- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #8.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marquez -Kırmızı Pazartesi : Öldürülen kişi önceden belli ama ona rağmen anlatımı beni benden aldı,su gibi akıyor.
Kitabı bitirdiğimiz aya ekliyoruz asmunikal.
Leyla'nın Evi'ni okuyor musun bitti mi?
Bitirdiklerimizin sayısını mesajımızın altına nickimizle birlikte yazıyoruz. (asmunikal .. 4) gibi.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 1011480
merhaba kitap kurdu güzel hatunlar
bende aranıza katılmak istiyorum..
mart ayı:
1.Eleanor Moran Mutfakta Aşk Kokusu Var bitti..
2.Belinda Alexandra Beyaz Gardenya bittim..
3kelebek3-2
kitap okumayı cok seven biri olarak benide aranıza alırmısınız.
1)Leigh Michaels: Aşk Yuvası
2)judith Mcnaught:içinde Aşk Saklı
yazarın diğer kitaplarınıda çok begenerek okumustum.bu kitabıda bir harika..okumayanlara tavsiye ederim.
ozanays:2
mart ayı:
3.Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti..
6.Sarah Jio Böğürtlen Kışı bitti..
7.Sarah Jio Yağmur Sonrası bitti..
Selam kitap aşıkları
Geçen ay hiç uğrayamadım. Hatta elimdeki kitabı da ancak bu ay bitirebildim. Küçük bebeğim hastaydı. Allaha şükür iyileşti. Bende tam gaz okumaya başladım. Maşallah bu ay çok güzel kitap okunmuş. Ben maalesef henüz ilkini bitirebildim.
1- Od - İskender PALA
LAydLiNe: 1
Arkadaşlar merhaba, malum uzun olduğundan tüm yazılanları okuyamadım. Anladığım kadarıyla her ay okuduğunuz kitapları yazıyorsunuz. Eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmayı isterim :)
Hoşgeldin clandestin.
Aramıza katılman kıvanç verir.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 1023890
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Okul için acilen bir roman, öykü, tiyatro eseri bulmam lazım. Rus yazarlardan birinin bir eseri olabilir, Türk sosyalist yazarlardan birinin bir eseri olabilir ya da Türk milliyetçi yazarlardan birinin eseri olabilir. Okuduğunuz tavsiye edebileceğiniz eserler varsa önerilerinizi bekliyorum :)
Tolstoy - Kadının Ruhu (öykü)
Leyla Erbil - Hallaç (öykü)
Gogol'ün öyküleri de güzeldir.
Erdal Öz - Gülünün Solduğu Akşam (anı-roman)
Nazım Hikmet Ran'ın tüm eserlerine bakabilirsin. İyi Türk sosyalist yazar örneklerindendir. Aziz Nesin'de bu türe iyi bir örnektir. Hatta okurken güldüren ve düşündüren müthiş eserleri vardır.
bu kitabı listeme aldım teşekkürler
kulittamm çook teşekkürler
merhaba kızlar hoşeldiniz aramıza keyifli okumalar dilerim
bu seriyl ilgili düşüncelerin nedir? övülen bir seri birde çok satanlarda kitaplar
canım hoşgeldinnn gelmiş geçmiş olsun inşallah hep salıcakla kalır bebiş sen nasılsın?umarım keyfın yerindedir herşey yolunca olsunda okursun elbet
merhaba hoşgeldin listeye eklendin bile keyifli okumalar