- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.561
Uğur Koşar-Allah De Ötesini Bırak :Maneviyatımın sekteye uğrayan tohumlarını yeşerten bir kitap oldu.İçinde not aldım çok dua oldu.
Ruhum arındı.
DonukPudra............2
bende bu kitabı merak ediyordum.
biraz daha anlatır mısın?
duruma göre dua kitabı tarzında mı???
zülfü livaneli kardeşimin türküsü
solitarywoman----1
okuduğun kitapları yazıyorsun, istersen yorum da yapıyorsun ama okuduğun kitabı yazarken en alta adını ve kaç kitap okuduğunu hep yaz ki liste yapan arkadaşımıza kolaylık olsun
Merhaba,
Bir ay içinde okuduğumuz kitapları istersek yorumumuzla birlikte ekliyoruz.
Her ay'ın son günü konu sahibi arkadaşımız PrensesPeri katılımcıların aylık performanslarını
listeliyor. Merak ve heyecanla beklediğimiz bu listenin ilk 3 sırasındakiler ay'ın şampiyonları oluyor.
12 ay sonunda topiğimizin yıl dönümündeki liste ile de yıllık performanslarımız ve yılın şampiyonları
belirlenmiş oluyor.
Okuma şevki veren, kamçılayan, okuyucu yorumlarıyla yönlendiren bir atmosfer.
Birkaç sayfayı gözden geçirerek işleyişi kolayca anlayabilirsin.
Aramıza katılman dileği ile...
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim, okuyup bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz değilmi ?
Ay sonunda kaç kitap okuduğumuz hesaplanıyor ve sonra yıl sonu şampiyonları
Elimdeki kitabım birkaç güne bitecek inşallah, katılmak istiyorum aranıza
bende katılmak ıstıyorum katılıyorum deyınce olmus oluyor mubende eger akıyorsa kıtap ıkı gunde bır kıtap bıtırıyorum
Aramıza hoşgeldin. Evet CoolKul bir ay içinde bitirdiklerimizi birbirine ekleyerek mesajımızın altına nikimizle birlikte yazıyoruz.
Örneğin; ilk kitaptan sonra CoolKul . 1, ikinci kitap bittiğinde CoolKul . 2, üçüncüde CoolKul . 3 şeklinde.
Ay başından itibaren tekrar 1'den başlıyoruz.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 884089
Evet lady, gayet iyi oldu.
Hoşgeldin sefalar getirdin.
Keyifli okumalar dilerim.
tesekkur ederım sımdı bugun bı kıtabım bıttı onu yazmalımıyım yoksa ay basında falan mı baslıycaz
dua tarzında değil.. Peygamber ve alimlerin hayatından örnekler var.Yazarın kendi cümleleri ile yol göstermesi var. Aralarda da başığa uyan dualar yer alıyor. Ben çok beğendim.Bence okumalısın.İç huzurumu buldum.
gecen sene 3 ay içinde 15 kitap okumuştum
alakaranlık serisine basladım
ilk kitabı bitirdim 2. kitaptayım
İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim, okuyup bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz değilmi ?
Ay sonunda kaç kitap okuduğumuz hesaplanıyor ve sonra yıl sonu şampiyonları
Elimdeki kitabım birkaç güne bitecek inşallah, katılmak istiyorum aranıza
bende katılmak ıstıyorum katılıyorum deyınce olmus oluyor mubende eger akıyorsa kıtap ıkı gunde bır kıtap bıtırıyorum
Çok teşekkürler, kendi adıma hoşbuldumböyle kitapları severimyorumun üzerine hemen listeme aldım teşekkürler paylaştıgın için
merhabasende katılmak istermisin
merhaba kızlararamıza hoşgeldiniz listemize ekledim sizide keyifli okumalar dilerim
fatih murat arsal beni bırakma
serinin 2. kitabı 600 küsür sayfa puntoları küçük ona ragmen hızla okudum.cinsellik bu kitapta da var,bazı yerleri türk filmi tadında ama yine de güzelkaldı son 2 kitap
fatih murat arsal beni bırakma
serinin 2. kitabı 600 küsür sayfa puntoları küçük ona ragmen hızla okudum.cinsellik bu kitapta da var,bazı yerleri türk filmi tadında ama yine de güzelkaldı son 2 kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?