• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Nihanımmm Hoş bulduk canım Çok Teşekkür ediyorum :16:
En son bitirdiğiniz kitaplar topiğine yazmıştım, oradan baktım,
Evet canım 2 tane sayılıyor, Zülfü Livaneli Mutluluğa Başlamıştım 29 Kasımda,
Baya götürmeye çalıştım gitmemişti, en sonunda 3 Aralıkta bırakıp, Sistem Kitabına başladım.

Bu ay 2 olmuş oldu.
3. e başlayacağım nasipse bugün ya da yarın :16:
Hafta sonları pek aktif okuyamıyorum dışarıda olduğum için :)
Hafta içleride okumaktan gece 1 buçuktan önce yatamıyorum :)
Kesinlikle Kitap Okumak candır :16:

O zamannnnn :) ;

Perim35......2

Hadi hayırlı olsun canım:16::16:
Ben de bu ay 2 kitabı yarım bıraktım maalesef.
Biri Limon Ağacı, Biri de Son Yeniçeri...
Aslında Son Yeniçeri güzel gibiydi ama kitap çok çok kötü haldeydi... Okuyamadım ne yazık ki. Kendime kızsam da okuyamadım :50: Başka bir zamanda okurum o kitabı inşallah.:31:

Aslında Son Yeniçeri güzel gibiydi ama kitap çok çok kötü haldeydi... Okuyamadım ne yazık ki. Kendime kızsam da okuyamadım :50: Başka bir zamanda okurum o kitabı inşallah.:31:

Teşekkür ederim canım :16:
Bazen okumak istesekte işte kitabın durumu pek iyi olmuyor.
İnşallah aynı kitabı tekrar okuma şansına kavuşursun canım :16:
Birde insan yarım bırakınca gerçekten çok üzülüyor...

Teşekkür ederim canım :16:
Bazen okumak istesekte işte kitabın durumu pek iyi olmuyor.
İnşallah aynı kitabı tekrar okuma şansına kavuşursun canım :16:
Birde insan yarım bırakınca gerçekten çok üzülüyor...

Evet suçlu hissettim kendimi...Yarım bırakmaktan hiç hoşlanmazdım ama bakıyorum bu duruma baya alışmışım 3-5 kitap olmuştur yarım bıraktığım:26:

Evet suçlu hissettim kendimi...Yarım bırakmaktan hiç hoşlanmazdım ama bakıyorum bu duruma baya alışmışım 3-5 kitap olmuştur yarım bıraktığım:26:

Evet canım.
Bende Mutluluk kitabını bırakmamak için çok çaba gösterdim ama olmadı.
40larda bunaldım, zar zor 60 lar 70 ler derken son 102 de tamam dedim.
Bu sefer okumaya çalıştıkça okumamak geliyor içimden, zamana yazık :)

Evet canım.
Bende Mutluluk kitabını bırakmamak için çok çaba gösterdim ama olmadı.
40larda bunaldım, zar zor 60 lar 70 ler derken son 102 de tamam dedim.
Bu sefer okumaya çalıştıkça okumamak geliyor içimden, zamana yazık :)

Kitabın hakkını vere vere de okumadıktan sonra okumuş da olmuyoruz nasılsa... Böyle düşünüp avunalım:34:

:3::3:
Kisa bi aradan sonra yine burdayimm:52:
Kitabimin adi '' İyi hissetmek''
Psikologum önerdi
İnşallah güzeldir
Hepinize selamlar canlar
:34:

Prenses_84 :1

Ne kadar güzel çok kıskanıyorum kitap okumaya vakit arıyabilen insanları. Son okuduğum kitap Amin Maalouf Işık Bahçeleri çok güzeldi <3

Simitçi Mi Mitçi Mi ? - Yılmaz Tekin
Eski bir istihbarat emeklisinin kaleminden yazılmış bir kitap. İlgililere hem bilgiler veriyor hemde çok eğlenceli. Siyaset, tarih ve dünya istihbarat örgütleri üzerine okumayı sevenlere muhakkak öneririm. Ben bu konularda okumayı çok seviyorum :16:
CoolKul..............2

ARALIK
1-TOLSTOY/SAVAŞ VE BARIŞ (KISALTILMIŞ METİN 354 sayfa )

Kitap Açıklaması
İnsanın var olduğu yerde eksik olmayan aşk, hırs, iyilik, düşmanlık ve entrika... Bir yanda ne için yapıldığı bilinmeyen ve onca insanın ölmesine sebep olan savaşlar: diğer yanda &#145;barışın küçük bir sınıfın daimi kaderi oluşu... Savaşta da barışta da dürüstlüğü ilke edinmiş kahramanlar...19. yüzyıl başlarında Napolyon orduları ile Rus askerleri arasında yaşanan savaş panoraması altında adeta bir belgesel gibi ilerleyen romanda, yüzlerce farklı karakterin gözüyle Rus toplumsal yaşamı anlatılır. Savaş ve Barış, &#145;hayatın, zamanın Rusyasının, tarihin ve sınıf kavgalarının olağanüstü bir tablosudur. ****** Yedi yıllık bir çalışmanın ürünü olan Savaş ve Barış, Lev Tolstoyun üç dev eserinin ilkidir. Yazar romanında tarih, savaş ve savaşın aktörleri konusunda kendine özgü kavrayışını sergiler. Tolstoy, kendisinin de mensubu olduğu Çarlık Rusyası aristokrasisinin zaaf ve çelişkilerini, Rus halkının bakış açısından ele alır. O, bu sınıfın hem içinde hem dışındadır. Savaşın yıkımlarını, soylu sınıfın geçirdiği sarsıntıyla bağlantılı olarak sunarken, tarih birey ilişkisinde, bireye hep acıların düştüğünü söyler. Ona göre, İnsan Tanrıya inanmıyorsa, bu acılara katlanması olanaksızdır. Tarih ve savaşlarla inancın evrenini karşı karşıya getiren bu anlayış, bu romanı bitirdikten sonra ilk ve en derin bunalımını yaşayacak olan Tolstoyun kendi bölünmüş dünyasının da bir yansımasıdır. Savaş ve Barış: Tarihin akışını değiştiren direniş.

kedi83 . . 1

Ayn Rand- Atlas Silkindi

Aslında 3 kitabın birleşimi Atlas Silkindi ve 1200 sayfalık bir kitap. Ara ara sıkıldım ara ara elden bırakamadım. Bittiğine de üzüldüm. Anlayamadığım yerleri oldu daha sonra tekrar okumak için kitaplığıma kaldırdım.

Datlucan..............1

Ayşe Kulin - Dönüş (295 Sf)

Dün başlamıştım, akşam 30 sf kadar okudum, Bugünde Bitiridim.
Böylece kitaplara 3 lemiş oldum.
Gelibolu Kitabını okumuştum, ancak nedense az birşey hatırlıyorum, tam hatırlayamıyorum.
Tekrar okumaya karar verdim elime şuanda güzel bir kitap geçmezse.
Yada Pazartesi günü güzel bir kitapla tekrar döneceğim...:16:

Perim35.................-3

Son düzenleme:

Limon Ağacı - Sandy Tolan Hemen hemen yarıdan sonra içine çeken ve yorumların olumlu olmasını sağlayan bir kitap.
İlk sayfalarda bırakmadıysan devam etmeni veya uygun bir zamanda okumanı tavsiye ederim AskInihancım. :16:

Kristan Higgins - Geç Gelen Mutluluk : Romantik komedi filmi tadında bir kitaptı. Kafa dağıtmak için okunabilir.

DonukPudra......6

Limon Ağacı - Sandy Tolan Hemen hemen yarıdan sonra içine çeken ve yorumların olumlu olmasını sağlayan bir kitap.
İlk sayfalarda bırakmadıysan devam etmeni veya uygun bir zamanda okumanı tavsiye ederim AskInihancım. :16:

Limon ağacını bir ablam almıştı başı sanırım sıkıcıymış dediğin gibi bırakmayınca daha sarıcı oluyormuş.

Ayn Rand- Atlas Silkindi

Aslında 3 kitabın birleşimi Atlas Silkindi ve 1200 sayfalık bir kitap. Ara ara sıkıldım ara ara elden bırakamadım. Bittiğine de üzüldüm. Anlayamadığım yerleri oldu daha sonra tekrar okumak için kitaplığıma kaldırdım.

Datlucan..............1

1200 sayfalık kitabu tek saymak haksızlık ya:9::9: 3 kitap olması gerekmez mi

Back