- Konu Sahibi PrensesPeri
- #8.881
Günaydın kitap kokusu sevdalıları
Çok uzun bir aradan sonra kitaplara geri döndüm . Soluğu da hemen burada aldım .
Listede adım duruyor hala sevindim
Şuan elimde Alev Alatlı - Beyaz Türkler Küstüler kitabı var .
Bitirir bitirmez haber veririm prensespericim
merhaba hoşgeldin tekrar
Selam bende grubunuza katılmak istiyorumm.. Kabul ederseniz...
oww burayı yeni gördüm bende okumayı çok severimm her telden okuurummmm yeni pucca serisini bitirdimm.... şimdide Debbie Macomber'ın kitaplarına başladımmm "Bir yumak mutluluk" tan başladım okumayaaa tavsiye ederimmmm ..
merhaba kızlar hoşgeldiniz aramıza keyifli okumalar dilerim
herkese merhabalar
bu ay ilk kitabım adem güneş annelik sanatı:tavsiye ederim
şimdiden prensesciğim beni listenin sonuna ekleyebilirsin.sanırım artık sayım 2 den yukarı çıkmaz
lavinciğim bana bak ilerleyen zamanlarını gör.ebbvlenince zaman ayırmak çok zor oluyor.
şimdide inşallah anne olacağım çok az kaldı.insan hamileliğinin son dönemlerinde o kadar ağırlaşıyor ki doğumdan sonrada sanmam ki kolay kolay zaman bulabileyim
muntazar 1
kitaplar bazen hayattan kaçımız oluyor.her şeyi bir kenarı bırakıp kafamızı dağıtma zamanlarımız.bebek olunca mutlaka zamanın azalacaktır ama yine de kitap sevdalısı olarak kopamayacagını düşünüyorum her zaman bekleriz 1-2 önemli değil önemli olan konudaki kitap kokusundan uzak kalmamak annelik en güzel şeylerden biri inşallah sağlıkla kucağına alır sağlıkla mutlulukla büyütüsün
pucca --> ve geriye kalan herşey
pucca --> Allah beni böyle yaratmış
tam bir gençlik romanı d&r da indirimden almıştımmm değişiklik olsun die bi başladımmm ya boş zamanımdan ya daa sardığından 2 sinide hemen okudummm... ama bi baktımmm ki meğer kitabın 2. ve 3. serisni almışımm 1. serisinin olduğunu fark etmemiştimm olayları tahmin etmek kolay olduğundan 1. seriyi okumadımm... ama 2 ve 3'ü beğendimm ... biraz + biraz - ama geneli olumluu okurkenn güldürdü benii...
şimdide Debbie Macomber' ın bir yumak mutluluk kitabını okuyorumm ... ama bunda çok yavaşımmm kitap okadar güzell ama hamileliğinn vermiş olduğu yoğunluklaa çeyrek gelebildimmm en kısa zamandaaa okudumm haika demek içinnn sabırsızlanıorumm...
Lakinn kitabın ilk izlenimleri mükemmel oldu bendeee içinde ki başarı öyküleri ders çıkarılacak nitelikte
İlhanazz --> 3 (olsun )
tatlım senin kitabını 2 olarak geçtim.belki şubat sonuna yetişmez diye.tam bitirdikten sonra yazarsan mükerrer olmamış olur