölümün nedeni kalp krizi gibi görünse de, Başmüfettiş Armand Gamache'ın olayın üzerine gitmesiyle Madeline'in aslında bir cinayete kurban gittiği anlaşılır.
Peki, iyilik meleği olarak bilinen Madeline'in korkunç bir şekilde ölmesine neden olan kişi ya da kişiler kimdir? Three Pines sakinleriyle oldukça iyi ilişkileri bulunan kadının hayatına niçin son verilmek istenmiştir? Başmüfettiş Armand Gamache, bir kez daha içinden çıkılması güç bir suç vakasıyla karşı karşıyadır
"Zeki bir dedektifin, korkunç bir cinayetin ve kasvetli bir atmosferin başarılı bir şekilde harmanlandığı doyumsuz bir suç romanı. " -The Times-
"Kıskançlık ve uzun süre pusuda bekleyen intikam üzerine yazılmış heyecan yüklü bir roman." -Sunday Telegraph-
"Louise Penny, polisiye severleri oldukça tatmin edecek, harika bir dedektif portresi yaratmış!" -Amazon.com-
"Gamache, karmaşık olayları çözerkenki zekâsı ve karizmasıyla kahraman bir dedektif olmakta oldukça kararlı." -Kirkus Reviews- (Tanıtım Bülteninden)
Sıradışı Tarih
YazarStewart Ross ÇevirmenEmir Korkut Ünal
Bu olağanüstü kılavuz ile tarihin doruk noktalarını keşfedin. Discovery Channel iş birliği ile üretilen bu kitap; yıllarca süren kanlı savaşlara ve zorlu liderlere odaklanmıştır. Orta Çağda yaşanan veba salgınlarından Timur Hana kadar bir çok farklı konuya değinen bu kitap; dramatik ve heyecan dolu metni ile, içeriğindeki şaşırtıcı gerçekleri nefes kesici fotoğraflar ve dinamik tasarımı ile bütünleştiriyor.
Bu kitapta şunları keşfedeceksiniz:
Orta Çağda yaşanan veba salgınlarında uygulanan tedavi yöntemlerinden biri de, idrar içmekti. Peki ama neden?
Timur Han, kurbanlarının kafataslarından oluşan devasa piramitler inşa etti. Nasıl?
Antik Mısırlılar, insan vücudunun parçalarını şişelerde sakladılar. Neden?
(Tanıtım Bülteninden) Ber Ben Geçti Buradan Gördünüz mü? Semire Fakih
Semire Fakihin bloğundaki yazılarını ilk okuduğumda doğrusu şaşırmıştım Çünkü düz yazıda şiirsel üslubu bu kadar ustalıklı ve gerçekçi kullanan bir kalemi, edebiyat alanında ustam olarak kabul ettiğim Cevat Şakir Kabağaçlıdan bu yana görmedim diyebilirim. Acıları yaşayan, ama acılarla yaşamaktan yılmayan Sendeleyen ama pes etmeyen ve içindeki acı çeken sevgiyi de, acı çeken sevgiliyi de ana kucağı gibi kucaklayan, kollarını ve yüreğini açıp yılmadan onu koruyan, onu yaşatan, biricik bir sessiz savaşçı ve cesur bir sevgi üstadıdır Semire Fakih.
Haldun Sevel
Ustura Kemalin Yazarı ve Çizeri
...Sorarım şimdi sana, bu kaçıncıdır yokluğundan üşüyen yüreğimi anlattığım yazı?
Ya kaç derecedir, aynı hikayelerde soğuktan titreşen cümlelerimin ayazı?
Artık, umut bile uğramıyor mahcubiyetinden, çiçek desenli yüreğime. Ensest bir ilişki içine girdi kelimelerim, kan bağı olan harflerimin birbiriyle sevişmesinden...
Ne kadar desem de Ayrılın Hep hüzün doğuruyorsunuz diye... çıkarı yok
1- Ateşi Yakalamak (Açlık oyunları 2. kitap) Suzanne Collins 2- Kukla - Ahmet Ümit 3- Şemspare - Elif Şafak Sanırım bu yazarda ben kendimi buldum. Çerez gibi bir kitap oldu yine. LAydLiNe : 3
Kitap Açıklaması: Robinson Crusoe, 1719 yılındaki ilk basımının ardından sadece kendisinden sonraki ada edebiyatını etkilemekle kalmamış, 18. yüzyılın başına kadar uzanagelen benzer konudaki edebiyatı da robinsonadlar başlığı altında sonrakilere bağlamıştır. Onlarca taklidi çıkan, her dönemde kahramanı yeniden yorumlanan Robinson Crusoe, kimi edebiyat tarihçilerine göre modern romanın da babası sayılmaktadır.Oyunlara, operalara, çizgi romanlara, filmlere, günümüzdeki bilgisayar oyunlarına esin kaynağı olan Robinson Crusoe, Rosseau gibi aydınlanmacıların övgüsünü almış, Marx, ünlü das Kapital kitabında, ekonomideki değerkavramını açıklamaya çalışırken bu metne de başvurmuştur.Robinson Crusoe: Doğayı değiştirirken kendini de değiştirmek.
Mayıs Ayı: 1.Paulo Coelho Simyacı bitti.. 2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti.. 3.Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti.. 4.Linda Howard Aşk Tuzağı bitti.. 5.Antoine De Saint-Exupery Küçük Prens bitti..
1. İç Dünyamdan Notlar - Paul Auster 2. Kaplıcada Bir Konuk - Herman Hesse 3. Tanrının Gözdesi Yok- Erich Maria Remarque 4. Ayın En Çıplak Günü- Buket Uzuner
Mayıs Ayı: 1.Paulo Coelho Simyacı bitti.. 2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti.. 3.Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti.. 4.Linda Howard Aşk Tuzağı bitti.. 5.Antoine De Saint-Exupery Küçük Prens bitti.. 6.Albert Camus Yabancı bitti..
Prenses cim çok teşekkürler haberdar ettiğin için sayende süper kitaplarım oldu. Şimdi dört gözle siparişlerimin gelmesini bekliyorum. indirimler çok iyi gerçekten.
Prenses cim çok teşekkürler haberdar ettiğin için sayende süper kitaplarım oldu. Şimdi dört gözle siparişlerimin gelmesini bekliyorum. indirimler çok iyi gerçekten.