Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kış bahçesi benim psikolojimi bozmuştu. Savaştan ve savaşın insanlar üzerindeki etkilerinden bahsediyor...Maeve Bİnchy kitapları da pek akıcı gelmedi bana. Aşk Tanrıçasının Yemek Okulu tam da istediğin gibi bir kitap, hem akıcı hem romantik, cinsellik falan yok sayılır.
1- Ateşböceği Yolu 1 - Kristin Hannah 2- Fethullah Gülen'in 40 Yıllık Serüveni - Hikmet Çetinkaya 3- Küçük Dünyam / Fethullah Gülen - Latif Erdoğan 4- Ateşböceğinin Şarkısı 2 - Kristin Hannah 5- Hayatınızı Planlayın Hayalleriniz Gerçek Olsun - Josef Kirschner 6- Yağmur Sonrası - Sarah Jio
7- Kürt Sorunu / Çözümün Şafağında - Mustafa Akyol (Bence herkes okumalı.)
Bu kitap herhangi bir diyet ve egzersiz kitabı değildir.
4 SAATTE SÜPER İNSAN insan bedenini değiştirme konusunda on yıldan fazla süren takıntılı bir arayışın sonucudur. Yüzlerce seçkin sporcunun, onlarca doktorun, insanı hayretler içinde bırakan binlerce bireysel deneyin kolektif bilgeliğini içerir. Olimpiyat eğitim merkezlerinden yasadışı laboratuvarlara, Silikon Vadisinden Güney Afrikaya kadar elden ele dolaşan bu kitap, yaşamı değiştirecek tek bir sorunun üzerine odaklanmıştır: Fiziksel açıdan en büyük sonuçları verecek en minik değişiklikler nelerdir? Bu kitap kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı yanıtlar içeriyor. Spor salonundan yatak odasına kadar hepsi burada ve hepsi işe yarıyor.
Her birini 30 dakikadan az bir sürede öğreneceksiniz: Son derece basit bir diyetle (egzersiz yapmadan) 30 günde nasıl 10 kilo verebilirsiniz? Bayramlarda, tatillerde, hafta sonlarında tıka basa yemek yerken yağ alımını nasıl önleyebilirsiniz? Birkaç torba buzla yağ kaybını %300 nasıl artırırsınız? İlaç kullanmadan 28 günde yalnızca toplam 4 saat spor yaparak nasıl 17 kilo yağsız kas kitlesi kazanırsınız? Günde 2 saat uykuyla kendinizi nasıl tamamen dinlenmiş hissedebilirsiniz? 15 dakika süren bir orgazma -kadınlar için- nasıl ulaşabilirsiniz? Testosteron düzeyini üçe, sperm sayısını ikiye nasıl katlarsınız? 12 haftada 5 kilometre koşmaktan 50 kilometre koşmaya nasıl ulaşabilirsiniz? "Kalıcı" yaraları nasıl iyileştirebilirsiniz? Kaldırdığınız ağırlığa 6 ayda nasıl 75 kilo ekleyebilirsiniz? 10 günde yüzmeyi nasıl öğrenirsiniz? Ve çok daha fazlası... (Tanıtım Bülteninden) Kocan Kadar Konuş YazarŞebnem Burcuoğlu
"Türkiyede kadınların DNAlarına kodlanmış olan evlenme saplantısı, ne yazık ki bizim ailede daha yoğun. Millete ailesinden genetik miras olarak mavi göz kalır, bize bu evlenme saplantısı kalmış. Sinek kadar eri olanın dağ kadar feri olurmuş atasözü, anneannem Peykerin lafıdır. Yani o sözü söyleyen ata, bizzat benim anneannem.
Sözün özü, kocan varsa varsın, yoksa da geçmiş olsun. Hele ki bir de 30una gelip de bekâr kaldıysan bu dünyada yatacak yerin yok!"
Evli misin? Ya nişanlı? Sevgilin var mı? O da mı yok! Yaş kaç? Hmm. Anlaşıldı.
Sen en iyisi bu kitabı bir oku. Yalnız değilsin Türk kızı! Senden çok var -ay bunu da yanlış anlayıp trip atarsın sen şimdi. Yok, öyle demek istemedik. Ailen, çevren, eşin-dostun-arkadaşınkankan, hepsi evlilik lafı ediyor değil mi? Ama zor iş.
Koca bulmak ÇOK zor iş arkadaş (Tanıtım Bülteninden)
bugunlerde bizim diğer siteye bakan oldumu?yeni kitaplar eklemiştim onlar kaybolmuş.54 gün önce okudugum kitabı okuyor görünüyorum.sonra okuduklarım okumak istiyorumda çıkıyor.sizde de varmı karışıklık :44::44:
bu arada bugun gelemeyen olur diye ay sonu listesini yarın öğleden sonra yapacagım bilginiz olsun
Sorunu mesajla bildirdiler PrensesPericim. Hosting sorunundan dolayı 1.5 aylık verileri kaybolmuş. Ben de buraya eklediğim okuduğum kitaplarla oradaki kayıplarımı düzenledim. Buraya eklemiş olmasaydım kayıp bilgilerimi hatırlayamazdım. İyi ki varsın meleğim...
Sorunu mesajla bildirdiler PrensesPericim. Hosting sorunundan dolayı 1.5 aylık verileri kaybolmuş. Ben de buraya eklediğim okuduğum kitaplarla oradaki kayıplarımı düzenledim. Buraya eklemiş olmasaydım kayıp bilgilerimi hatırlayamazdım. İyi ki varsın meleğim...
benimde burası ve vikitap aynı dogrultu da gittiği için hemencik düzelttim.okumak istediklerime birkaç kitap eklemiştim onlar gitti ama hatırladıklarımı ekledim.daha çok kayıp yok Allahtan
Kitap okumayı o kadar özledim ki hayırlı şu kpss'yi atlatır daha rahat okurum.. Aylardır elimde sürünme duruma gelen kitapları sabah erken kalkıp bitirdim artık.
Dereceye giren arkadaslar; hepinizi tebrik ederim! :) Ne guzel okuyorsunuz... Ben bu aralar kitabı elime dahi alamıyorum. Malum vize haftasına girdik. Derslerden basımı kaldıramayacagım bir 11-12 gun beni bekliyor. Sonra bende tam gaz okumaya donecegim umarım :)
Kitap okumayı o kadar özledim ki hayırlı şu kpss'yi atlatır daha rahat okurum.. Aylardır elimde sürünme duruma gelen kitapları sabah erken kalkıp bitirdim artık.
Merhaba DonukPudra :) İki Sehrin Hikayesi kitabına okul kütüphanesinde hep denk geliyorum ve hep elime alıp sonra tekrar vazgecip koyuyorum. Nasıl, begendin mi? Önerir misin?
Merhaba DonukPudra :) İki Sehrin Hikayesi kitabına okul kütüphanesinde hep denk geliyorum ve hep elime alıp sonra tekrar vazgecip koyuyorum. Nasıl, begendin mi? Önerir misin?
Herkes başlamış bile 1 er 2 şer Nisan ayına. Bol bol okumalı bir ay olsun inşallah hepimiz için. Bu arada Prensescim çok teşekkürler nazar boncukları için, seviyorum seni