- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.581
Fatih Murat Arsal kitapları arasında 2 kitaplık Şahane Gelin serisi olduğunu biliyorum.
Okumaya devam ettiğin 4 kitabın seri olduğunu bilmiyordum PrensesPericim.
Elimde sadece kelepirlerden aldığım Seni Sevmek İstemedim kitabı var.
Seride karakterler aynı mı canımcım? Birbirinden bağımsız olarak da okunabilir mi?
Yazarın kitapları okurlardan yüksek puan almış. Sen de hoşlanarak okuduğunu belirtiyorsun.
Elimdeki tek kitabı okuyabilir miyim sence?
aralık ayı listesi yukarıda olan değil mi?
kasım yazıyor yoksa ben mi yanlış anladım??
nefretten sonra / beni bırakma/ yalnız gözlerin / seni sevmek istemedim isimleri.
birinci kitap tamer,iki akın,üç tahiri anlatıyor.dörtte doğanı anlatacak.4 ü çok yakın arkadaşlar.her kitapta yaşanılan olayları başkahramının gözünden anlatıyor.seri kitaplar ama olaylar birbirini takip etmiyor.sende olan kitabı ben sonuncu okuyacagım ama tamamen tercih meselesi sırası.
sen doğanı okuyacaksın.güçlü,espritüel,çapkın aşka inanmayan bir adam olarak anlatıldı 3 kitapta.dili konusunda tavsiye ederim ama cinsellik içerdiği konusunda da uyarmalıyım
Jean Christophe Grange -Kızıl Nehirler : Yazarın ilk okuduğum kitabı siyah kan'dı. sonuç hariç kurgusuna,hakimiyetine ve zekasına hayran kalmıştım. Favori kitaplarıma girdi demiştim.Sonra leyleklerin uçuşu .. Amaaaaaaaa bu kitap tamamen beni sarstı..
Herşeyi ile beni benden aldı.Sonunu çözdüm derken beklemediğim bir son ve hep süpriz doluydu.İki farklı olayı tek noktada birleştirmesi de iğreti durmamış.Birbiriyle ilintili olaylar harikaydı. Keşke bitmeseydi.
DonukPudra.......3
Jean Christophe Grange -Kızıl Nehirler : Yazarın ilk okuduğum kitabı siyah kan'dı. sonuç hariç kurgusuna,hakimiyetine ve zekasına hayran kalmıştım. Favori kitaplarıma girdi demiştim.Sonra leyleklerin uçuşu .. Amaaaaaaaa bu kitap tamamen beni sarstı..
Herşeyi ile beni benden aldı.Sonunu çözdüm derken beklemediğim bir son ve hep süpriz doluydu.İki farklı olayı tek noktada birleştirmesi de iğreti durmamış.Birbiriyle ilintili olaylar harikaydı. Keşke bitmeseydi.
DonukPudra.......3
kardeşimin türküsü müü :) kardeşimin hikayesi mi :)
Merhaba Kızlar bende bu hafta sonu 8 kitap sipariş verdim elime geçtiğin okuyacağım inş. Sabırsızlıkla bekliyorum inanın kitaplarımı.
Ben geldim çok özledim sizleri
Bu arada bir sürü kitap okudum ve okumaya devam ediyorum ayın birinden itibaren okumaya başlayıp bitirdiklerimle yerimi alıyorum
1) Aykut Oğut---- Aynalı Kitap
2) Aykut Oğut----Bu Egoları Şişirsekte mi Saklasak?
3)Aykut Oğut-----Evrenden Torpilim Var
LadySubaru.......... 3
Eki Görüntüle 888673
Yaşasııın!!! Yeniden aramızda olmana çok sevindim LadySubaru.
Araya giren mesafeler herkesin yerini saklı tutuyor.
Kimsenin yeri dolmuyor, her yer sahibini bekliyor.
Listedeki tüm arkadaşlarımızın Ce ee demesini bekliyoruz, umurla özlemle.
Gönlünce keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 888699
Ben geldim çok özledim sizleri
Bu arada bir sürü kitap okudum ve okumaya devam ediyorum ayın birinden itibaren okumaya başlayıp bitirdiklerimle yerimi alıyorum
1) Aykut Oğut---- Aynalı Kitap
2) Aykut Oğut----Bu Egoları Şişirsekte mi Saklasak?
3)Aykut Oğut-----Evrenden Torpilim Var
LadySubaru.......... 3
merak ettim kitapları bilgi veriri misin
Hani hep deriz ya e hep pozitif düşünüyorum, konuşuyorum ama istediğimi elde edemiyorum!
Heh işte bu kitaplar aslında neyi nerede, neden yanlış yaptığımızı ve doğrusunu gösteriyor.
Özellikle ''aynalı kitap'' ve ''evrenden torpilim var'' açıklama ve uygulamaları anlatıyor yoğunlukla.
Sıralamayı ''aynalı kitap'', ''evrenden torpilim var'' ve ''bu egoları şişirsekte mi saklasak'' şeklinde yapıp okumanı tavsiye ederim.
Çünkü ''bu egoları şişirsekte mi saklasak'' eşi esra ile birlikte yazdıkları sorular ve cevaplar şeklinde ilerliyor.
Yani ilk 2 kitabı okuduğun halde aklına takılan yada içinde oturtamadıklarını cevabını bu kitapta bulabilirsin.
Bakış açımı ciddi şekilde sarsıp revize etmeme sebep oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?