Kadınların Kitap Mekanı

nefretten sonra / beni bırakma/ yalnız gözlerin / seni sevmek istemedim isimleri.
birinci kitap tamer,iki akın,üç tahiri anlatıyor.dörtte doğanı anlatacak.4 ü çok yakın arkadaşlar.her kitapta yaşanılan olayları başkahramının gözünden anlatıyor.seri kitaplar ama olaylar birbirini takip etmiyor.sende olan kitabı ben sonuncu okuyacagım ama tamamen tercih meselesi sırası.
sen doğanı okuyacaksın.güçlü,espritüel,çapkın aşka inanmayan bir adam olarak anlatıldı 3 kitapta.dili konusunda tavsiye ederim ama cinsellik içerdiği konusunda da uyarmalıyım

aralık ayı listesi yukarıda olan değil mi?
kasım yazıyor yoksa ben mi yanlış anladım??

hep geçmişten alıntıladıgım ve orasını burası düzenlediğim için dikkatimden kaçabiliyor
birdahakine düzeltirim aralık listesi bu

1- İki Yeşil Susamuru - Buket Uzuner

2- Dönüşüm (Değişim) - Franz Kafka Kesinlikle tavsiye ederim.

kulitta . . 2

Hım anladım canımcım çok sağol.
Okunacak yığınlarım olduğu için en iyisi bu seriyi tamamladıktan sonra okuyayım.
Yoksa kafama takılır huzursuz olurum.
Pek çok kitaba serpiştirilen içerik konusunda hassasiyetim yok nasılsa.

1. Uzak Saatler-Kate Morton

İlmek ilmek örülmüş, geçmiş ve gelecek iç içe gizemli bir hikayeydi. Özellikle karakterler çok güzel tasvir edilmişti. Her şey küçük ayrıntılar halinde verildiği için her an heyecanlı ilerlemiyor kitap. Yani olaylar geçmişe gönüşlerle küçük parçalar halinde veriliyor, yani bazılarına sıkıcı gelebilir. Ben genel olarak severek okudum.

Lavin-1

Jean Christophe Grange -Kızıl Nehirler : Yazarın ilk okuduğum kitabı siyah kan'dı. sonuç hariç kurgusuna,hakimiyetine ve zekasına hayran kalmıştım. Favori kitaplarıma girdi demiştim.Sonra leyleklerin uçuşu .. Amaaaaaaaa bu kitap tamamen beni sarstı..

Herşeyi ile beni benden aldı.Sonunu çözdüm derken beklemediğim bir son ve hep süpriz doluydu.İki farklı olayı tek noktada birleştirmesi de iğreti durmamış.Birbiriyle ilintili olaylar harikaydı. Keşke bitmeseydi.

DonukPudra.......3

grange çok severim

koloni, ölü ruhlar ormanı kurtlar imparatorluğunu da öneririm

Grange benim de çok secdiklerim arasında, en son ölü ruhlar ormanını okudum. Bütün kitaplarının sonu sürprizlerle dolu oluyor.

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar..

"kuşlar cehennemde de şarkı söyler m ? "kitabını bitirdim.. Esir kampında yaşanan bir aşk hikayesiydi..
Ama ben beğenmedim.. Çok fazla esirlerle ilgili kitap okumuştum bu çok yetersiz kaldı yanlarında.. Okuduğum bir leyla, bin muhteşem güneş olamadı gözümde.. Ayrıca cinsel içerik çok şey vardı içinde.. ben beğenmedim

Şimdide mart menekşeleri var.. Kitap 336 sayfa.. Dün başladım ve şuan 238 sayfadayım..Çok sürükleyici.. Beğendim.. Her zaman aşk kazansın[SUB][/SUB]

Asmunikal 2

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar bende bu hafta sonu 8 kitap sipariş verdim elime geçtiğin okuyacağım inş. Sabırsızlıkla bekliyorum inanın kitaplarımı.

Mart Menekşeleri Kitabım bitti.. begendim

Yeni kitabım , ALLAH de ötesini bırak

Ben geldim çok özledim sizleri
Bu arada bir sürü kitap okudum ve okumaya devam ediyorum ayın birinden itibaren okumaya başlayıp bitirdiklerimle yerimi alıyorum

1) Aykut Oğut---- Aynalı Kitap
2) Aykut Oğut----Bu Egoları Şişirsekte mi Saklasak?
3)Aykut Oğut-----Evrenden Torpilim Var

LadySubaru.......... 3

Yaşasııın!!! Yeniden aramızda olmana çok sevindim LadySubaru.
Araya giren mesafeler herkesin yerini saklı tutuyor.
Kimsenin yeri dolmuyor, her yer sahibini bekliyor.
Listedeki tüm arkadaşlarımızın Ce ee demesini bekliyoruz, umurla özlemle.
Gönlünce keyifli okumalar dilerim.

Kesinlikle ablacığım, sohbete katılamasam bile mutlaka varlığımı belli edeceğim. Söz.
Hep az sonra yazayım, bugün mutlaka bakayım diye diye erteledim ama artık ertelemek yok

merak ettim kitapları bilgi veriri misin

merak ettim kitapları bilgi veriri misin

Hani hep deriz ya e hep pozitif düşünüyorum, konuşuyorum ama istediğimi elde edemiyorum!
Heh işte bu kitaplar aslında neyi nerede, neden yanlış yaptığımızı ve doğrusunu gösteriyor.
Özellikle ''aynalı kitap'' ve ''evrenden torpilim var'' açıklama ve uygulamaları anlatıyor yoğunlukla.
Sıralamayı ''aynalı kitap'', ''evrenden torpilim var'' ve ''bu egoları şişirsekte mi saklasak'' şeklinde yapıp okumanı tavsiye ederim.
Çünkü ''bu egoları şişirsekte mi saklasak'' eşi esra ile birlikte yazdıkları sorular ve cevaplar şeklinde ilerliyor.
Yani ilk 2 kitabı okuduğun halde aklına takılan yada içinde oturtamadıklarını cevabını bu kitapta bulabilirsin.
Bakış açımı ciddi şekilde sarsıp revize etmeme sebep oldular

teşekkür ederim yorumun için aklımda bu yazar. kişisel gelişim kitaplarına alerjim olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…