• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Kızlar sizinle beni çok mutlu eden bir olayı paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır hastanemizin bir kütüphanesi var artık. Kütüphaneden hem çalışanlar, hem hastalar hem de refakatçılar faydalanabiliyorlar. Bu vesileyle de okuyacak daha çok kitap bulmaya başladım. Size vereceğim mutlu haber ise şuan hastanede en çok kitap okuyan üye seçildim. Bu ünvanı kaybetmemek için daha çok sarıldım şuan okumaya. Sanırım uzun zamandan beri ilk defa bu kadar mutlu oldum. Buna vesile olduğunuz için sizlere de ayrıca teşekkürler. :16::16::16:

Herkes başlamış bile 1 er 2 şer Nisan ayına. Bol bol okumalı bir ay olsun inşallah hepimiz için. Bu arada Prensescim çok teşekkürler nazar boncukları için, seviyorum seni :16:

1- Ayyar Hamza - Mehmet Ali Bey

LAydLiNe : 1

Lady, bu ayyar hamza tiyatroda oynayan mı? Eğer oysa az sonra oyununa gideceğim :51:

off ismim listede ama ben yokum:25::25: en kısa zamnda tekrar listeye yeni rakamlar eklemek umuduyla , mart ayında dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum:16:

canım merhaba :16::16: liste çok uzun oluyor çok yer kaplıyor diye dönem dönem alttaki silmek zorunda kalıyorum.daha 2 gün önce sildim o arada çıkmış olmalısın :17::17: her zaman bekleriz sen gel yeterki ben keyifle hemencik eklerim seni :16::16:

Herkes başlamış bile 1 er 2 şer Nisan ayına. Bol bol okumalı bir ay olsun inşallah hepimiz için. Bu arada Prensescim çok teşekkürler nazar boncukları için, seviyorum seni :16:

1- Ayyar Hamza - Mehmet Ali Bey

LAydLiNe : 1

:16::16::16: :29:

Kızlar sizinle beni çok mutlu eden bir olayı paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır hastanemizin bir kütüphanesi var artık. Kütüphaneden hem çalışanlar, hem hastalar hem de refakatçılar faydalanabiliyorlar. Bu vesileyle de okuyacak daha çok kitap bulmaya başladım. Size vereceğim mutlu haber ise şuan hastanede en çok kitap okuyan üye seçildim. Bu ünvanı kaybetmemek için daha çok sarıldım şuan okumaya. Sanırım uzun zamandan beri ilk defa bu kadar mutlu oldum. Buna vesile olduğunuz için sizlere de ayrıca teşekkürler. :16::16::16:

keşke her yerde kütüphaneler olsa böylece belki hiç okumayan insanlar bile zevkine varıp okumaya başlarlar :34: seninki gerçek bir başarı olmuş :16::16: kocaman tebrikler :16: :29:

ne kadar guzel bi haber bu :) kütüphanelerin degerini bilen insanların olması cok daha guzel. keyifli okumalar :)
ayrıca kitap okumamda ve kitaplar hakkında bilgi alısverisi yapmamda bu sitenin hakkı büyük benim icinde:)

canım merhaba :16::16: liste çok uzun oluyor çok yer kaplıyor diye dönem dönem alttaki silmek zorunda kalıyorum.daha 2 gün önce sildim o arada çıkmış olmalısın :17::17: her zaman bekleriz sen gel yeterki ben keyifle hemencik eklerim seni :16::16:

Listeye bakmadım canım ama datlucadu ''ismim listede, ben yokum'' yazmış.
Silinmemiş olduğunu anlıyorum. Listeden çıkarılmış olanlar için de sorun yok zaten.
Bulunduğumuz ay içinde okuyup bitirdiğimiz kitabı yazdığımız anda listeye yerleşiveriyoruz.
Emeğini esirgemediğin için çok teşekkür ederim PrensesPericim.
hand-heart.gif

Lady, bu ayyar hamza tiyatroda oynayan mı? Eğer oysa az sonra oyununa gideceğim :51:
Evet canım şuan Devlet tiyatrosunda oynanan bir oyun. Önce oyunun textini okumak istedim. Gayet güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. Hatta ayarlayalım bir gün birlikte gidelim ne dersin? Hem tanışmış oluruz hem de güzel bir oyun seyretmiş oluruz.

:16::16::16: :29:

keşke her yerde kütüphaneler olsa böylece belki hiç okumayan insanlar bile zevkine varıp okumaya başlarlar :34: seninki gerçek bir başarı olmuş :16::16: kocaman tebrikler :16: :29:
Çok teşekkürler Prenses' cim bu hepimizin başarısı. :16::46::nazar: Senin sayende tanıştım bu topikle. Okumayı çok severdim zaten ama sizinle daha çok sever oldum. :16:

ne kadar guzel bi haber bu :) kütüphanelerin degerini bilen insanların olması cok daha guzel. keyifli okumalar :)
ayrıca kitap okumamda ve kitaplar hakkında bilgi alısverisi yapmamda bu sitenin hakkı büyük benim icinde:)
Tamamen katılıyorum sana. Çok teşekkürler :16:

Günaydın, bölüm sahibesine soruyorum,

nedir bu liste? biraz açıklar mısınız.

LAdy,

Ben dün oyunu izledim. Bir kez daha izleyebilirim. Çok beğendim. Ama bu ay bir daha yok. Önümüzdeki ay da geleceğini sanmıyorum zira tiyatro sezonu kapanmak üzere. Önümüzdeki hafta perşembe akşamına bilet aldım. İstersen o oyuna beraber gidebiliriz.

LAdy,

Ben dün oyunu izledim. Bir kez daha izleyebilirim. Çok beğendim. Ama bu ay bir daha yok. Önümüzdeki ay da geleceğini sanmıyorum zira tiyatro sezonu kapanmak üzere. Önümüzdeki hafta perşembe akşamına bilet aldım. İstersen o oyuna beraber gidebiliriz.

Listeyi ben sana açıklayayım canım. Bir aylık dönemler halinde okuduğumuz kitapları buraya yazıyoruz. Mesela benim yazdığım gibi. Nisan ayının ilk kitabı Ayyar Hamza' ydı. Okuyup bitirdim ve buraya yazdım. Şimdi Mihmander' i okuyorum. O bitince onu da yazacağım. Sonra konu sahibi Prenses arkadaşımız liste şekline getiriyor kim ne kadar kitap okumuş diye. Ay sonunda ise birinci ikinci ve üçüncüleri belirliyor. İstersen sende gelebilirsin. Kitap okumak için çok güzel bir konu.

Tiyatroya gelince akşam konuyu eşimle konuşup hemen dönerim sana. Oyun 20:00 de başlıyor bildiğim kadarıyla. Bebişe baba bakabilirse mutlaka gelirim.

ay estağfirullah canım. listede adım var. ben sadece o listeye okuduğum kitaplarla katılamdığım için üzüldüm. ama inşallah katılacağım tekrar. şu ara elimde akademik kitaplar var hali ile biraz meşakkatli oluyor okumak:17: dili de ağırsa sorma gitsin. ama öyle böyle bitecek ve bir kitap bile olsa ekleyeceğim:16:

ne güzel bir haber bu. gerçekten çok önemli bir şey. uzun süreli yatan hastalar ve refakatçileri için harika bir olay. her hastaneye örnek olmalı bu :46:
ayrıca çok tebrikler. etrafınızdaki insnalarıda teşvik ediyorsunuzdur. :65:
Hadi ama daha fazla beklemeyelim.
late.gif

Ayrıca derece listesinde olduğum için teşekkür ederim canımcım.
valentine-kiss-smiley-emoticon.gif

rica ederim. çok oldu uğramayalı demi:17: hele mesnevi konusu . baktıkça o sayfaya utanıyorum valla:59:

Listeye bakmadım canım ama datlucadu ''ismim listede, ben yokum'' yazmış.
Silinmemiş olduğunu anlıyorum. Listeden çıkarılmış olanlar için de sorun yok zaten.
Bulunduğumuz ay içinde okuyup bitirdiğimiz kitabı yazdığımız anda listeye yerleşiveriyoruz.
Emeğini esirgemediğin için çok teşekkür ederim PrensesPericim.
hand-heart.gif

ay estağfirullah canım. listede adım var. ben sadece o listeye okuduğum kitaplarla katılamdığım için üzüldüm. ama inşallah katılacağım tekrar. şu ara elimde akademik kitaplar var hali ile biraz meşakkatli oluyor okumak:17: dili de ağırsa sorma gitsin. ama öyle böyle bitecek ve bir kitap bile olsa ekleyeceğim:16:

ben yanlış okumuşum amanınn :17::17: :9:

LAdy,

merhaba :3: ladylinecıgım açıklama yapmış :16::16: istersen sende listeye dahil olabilirsin :29:

Listeyi ben sana açıklayayım canım. Bir aylık dönemler halinde okuduğumuz kitapları buraya yazıyoruz. Mesela benim yazdığım gibi. Nisan ayının ilk kitabı Ayyar Hamza' ydı. Okuyup bitirdim ve buraya yazdım. Şimdi Mihmander' i okuyorum. O bitince onu da yazacağım. Sonra konu sahibi Prenses arkadaşımız liste şekline getiriyor kim ne kadar kitap okumuş diye. Ay sonunda ise birinci ikinci ve üçüncüleri belirliyor. İstersen sende gelebilirsin. Kitap okumak için çok güzel bir konu.

:16::16::16:

Merhaba kitap dostları,

idefix com. da pek çok kitap indirimli ve 50.- TL. üzeri kargo bedava. :52:

Eeee bu fırsat benim için de kaçmazdı elbette.
$1lg154library.gif

Merhaba kitap dostları,

idefix com. da pek çok kitap indirimli ve 50.- TL. üzeri kargo bedava. :52:

Eeee bu fırsat benim için de kaçmazdı elbette.
Eki Görüntüle 1053092

bende aldım kulittam 6 tane :21::21: 39. tl kar ettiniz diyor.dogruda buradaki d&r gittim dün akşam. etiket fiyatları çok pahalı geldi.internetteki siteleri daha uygun :34: bide alacagım seri var zor tuttum kendimi :9: bunları bir ödeyeyim hele :10: gelsin kitaplarımız keyifle okuyalım :10:

Son düzenleme:
bende aldım kulittam 6 tane :21::21: 39. tl kar ettiniz diyor.dogruda buradaki d&r gittim dün akşam. etiket fiyatları çok pahalı geldi.internetteki siteleri daha uygun :34: bide alacagım seri var zor tuttum kendimi :9: bunları bir ödeyeyim hele :10: gelsin kitaplarımız keyifle okuyalım :10:

Keyif ve heyecanla beklemeye başladık bile.
smileys-sighing-and-waiting-205679.gif

Dilerim tez zamanda kavuşur keyifle okuruz PrensesPericim. $livre.gif

Slm.. ben de dahil olayim o halde.. nisan ayi kitapları m .allah de otesini birak. Gezgin. Bir de subat ayinda okumaya baslayip anca bitirdigim kitap. Ama onu dahil eder misiniz bilmem...

Slm.. ben de dahil olayim o halde.. nisan ayi kitapları m .allah de otesini birak. Gezgin. Bir de subat ayinda okumaya baslayip anca bitirdigim kitap. Ama onu dahil eder misiniz bilmem...

Hoşgeldin chentiq.
Kitaplar bitirdiğimiz aya dahil ediliyorlar.
Biten sayımızı mesajımızın alt kısmına nickimizle birlikte yazıyoruz.
(chentiq. . 2) gibi.
Ay içinde bitirdiğimiz kitapları bu sayının üzerine ekleyerek ay sonuna kadar devam ediyoruz.
Keyifli okumalar dilerim. :16:

rumi ve aşkın terapi 1

okudugum en özel kitaplardan biri.yavaş yavaş sindire sindire okudum.derin etki bıraktı bende.yazarın kaynağı mesnevi.mesneviden alıntılar yapılmış.son kitap siparişimde ikinci kitabınıda aldım.onuda birkaç kitap okuduktan sonra okuyacagım :10:

ayın ilk kitabı PrensesPeri:1

Back