• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

selam kızlar :16::16:

uzun süredir okumuyordum kitap. okuduklarımı yazayım
şubat sonunda başladığım martta bitti. nereye yazcaksınız :26:
elif şafak -iskender

........

elif şafak baba ve piç bitti
nuriye Çelegen - Aşk-Sukun bitti

.....

yeni kitabı Leyla'nın Evi - Zülfü Livaneli,:ssz:

1-Giovanni Arpino - Kadın Kokusu
2-Şadıman Şenbalkan - Bencil Kırılmalar
3-Gustave Flaubert - Madam Bovary
4-Horace Jim Greasley - Kuşlar Cehennemde de Şarkı Söyler mi?

Not: Kuşlar Cehennemde de Şarkı Söyler mi? kitabı gerçek bir özgürlük,aşk ve savaş hikayesidir. Romanın yazarı karakterin ta kendisidir. Okumanızı tavsiye ederim...

yabanmersini__ : 4

kuşlar cehennemde de şarkı söylermiyi bende okudum. beğendim :16: ama cinsel olaylar kısımlarını beğenmedim :19:

selam kızlar :16::16:

uzun süredir okumuyordum kitap. okuduklarımı yazayım
şubat sonunda başladığım martta bitti. nereye yazcaksınız :26:
elif şafak -iskender

........

elif şafak baba ve piç bitti
nuriye Çelegen - Aşk-Sukun bitti

.....

yeni kitabı Leyla'nın Evi - Zülfü Livaneli,:ssz:

Kitabı bitirdiğimiz aya ekliyoruz asmunikal.
Leyla'nın Evi'ni okuyor musun bitti mi?
Bitirdiklerimizin sayısını mesajımızın altına nickimizle birlikte yazıyoruz. (asmunikal .. 4) gibi.
Keyifli okumalar dilerim. $0kko.gif

kuşlar cehennemde de şarkı söylermiyi bende okudum. beğendim :16: ama cinsel olaylar kısımlarını beğenmedim :19:

Neden? Kitap bu sonuçta ve gerçek bir hayat anlatılmış orada. Cinsellikte savaş kadar gerçek ve bunlar olan şeyler nihayetinde. Tabu olarak görmemek lazım.

Kpss belası yüzünden boşladım bu ara burayı.Kısmetse sınavdan sonra dönerim artık buralara...

Hala okumayanlar varsa Ayşe Kulin'i tavsiye ediyorum.Onu okumadan geçen her gün bir kayıp bence.Mükemmel kurgu,özenli üslup...Kitap bitince etkisini üzerimden atamıyorum.Olaylar içine çekiyor sizi...:46:

dipsiz bir not : Ayşe Kulin cesur bir yazardır,cinsel sahneler var içinde...Lakin cinsellik de hayatın bir parçası olduğuna göre arkadaşların beğeneceğine inanıyorum.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :16:

Kitabı bitirdiğimiz aya ekliyoruz asmunikal.
Leyla'nın Evi'ni okuyor musun bitti mi?
Bitirdiklerimizin sayısını mesajımızın altına nickimizle birlikte yazıyoruz. (asmunikal .. 4) gibi.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 1011480

1) elif şafak aşk
2) elif şafak baba ve piç bitti
3) nuriye Çelegen - Aşk-Sukun bitti
bunlar bitenler
4) leylanın evi yeni başladım :)

saolcanım verdiğin bilgiler için :16::16:

Neden? Kitap bu sonuçta ve gerçek bir hayat anlatılmış orada. Cinsellikte savaş kadar gerçek ve bunlar olan şeyler nihayetinde. Tabu olarak görmemek lazım.

bu göreceli bir kavram. ben senin düşünceni kınamadım. fikrimi söyledim..

Son düzenleme:
1.-22- Britanya Yolu-Amanda Hodgkinson
2.İnsan Sürümü 0.4-Mike Lancerter: Oldukça ilginç konulu bir kitaptı. Bilimkurgu sevenlerin bir şans vermesi gerekir diye düşünüyorum.

Lavin-2

Son düzenleme:
merhaba kitap kurdu güzel hatunlar:16::16:
bende aranıza katılmak istiyorum..

mart ayı:
1.Eleanor Moran Mutfakta Aşk Kokusu Var bitti..
2.Belinda Alexandra Beyaz Gardenya bittim..

3kelebek3-2

merhaba kitap kurdu güzel hatunlar:16::16:
bende aranıza katılmak istiyorum..

mart ayı:

3kelebek3-2

$0aal.gif

Merhaba canım. Aramıza katılmandan kıvanç duyarız.
Keyifli okumalar dilerim. $18394538_cfdd0d844e3c48d1d3de890e115e06ef.gif

2.İnsan Sürümü 0.4-Mike Lancerter
3.Bir Gün-Ayşe Kulin
Lavin-3

bugunun anlamı büyük: 8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda 129 kadın işçi can verdi. İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katıldı.

$kadinlargunulx.jpg

hepinize günaydın kitap kurdu güzel hatunlar :16::16:
8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun:16::16::16:

mart ayı:
3.Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti..

3kelebek3-3

1- Maupassant - Bir Mucizedir Yaşamak
2- Franz Kafka - Dava

yabanmersini__ : 2

Franz Kafka - Dava; hayatımda ilk defa okumakta bu kadar zorluk çektiğim ve bu kadar dili, anlatımı ve konusu bana ağır gelen bir kitaptı. Ayrıyetten hayatımda okuduğum en ilginç konulu kitaptı. Yıllar sonra bu kitabı tekrar okumak isterim. Ağır kitap bana çerez diyen hanımlar kesinlikle okuyun bu kitabı. Çok değişikti. :27:

ve dağlar yankılandı bitti

konu baştan sonra bir kahraman üzerine kurulu değil.her kahraman kendi penceresinden anlatılmış.konudan kopmalara sebep oluyor.bazı yerlerinde sıkıldım elimde süründü baya bugun azmetti bitirdim artık :9: sonu etkiledi beni.empatı yapıp kendimi koydum yerine.içimi bir panik dalgası aldı.yaşlılıgım nasıl geçecek diye benim yanımda yakınımda kimler olacak?

PrensesPeri:1

2.İnsan Sürümü 0.4-Mike Lancerter
3.Bir Gün-Ayşe Kulin
4.
Anayurt Oteli-Yusuf Atılgan
Lavin-4

Back