• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Günaydın kitap kokusu sevdalıları :3:

Çok uzun bir aradan sonra kitaplara geri döndüm . Soluğu da hemen burada aldım .

Listede adım duruyor hala sevindim :17:

Şuan elimde Alev Alatlı - Beyaz Türkler Küstüler kitabı var .

Bitirir bitirmez haber veririm prensespericim :16:

merhaba :3::3:hoşgeldin tekrar :29::29:

Selam bende grubunuza katılmak istiyorumm.. Kabul ederseniz...

oww burayı yeni gördüm bende okumayı çok severimm her telden okuurummmm yeni pucca serisini bitirdimm.... şimdide Debbie Macomber'ın kitaplarına başladımmm "Bir yumak mutluluk" tan başladım okumayaaa tavsiye ederimmmm ..:42::42::42:

merhaba kızlar :3::3: hoşgeldiniz aramıza keyifli okumalar dilerim :16::16:

herkese merhabalar
bu ay ilk kitabım adem güneş annelik sanatı:tavsiye ederim
şimdiden prensesciğim beni listenin sonuna ekleyebilirsin.sanırım artık sayım 2 den yukarı çıkmaz
lavinciğim bana bak ilerleyen zamanlarını gör.ebbvlenince zaman ayırmak çok zor oluyor.
şimdide inşallah anne olacağım çok az kaldı.insan hamileliğinin son dönemlerinde o kadar ağırlaşıyor ki doğumdan sonrada sanmam ki kolay kolay zaman bulabileyim
muntazar 1

kitaplar bazen hayattan kaçımız oluyor.her şeyi bir kenarı bırakıp kafamızı dağıtma zamanlarımız.bebek olunca mutlaka zamanın azalacaktır ama yine de kitap sevdalısı olarak kopamayacagını düşünüyorum :34: her zaman bekleriz 1-2 önemli değil önemli olan konudaki kitap kokusundan uzak kalmamak:29: annelik en güzel şeylerden biri inşallah sağlıkla kucağına alır sağlıkla mutlulukla büyütüsün :16::16:

:42::42::42:

pucca --> ve geriye kalan herşey
pucca --> Allah beni böyle yaratmış

tam bir gençlik romanı d&r da indirimden almıştımmm değişiklik olsun die bi başladımmm ya boş zamanımdan ya daa sardığından 2 sinide hemen okudummm... ama bi baktımmm ki meğer kitabın 2. ve 3. serisni almışımm 1. serisinin olduğunu fark etmemiştimm :31::31: olayları tahmin etmek kolay olduğundan 1. seriyi okumadımm... ama 2 ve 3'ü beğendimm ... biraz + biraz - ama geneli olumluu okurkenn güldürdü benii...

şimdide Debbie Macomber' ın bir yumak mutluluk kitabını okuyorumm ... ama bunda çok yavaşımmm kitap okadar güzell ama hamileliğinn vermiş olduğu yoğunluklaa çeyrek gelebildimmm en kısa zamandaaa okudumm haika demek içinnn sabırsızlanıorumm...
Lakinn kitabın ilk izlenimleri mükemmel oldu bendeee içinde ki başarı öyküleri ders çıkarılacak nitelikte :42:

İlhanazz --> 3 (olsun :31:)

tatlım senin kitabını 2 olarak geçtim.belki şubat sonuna yetişmez diye.tam bitirdikten sonra yazarsan mükerrer olmamış olur :34:

1- Bir Dilek Tut - Hacer Yeni
2- Özü Sözü Yirmibir - Nagehan Alçı

Şeriat mı? Çağdaş Yaşam mı? - Kaya Çetin (Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze başarılı bulduğum bir derleme.
İlgi duyanlara tavsiye ederim.)

kulitta . . 3

Trevanian -Şibumi : Tek kelime ile enfesti.

bilgiden çok anlayış, ifade dolu sessizlik,alçakgönüllülük.

tadına doyamadım.:16:

DonukPudra.....2

Osmanlı Padişahları, Yavuz Bahadıroğlu: kitabı kısaca anlatayım, 36 tane padişahın, doğum yeri anne, baba ve çocuklarını yazıyor,herpadişahı tek tek kalema almış, o padişah zamanında önemli olan olayları yazmış, hayatını anlatmış diyemem padişahların, çok kısa geçmiş, bazen çok önemli kişilerin, çok önemli olaylarını atlamış kısacık yazmış. bazı yanlışlıklar da var diye düşündüm bilgilerde, pek beğenmedim açıkçası, sadece kronolojisini öğrenmiş oldum padişahların, kimin oğlunun tahta geçtiğini falan :))

bu arada bu ay ilk kitabım pek kitap okuyamadım derslerden, yakında nutuk a başlamayı düşünüyorum, gazam mübarek ola :))

elfmet.......1

Arkadaşlar ben ay sonu gelip o ay okunanları yazıyor diye düşünmüştüm, arada da not düşüyor muyuz? Yoksa isteyen istediği gibi mi yapıyor?
Bu ay rekor kırabilirim. :1:

Evet isteyen istediği gibiymiş. Kulitta bana tane tane açıklamış ama benim seçici algım ay sonuna takılıp diğer cümleleri belleğime kaydetmemiş.
Kendimi kınadım. :14:

1-Giovanni Arpino - Kadın Kokusu
2-Şadıman Şenbalkan - Bencil Kırılmalar
3-Gustave Flaubert - Madam Bovary

yabanmersini__ : 3

1.Sokak Kedisi Bob-James Bowen
2.Taht Oyunları-George R.R.Martin
3.Atatürk'ün Aşkı Latife-Fatih Bayhan

Lavin-3

Merhaba hanımlar, nasılsınız?
Son iki aydır doğru düzgün okuyamadım, elimdeki kitabı sevmeyince de süründü de süründü.
Bir de nişan telaşım olunca okuyamadım haliyle.
Nihayet bitti de başka kitaplara geçebileceğim.

Kahraman Tazaeoğlu: Bukre
Açıkçası beğenmedim, bana çok yavan, çok çok basit geldi.

AskInihan: 1

1- Bir Dilek Tut - Hacer Yeni
2- Özü Sözü Yirmibir - Nagehan Alçı
3- Şeriat mı? Çağdaş Yaşam mı? - Kaya Çetin
4- Rüzgar Gibi Geçti - Margaret Mitchell (Bazı eserlerin klasikleşerek sonsuza kadar varolmaları tesadüf değil elbette.
giving-thumbs-up-smiley-emoticon.gif
)

kulitta. . 4

Merhaba hanımlar, nasılsınız?
Son iki aydır doğru düzgün okuyamadım, elimdeki kitabı sevmeyince de süründü de süründü.
Bir de nişan telaşım olunca okuyamadım haliyle.
Nihayet bitti de başka kitaplara geçebileceğim.

Kahraman Tazaeoğlu: Bukre
Açıkçası beğenmedim, bana çok yavan, çok çok basit geldi.

AskInihan: 1

Oleeeey!!!
confetti-cannon-smiley-emoticon.gif

Tebrik ederim AskInihancım.
t4614.gif

Allah tamamına erdirsin. $Smiley10-1.gif
Sonsuz mutluluklar dilerim.
t4616.gif

merhaba kızlar uzun aradan sonra buraya yazıyorum Ahmet batman sabah uykum okudum hoş güzel fakat kitabın hepsini bir günde bitirmeye kalkarsanız sıkılıyorsunuz çünkü sürekli aynı modda kalamıyorsunuz yine de hoş güzel bir kitaptı.En azından cümleleri çabuk unutulan ve unutulunca tekrar okunabilecek bir kitap.

piolin.......................1
Bir de sizden bir ricam olacak romantik komedi tarzında kitap tavsiye edebilir misiniz varsa bildiğiniz..

1.Sokak Kedisi Bob-James Bowen
2.Taht Oyunları-George R.R.Martin
3.Atatürk'ün Aşkı Latife-Fatih Bayhan
4.Kralların Çarpışması Kısım 1-George R. R. Martin

Lavin-4

herkese günaydın
bu ay ikinci kitabımıda bitirdim 3.imkansız şimdiden listedeki son sıralardan bir numaraya talibim
adem özköse cennete otostop:kitap sonradan Müslüman olanların hidayet öykülerini anlatıyor.genel itibariyle iyi fakat ben olsam daha derinlemesine kişilerin etkileşiminden faydalanırdım.kitaptaki kişilerin neredeyse hepsi kuraanın mealini okuduktan sonra Müslüman olmmuşlar.bu noktada kendimi çok çok kınadım açıkçası.nice kitaaplar bitiren ben henüz tamamen meal bitirmiş değilim.bu konuda sanırım sonradan Müslüman olanlar doğuştan Müslüman olanlardan kat kat daha kul olmaya çabalıyorlar.
muntazar 2

Louise Hay : Düşünce Gücüyle Tedavi

Çok beğenerek okudum. Kendini geliştirme ,olumlama ve vücudumuzun tepkimesi olan rahatsızlıklarımızın sebeplerini ve yapmamız gereken olumlama çalışmalarını anlatan bir kitap. Genel fikir almak adına okudum. Şimdi tekrardan uygulama yapacağım için okuyacağım.

DonukPudra............3

İhsan Oktay Anar : Puslu Kıtalar Atlası
Kitabı çok çok beğendim, son zamanlarda okuduğum en iyi kitaptı diyebilirim, tarihten yaşanmış olayların hikayelerşmiş hali, uslup, akıcılık süper, kitabı elimden bırakamadım, meraktan. acaba ne olacak diye, acaba bu kişinin şu kişiyle ne bağlantısı var diye. tarih sevenlere kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.

elfmet........... 2

Back