• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

sana katılıyorum canım:10::10::10:
canım ben sadece tek bir kitabını okudum ama nisan ayı için alacağım kitaplara serinin devamınıda ekleyeceğim beğendim oldukça güzel..
romantik komedi seviyor musun bilmiyorum sen daha çok bilim kurgu okuyorsun anladığım kadarı ile ama seviyorsan tavsiye edebilirim..

buarada sağ ol canım sanada çok geçmiş olsun:16:

Bilim-kurgu ve fantazya benim tutkum gibi ama iyi yazılmış olunca her türü okuyabilirim. İyi bir komedi tarzı kitap da hiçç fena olmaz yani. Ben de bir şans verilecekler listeme alayım Vefa Enver'i.

1- Ateşböceği Yolu 1 - Kristin Hannah
2- Fethullah Gülen'in 40 Yıllık Serüveni - Hikmet Çetinkaya
3- Küçük Dünyam / Fethullah Gülen - Latif Erdoğan
4- Ateşböceğinin Şarkısı 2 - Kristin Hannah
5- Hayatınızı Planlayın Hayalleriniz Gerçek Olsun - Josef Kirschner
6- Yağmur Sonrası - Sarah Jio (Çayınızı, çerezinizi alın kitaba gömülün. Elinizden bırakamayacaksınız. $sad-book.gif )

kulitta . . 6

mart ayı:
1.Eleanor Moran Mutfakta Aşk Kokusu Var bitti..
2.Belinda Alexandra Beyaz Gardenya bittim..
3.Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti..
4.Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna bitti..
5.Lucy Kevin Düğün Hediyesi bitti..
6.Sarah Jio Böğürtlen Kışı bitti..
7.Sarah Jio Yağmur Sonrası bitti..
8.Vefa Enver Çocukta Yapamadım Kariyerde bitti..
9.Sere Prince Halverson Mutluluğun Öteki Yüzü bitti..
10.Lisa Dow Ben Olsaydım bitti..
3kelebek3-10

Bravo ne kadar güzel okuyorsun canim :46:

Vefa Enverİn kitap çok hoşuma gitti nasil bir konusu var?

Bu arada bir ben migrenle boguşuyorum saniyordum bu havalar herkesi etkiliyor demekki
Hepinize geçmiş olsun

Otobüste falan zaten okuyamazdim artik bu migren krizlerinden iyice midem bulaniyor kapatiyorum kitabi mecburen :25:

1- Maupassant - Bir Mucizedir Yaşamak
2- Franz Kafka - Dava
3- Tolstoy - Kadının Ruhu
4- Adam Fawer - Olasılıksız
5- Halil Bezmen - Hayatını Boynunda Taşıyan Adam

yabanmersini__ : 5

Bravo ne kadar güzel okuyorsun canim :46:

Vefa Enverİn kitap çok hoşuma gitti nasil bir konusu var?

Bu arada bir ben migrenle boguşuyorum saniyordum bu havalar herkesi etkiliyor demekki
Hepinize geçmiş olsun

Otobüste falan zaten okuyamazdim artik bu migren krizlerinden iyice midem bulaniyor kapatiyorum kitabi mecburen :25:

teşekkür ederim canım..:16:
sanada çok geçmiş olsun bende zorlandım bu ay migren yüzünden baya bi..

çocukta yapamadım kariyerde;
3 genç kızın başından geçen olayları anlatıyor aşklarını iş hayatlarını çok beğenerek okudum devam kitaplarınıda alacağım nisan ayında okumak için..
Vefa Enverin kitaplarında sanırım iç ses dış ses olayı var en azındann çocukta yapamadım kariyerde kitabında vardı ve gayet hoşuma gitti romantik komedi sevenlere tavsiye ederim..

teşekkür ederim canım..:16:
sanada çok geçmiş olsun bende zorlandım bu ay migren yüzünden baya bi..

çocukta yapamadım kariyerde;
3 genç kızın başından geçen olayları anlatıyor aşklarını iş hayatlarını çok beğenerek okudum devam kitaplarınıda alacağım nisan ayında okumak için..
Vefa Enverin kitaplarında sanırım iç ses dış ses olayı var en azındann çocukta yapamadım kariyerde kitabında vardı ve gayet hoşuma gitti romantik komedi sevenlere tavsiye ederim..
Kitapyurdunda siparis icin listeye ekledim ben de merak ettim hem vefa enveri hem de mart menekselerinin yazarini:)

Merhabalar:16:

Bu ay tam gaz devam ediyorum. Uzun zamandır böyle okuyamıyordum. Okudukça mutlu olanlardanım. :16:

1- Od - İskender PALA
2- Şu Çılgın Türkler Kıbrıs - Turgut ÖZAKMAN
3- Yüreğim seni çok sevdi - Canan TAN
4- Monte Kristo Kontu - Alexandre Dumas

LAydLiNe: 4

1- Ateşböceği Yolu 1 - Kristin Hannah
2- Fethullah Gülen'in 40 Yıllık Serüveni - Hikmet Çetinkaya
3- Küçük Dünyam / Fethullah Gülen - Latif Erdoğan
4- Ateşböceğinin Şarkısı 2 - Kristin Hannah
5- Hayatınızı Planlayın Hayalleriniz Gerçek Olsun - Josef Kirschner
6- Yağmur Sonrası - Sarah Jio

7- Kürt Sorunu / Çözümün Şafağında - Mustafa Akyol (Bence herkes okumalı.)

kulitta . . 7

canlarım yardımlarınıza ihtiyacım var :16::16:

bir arkadaşım için sonu mutlu biten bir aşk kitabı arıyorum.yalnız cinsellik içermeyecek içerse de çok az.

kk da ki bir konuda kitap tavsiyelerine de baktım şunları buldum özellikle onları okuyanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :16::16:

kış bahçesi
Judith Mcnaught ın kitapları özellikle sonsuza kadar
maeve bincy kitapları

bir arkadaşım için sonu mutlu biten bir aşk kitabı arıyorum.yalnız cinsellik içermeyecek içerse de çok az.

kk da ki bir konuda kitap tavsiyelerine de baktım şunları buldum özellikle onları okuyanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :16::16:

kış bahçesi
maeve bincy kitapları

Sadece birkaç tane okuduğum halde romantik kitap deyince ilk aklıma gelen Harlequin kitapları oluyor.
marryme2.gif

Anımsayınca özlediğimi hissettim canım. Yakın zamanda okuma listeme alayım. Zihni resetlemek için süper olur. $addon.gif
Yağmur Sonrası - Sarah Jio Çok beğendim lakin romantizm dozu beklentine cevap verir mi emin değilim. :32:

Sadece birkaç tane okuduğum halde romantik kitap deyince ilk aklıma gelen Harlequin kitapları oluyor.
marryme2.gif

Anımsayınca özlediğimi hissettim canım. Yakın zamanda okuma listeme alayım. Zihni resetlemek için süper olur. Eki Görüntüle 1034747
Yağmur Sonrası - Sarah Jio Çok beğendim lakin romantizm dozu beklentine cevap verir mi emin değilim. :32:

yagmur sonrasının konusuna baktım da cinayet falan var konunun içinde.son zamanlarda baya aşk okudum ama aşk ve cinsellik çok içiçe k o yüzden farklı kitaplardan bakmaya çalışıyorum.off ne zormus kitap tavsiye etmek :53::53: bunları araştırırken kendime bir sürü kitap buldum o ayrı :9:

Bi arkadas demis yukarda okudukca mutlu olanlardanim diye ya aynen oyle ben de bayagi bi zaman okuyamaz olmustum artik eski okur halime dondum cok mutluyum sukur:))

Sevinc Cokum okumaya devam ediyorum siradan insan hikayelerini muhtesem yazmis alip goturuyor bilginize
Ben bir yazarin kitaplarini seri seklinde okumayi cok seviyorum simdi Gece KUsu Uzun Oter i okuyorum bitmek uzere:)

1)Onlardan Kalan - Sevinc Cokum
2)Gece Kusu Uzun Oter - Sevinc Cokum

Prenses_84---2

kış bahçesi
maeve bincy kitapları

Kış bahçesi benim psikolojimi bozmuştu. Savaştan ve savaşın insanlar üzerindeki etkilerinden bahsediyor...Maeve Bİnchy kitapları da pek akıcı gelmedi bana. Aşk Tanrıçasının Yemek Okulu tam da istediğin gibi bir kitap, hem akıcı hem romantik, cinsellik falan yok sayılır.

herkese merhabalar
bu ay 2 kitap okuyabildim
ilk olarak senden önce ben i okudum:keşke öyle bitmeseydi.tavsiye ederim.
ikinci olarak osman nuri topbaş rahmet esintilerini okudum
muntazar 2

mart ayı:
1.Eleanor Moran Mutfakta Aşk Kokusu Var bitti..
2.Belinda Alexandra Beyaz Gardenya bittim..
3.Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti..
4.Sabahattin Ali Kürk Mantolu Madonna bitti..
5.Lucy Kevin Düğün Hediyesi bitti..
6.Sarah Jio Böğürtlen Kışı bitti..
7.Sarah Jio Yağmur Sonrası bitti..
8.Vefa Enver Çocukta Yapamadım Kariyerde bitti..
9.Sere Prince Halverson Mutluluğun Öteki Yüzü bitti..
10.Lisa Dow Ben Olsaydım bitti..
11.Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı bitti..

3kelebek3-11

1.-22- Britanya Yolu-Amanda Hodgkinson
2.İnsan Sürümü 0.4-Mike Lancerter
3.Bir Gün-Ayşe Kulin
4.
Anayurt Oteli-Yusuf Atılgan
5.Çocukta Oyunla Tedavi-Zullinger
6.Mezarlık Kitabı-Neil Gaiman
7.
Kar Kristalleri-Thorvald Steen
8.Oğullar ve Rencide Ruhlar-Alper Canıgüz

Lavin-8