• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

bende bu kitabı merak ediyordum.
biraz daha anlatır mısın?
duruma göre dua kitabı tarzında mı???

dua tarzında değil.. Peygamber ve alimlerin hayatından örnekler var.Yazarın kendi cümleleri ile yol göstermesi var. Aralarda da başığa uyan dualar yer alıyor. Ben çok beğendim.Bence okumalısın.İç huzurumu buldum.:31:

okuduğun kitapları yazıyorsun, istersen yorum da yapıyorsun ama okuduğun kitabı yazarken en alta adını ve kaç kitap okuduğunu hep yaz ki liste yapan arkadaşımıza kolaylık olsun :34:

Merhaba,
Bir ay içinde okuduğumuz kitapları istersek yorumumuzla birlikte ekliyoruz.
Her ay'ın son günü konu sahibi arkadaşımız PrensesPeri katılımcıların aylık performanslarını
listeliyor. Merak ve heyecanla beklediğimiz bu listenin ilk 3 sırasındakiler ay'ın şampiyonları oluyor.
12 ay sonunda topiğimizin yıl dönümündeki liste ile de yıllık performanslarımız ve yılın şampiyonları
belirlenmiş oluyor.
Okuma şevki veren, kamçılayan, okuyucu yorumlarıyla yönlendiren bir atmosfer.
t9509.gif

Birkaç sayfayı gözden geçirerek işleyişi kolayca anlayabilirsin. :40:
Aramıza katılman dileği ile... :16:

İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim, okuyup bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz değilmi ?
Ay sonunda kaç kitap okuduğumuz hesaplanıyor ve sonra yıl sonu şampiyonları :31:
Elimdeki kitabım birkaç güne bitecek inşallah, katılmak istiyorum aranıza :16:

İkinize de ayrı ayrı teşekkür ederim, okuyup bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz değilmi ?
Ay sonunda kaç kitap okuduğumuz hesaplanıyor ve sonra yıl sonu şampiyonları :31:

Aramıza hoşgeldin. Evet CoolKul bir ay içinde bitirdiklerimizi birbirine ekleyerek mesajımızın altına nikimizle birlikte yazıyoruz.
Örneğin; ilk kitaptan sonra CoolKul . 1, ikinci kitap bittiğinde CoolKul . 2, üçüncüde CoolKul . 3 şeklinde.
Ay başından itibaren tekrar 1'den başlıyoruz. :6:

Keyifli okumalar dilerim. $52c3ef378e9a22e3b4fa012f5032bff0.gif

Aramıza hoşgeldin. Evet CoolKul bir ay içinde bitirdiklerimizi birbirine ekleyerek mesajımızın altına nikimizle birlikte yazıyoruz.
Örneğin; ilk kitaptan sonra CoolKul . 1, ikinci kitap bittiğinde CoolKul . 2, üçüncüde CoolKul . 3 şeklinde.
Ay başından itibaren tekrar 1'den başlıyoruz. :6:

Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 884089

Anlaşıldı, çok teşekkür ederim :34:

tesekkur ederım sımdı bugun bı kıtabım bıttı onu yazmalımıyım yoksa ay basında falan mı baslıycaz

Bugün biten kitabın adını, yazarını ve istersen yorumunu ekleyerek hemen yazabilirsin elbette.
Mesajının en alt kısmına lady_2772. . 1 yazıyorsun. Ay sonuna kadar bitirdiğin kitapları da
bu sayıya ekleyerek ay bitimine kadar devam ediyorsun. Yeni ay başından itibaren okunanlar tekrar 1'den
başlıyarak yazılıyor.
Kısa zamanda alışacak ve keyif alacağından eminim. Gönlünce kitaplara gömülmen dileği ile... $t9505.gif

******kasım ayı derecelerimiz ******

1.miz :nazar::nazar: Donuk_Pudra,ftm55 :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz muntazar,PrensesPeri, duygum_duygum :81::nazar: :129:

3.müz AskInihan,solitarywoman :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 kasım - 30 kasım 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. Donuk_Pudra .......2......
  2. muntazar .........2.....
  3. mehtap51 ........2........
  4. PrensesPeri .....1.......
  5. _asmunikal_ ........1.......
  6. kulitta ..........1.........
  7. mavisim51 .....1........
  8. solitarywoman ........1.....
  9. ftm55 ................
  10. duygum_duygum .............
  11. AskInihan ..................
  12. _Lavin_ .................
  13. kedi83 ...........
  14. ehlimana ..............
  15. pekmez_akilli ................
  16. LAydLiNe ................
  17. limon1988 ...............
  18. sara_28 ..................
  19. tugcecan .............
  20. diltesne ................
  21. sevincirem ...............
  22. kaizen ...............
  23. SirriEyvan ................
  24. Gareng ...............
  25. Axelia ................
  26. kgokce ..............
  27. neenone ...................
  28. sevgipitircigim ................
  29. prenses_84 .............
  30. DatluCadu ................
  31. angel_elika ..............
  32. nuclear .................
  33. gulshenidil .................
  34. NeMeSiS98235 ...............
  35. efla ..............
  36. __PINAR__ ...............
  37. pembelii ....................
  38. MonaLiisa ...............
  39. Lyre ................
  40. december90 ....................
  41. macellan ................
  42. nilkon4246 ................
  43. yasemnn ..................
  44. muhat .....................
  45. cemre25 ................
  46. H_İ_S .................
  47. _Medcezir_ ...............
  48. gonca2206 ...............
  49. LadySubaru ...............
  50. uğur böcüğü ...............
  51. nAyino ................
  52. piolin ...............
  53. pretty__woman .................
  54. _MinigininFaresi ................
  55. Ausencia ...............
  56. busean ..............
  57. pogopogo ..................
  58. DamlaSakizliKahve ................
  59. lajoie ................
  60. cornella ...............
  61. glntpl ................
  62. yemyesilcit ................
  63. roseizmir ..................
  64. yorgun savascı ...............
  65. samanyolu .............
  66. masal26 ............
  67. eski_bir_masal ................
  68. tweetypinar .............
  69. nilayu ................
  70. pinararip ................
  71. pinaran ...............
  72. hande85 ................
  73. Elouise ................
  74. carpe__diem ................
  75. 19DisiKartaL03 ................
  76. asuarslan ................
  77. meyra_ ................
  78. ŞİMAL ................
  79. DatluCan ................
  80. iwalgirl ................
  81. zeliha88 ................
  82. lady_2772 ................
  83. CoolKul ................

Son düzenleme:
dua tarzında değil.. Peygamber ve alimlerin hayatından örnekler var.Yazarın kendi cümleleri ile yol göstermesi var. Aralarda da başığa uyan dualar yer alıyor. Ben çok beğendim.Bence okumalısın.İç huzurumu buldum.:31:

böyle kitapları severim :34: yorumun üzerine hemen listeme aldım teşekkürler paylaştıgın için :16::16:

gecen sene 3 ay içinde 15 kitap okumuştum
alakaranlık serisine basladım
ilk kitabı bitirdim 2. kitaptayım

merhaba :3: sende katılmak istermisin :34:

bende katılmak ıstıyorum katılıyorum deyınce olmus oluyor mu :1: bende eger akıyorsa kıtap ıkı gunde bır kıtap bıtırıyorum :15:

merhaba kızlar :3: aramıza hoşgeldiniz :16: listemize ekledim sizide :16::16: keyifli okumalar dilerim :16:

fatih murat arsal beni bırakma

serinin 2. kitabı 600 küsür sayfa puntoları küçük ona ragmen hızla okudum.cinsellik bu kitapta da var,bazı yerleri türk filmi tadında ama yine de güzel :34: kaldı son 2 kitap :34:

böyle kitapları severim :34: yorumun üzerine hemen listeme aldım teşekkürler paylaştıgın için :16::16:

merhaba :3: sende katılmak istermisin :34:

merhaba kızlar :3: aramıza hoşgeldiniz :16: listemize ekledim sizide :16::16: keyifli okumalar dilerim :16:
Çok teşekkürler, kendi adıma hoşbuldum :16:

serinin 2. kitabı 600 küsür sayfa puntoları küçük ona ragmen hızla okudum.cinsellik bu kitapta da var,bazı yerleri türk filmi tadında ama yine de güzel :34: kaldı son 2 kitap :34:

Fatih Murat Arsal kitapları arasında 2 kitaplık Şahane Gelin serisi olduğunu biliyorum.
Okumaya devam ettiğin 4 kitabın seri olduğunu bilmiyordum PrensesPericim.
Elimde sadece kelepirlerden aldığım Seni Sevmek İstemedim kitabı var.
Seride karakterler aynı mı canımcım? Birbirinden bağımsız olarak da okunabilir mi?
Yazarın kitapları okurlardan yüksek puan almış. Sen de hoşlanarak okuduğunu belirtiyorsun.
Elimdeki tek kitabı okuyabilir miyim sence? :32: :16:

aralık ayı listesi yukarıda olan değil mi?
kasım yazıyor yoksa ben mi yanlış anladım??

aslında belirli bir sırası yok kitapların ama en iyi bu sırayla gidiyor sanırım.

$kitaplar.jpg

1 nefretten sonra

Natalia babasının intiharı ile bir Türk'e emanet edildi. Çünkü babası vasiyetinde, Tamer Karlıbel'i kızına vasi tayin ettiğini yazmıştı. Fakat intiharından bir kaç dakika önce sadece kızına söylediği çok önemli bir şey daha vardı. Natalia! Seni seviyorum kızım... Beni asla unutma! Ondan intikamımı al... Ve Natalia yaşadığı dehşetten sonra bu yakışıklı ve tehlikeli adamdan artık ölesiye nefret ediyordu. İntikamın tatlı sularında yüzmek için Yunanistan'dan Türkiye'ye gelmesi ve bu isteksiz adamın koruması altına girmesi yeterliydi. Genç bir kız için intikam amaç olunca, araç olarak güzel yüzünü ve çekici fiziğini kullanmaktan çekinmedi. Babasının sahip olduğu her şeyi acımasızca alan bu adam, belki Natalia'nin bedenini de alabilirdi ama... Kalbini asla! YA DA ÖYLE SANDI...

2 beni bırakma

İnsanlara güveni olmayan yalnız bir kadın... Geçmişi tehlikelerle dolu yakışıklı bir adam...

Güzelliği tescilli bir mankenin eski bir mahkûmla ne işi olur? Kader sinsi yöntemlerle onları karşılaştırınca, beraberlikleri kaçınılmaz oldu.
Karakterleri farklı olsa da... Ayrılık kesin olsa da... Bir güç onları bir arada tutmaya kararlıydı!
Kalbi başkası için atan Gamze ihtiyaç duyduğu güven ve sevginin, mavi gözlü bir serseride olacağını nereden bilecekti? Kalbindeki ve bedenindeki her zerrenin ona ait olduğunu anlayamadı.
Ta ki bu özel adamı kaybedeceği ana kadar… Ta ki genç adam onun hayatından çıkıp gidinceye kadar... Ve arkasından bağıramadı bile! Keşke ona seslenebilseydi! Ve keşke ona diyebilseydi…
"Beni Bırakma!"

"Özellikle bir erkek yazarın kaleminden, o dev gibi cüsselerine rağmen böylesine romantik, böylesine ince düşünceli ve gerçek anlamda korumacı erkek karakterler okumak gerçekten çok güzel bir his."

"Olağan Fmarsal etkisi; okurken hem sabırsızlıkla mutlu sonu bekliyorum, hem de o son hiç gelmesin istiyorum..."

3 yalnız gözlerin için

Sevgi nelere engel olabilir?

Acı dolu bir kalbin ilacı olabilir mi?

Gizemli bir adama olan öfkeyi yok edebilir mi?

Peki ya bitmez sanılan bir nefretin verdiği sızıyı dindirebilir mi?

Tutkuyla harmanlanan nefretin çöküşüne,
Sırlarla harmanlanan sevginin mücadelesine şahit olun...
Kazanmanın hüznünü, yenilmenin güzelliğini hissedin...
Mavi gözlerde kaybolan bir adamın aşkı için direnişini okuyun...
Ve acılı bir kadının adım adım sevgiye boyun eğişini görün!

Gülümseyeceğiniz, hüzünleneceğiniz ve sonunda mutlu olup keşke bitmeseydi diyeceğiniz bir F. Murat Arsal romanı...
(Tanıtım Bülteninden)

4 seni sevmek istemedim

Yeşil gözlü gizemli adam, o yaşına kadar pek çok güzel kadın görmüştü. Ama Pınar kadar güzelini, mücadelecisini, vahşisini görmemişti. Ve onu istediğine karar vermesi birkaç saniyesini almamıştı. Pınar ise bu uzun boylu ve tehlikeli kokan adam kadar cüretlisini hiç görmemişti. Ondan ilk andan beri hiç hoşlanmamıştı. Hoşlanması da gerekmiyordu. Ne yazık ki modern zorba onu istiyordu ve elde etmeye kararlıydı. Güpegündüz kaçırılacağına ise asla inanamazdı.
Ailesini zor durumdan kurtarması karşılığında adam ona el koymuştu. Bu çekici adama karşı seçenekleri sınırlıydı. Ya evlenecek ya da bir süreliğine onun sevgilisi olacaktı.

Çok basit! diye mırıldandı Doğan Kurtulmanıza karşılık istediğim tek şey güzel Kardeşin Deniz güldü. Acı ama samimi bir gülüştü. Benden nefret edecek!

Ve senden de! O asla affetmez! En ufak bir fırsatta hayatımızı cehenneme çevirmeye çalışacak... İntikam alma hırsı asla sönmeyecek!

Senden hep nefret edeceğim diye fısıldadı Pınar. Çaresizlikten gözleri iyice sulanmıştı ama ağlamayacaktı. Ona bu lüksü vermeyecekti. Her gün bunu yüzüne karşı söylemekten mutlu olacağım... Anlıyor musun? Senden tüm kalbimle nefret edeceğim!
(Tanıtım Bülteninden)

Back