Kadınların Kitap Mekanı

teşekkür ederim yorumun için aklımda bu yazar. kişisel gelişim kitaplarına alerjim olsa da
Bende sevmezdim kişisel gelişim kitaplarını ama bunlar gerçekten iyi.
Hepsini geçelim kendi adımıza farkındalık sağlıyor.
Bazen bir kelime, bir cümle hayat değiştirir ya hani

Nazan Bekiroğlu ; La-Sonsuzluk Hecesi : Yazarın kitabını tavsiye üzerine aldım.İyi ki de almışım. O kelimelerdeki şiirsel yaklaşım,kadife dokusu hissi beni çok mutlu etti.Kitap da çok güzeldi. Nar Ağacı kitabını da alacağım.

DonukPudra....4

Zuhal & Acar Baltaş- Bedenin Dili : birinci basımı 92 yılında yapılmış kitabın. Ben 47. basımını okudum 2012 yılına ait ama resimli örnekler bana seksenler-doksanları hatırlattı açıkcası.
Keyifli yararlı paylaşımları olduğu doğru fakat o resimli örnekleri günümüze uygulayabilselermiş daha ilgi çekici olurdu.

DonukPudra........5

bende la'yı çok sevmiştim merak ettiğim kitapları var. yusuf ile züleyhayı da merk ediyorum.

Bu ayki kitabım bitti.
Pucca= Ay hadi inşallah
Eğlendiren bir kitap. Ve akıcı olduğu için çabuk okunuyor.
Tugcecan:1

Selam Kızlar

Bende katılabilir miyim?

Fırsat buldukça okuyorum Hatta kitabımı yeni bitirdim bir kaç gün için de yeni kitaba başlayacağım...

Kural var mı? Yapmam gereken?

hayırlı sabahlar kızlar..

ALLAH de ötesini bırak bitti..

diclenin yakarışına başladım.. yazılar minik yazılmış bakalım

en kısa zamanda ALLAH de ötesini bırak kitabını alacağım, okudunuz mu nasıl ihtiyaca cevap verecek şekilde mi yazılmış beklentim yüksek

okudum canım. baya yerin altınıda çizdim.. bak alıntı yazıorum aşağıya. kk da birçok yer yazdım gerçi

Genç veli ölüm döşeğinde,ömrünün son dakikalarını yaşamaktadır.Hayatını hep ahirete göre yaşayan bir ailenin ferdi olduğu için ölüm korkusuna dayanıklıdır…Ve babası da öyle bir evlada hakkıyla baba olmuş,bir başka Hak dostudur.
Baba oğula sorar:’’Evladım! Ahirette ne ile karşılaşmayı bekliyorsun?’’
Sorudaki ima genç veliye tebessüm ettirir. Yani baba sormaktadır,’’Acaba bahtına ne çıkacak? Rahmet mi,azap mı?’’
Ölüm yolcusu son nefeslerinden birini daha aldıktan sonra cevap veriri:
‘’Babacığım,eğer öteki taraftaki durumuma annem karar verseydi acaba ne yapardı?’’
Baba hiç duraksamadan;
‘’Evladım,annedir o, şefkatlidir. Günahına ,sevabına bakmadan seni Cennet’in Firdevs’ine indirirdi.’’
Ve bu cevap genç velinin dünya yaşamındaki son tebessümüne neden olur.Gözleri önce yaşarır,sonra ümitle,güvenle parlar,babasına döner:
‘’Ey babam! Benim Rabbim ,bana annemden daha şefkatlidir.’’
Baş sağa düşer,dudaklar kapanır.Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs’e doğru…

merhabalar arkadaşlar
iki kitap daha ekleyelim hemen sayımıza
birinci olarak polisiye ronman histeri yi bitirdim
ikinci olarak isee emine ışılsu nun tutsak kitabını bitirdim:yazarın ilk olarak çiçekler büyür kitabını ookumuştum ve çok beğenmiştim.o lkitabında bulgaristandaki türklere yapılan zulmü anlatırken bu kitapta da Kerkük türklerinii konu edinmiş.
ben bu yazarın dilini anlatımını çok beğeniyorum tavsiye ederim.
muntazar 4

bende la'yı çok sevmiştim merak ettiğim kitapları var. yusuf ile züleyhayı da merk ediyorum.

bende önce la yı okumuştum ve bayılmıştım.yusuf ile züleyhayı okuduğumda aynı lezzeti bulamadım.evet bunda da o şiirsel anlatım var fakat bence hikaye çok dar işlenmiş gelişttirilmemiş buldum benla daki aynı lezzeti alamayacağınızı düşünüyorum.bende bugün nar ağacı na başladım.burada beğenen arkadaş çok.umarım la daki lezzeti bulabilirim.

Merhaba, bu ay biraz tembelim sanırım, ilk kitabım bitti...
''Allah De Ötesini Bırak''. Muazzamdı, ruhumun yangın merdiveni oldu, şiddetle tavsiye ediyorum

CoolKul..............1

merhaba aranıza yeni katıldım. kitap okumadan duramayan biriyim bu havalarda da ne güzel oluyor kitap okumak, ayrı bir tat bugün ALLAH de ötesini bırak, karatay diyetiyle beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi ve karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık kitabını sipariş verdim merakla gelmesini bekliyorum bol okumalı günleeeer

Hoşgeldin basakpamir.
Artık aramızdasın. Şu an okumakta olduğun kitap bittiğinde paylaşmaya başlayabilirsin.
Beklediklerine en kısa zamanda kavuşman dileği ile keyifli okumalar diliyorum.

1- İki Yeşil Susamuru - Buket Uzuner
2- Dönüşüm (Değişim) - Franz Kafka

3-Siyah Lale - Alexandre Dumas İlk fırsatta okuyun.

kulitta . .3

Bende katılabilir miyim aranıza
Uzun Zamandır kitap okumuyordum...
Çok büyük bir kayıp olduğunu anlamamla kitap okumaya başlamam bir oldu.

Liste Yapıyor Musunuz?

Kasım 28 İnden beri;

1-Fatih Bayhan - Atatürk'ün Aşkı Latife
2-Karl Olsberg - Sistem
3-Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası

Zülfü Livaneli - Mutluluk Kitabını da 3 te 1 ini okuyup (102.) Sf da bıraktım...

Şimdi Dördüncü Olarak Ayşe Kulin Dönüşe Başlıyorum bu gece

28-29 Kasımda 1 Kitap Bitirmiştim.
1 Aralık İti Bariyle Olacak Sanırım yeni liste?

O zaman Benimde Otomatik 2 Kitaba düşüyor...

Son düzenleme:

Periciiim hoşgeldin topiğimizeee, seni burda görmek çok güzel.
Kitap okumak candır
Canım ayın 1'inden itibaren o ay sonuna kadar bitirdiğin kitap sayısına bakılıyor.
Kasımın son günlerinde bitirdiğin için o kitap kasımda sayılırdı. Diğer iki kitabı Aralık ayı içinde bitirdin değil mi?Bu ay şimdilik 2 kitap okumuşsun görünür o zaman.

Nihanımmm Hoş bulduk canım Çok Teşekkür ediyorum
En son bitirdiğiniz kitaplar topiğine yazmıştım, oradan baktım,
Evet canım 2 tane sayılıyor, Zülfü Livaneli Mutluluğa Başlamıştım 29 Kasımda,
Baya götürmeye çalıştım gitmemişti, en sonunda 3 Aralıkta bırakıp, Sistem Kitabına başladım.

Bu ay 2 olmuş oldu.
3. e başlayacağım nasipse bugün ya da yarın
Hafta sonları pek aktif okuyamıyorum dışarıda olduğum için :)
Hafta içleride okumaktan gece 1 buçuktan önce yatamıyorum :)
Kesinlikle Kitap Okumak candır

O zamannnnn :) ;

Perim35......2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…