- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.601
Mart Menekşeleri Kitabım bitti.. begendim
Yeni kitabım , ALLAH de ötesini bırak
Bende sevmezdim kişisel gelişim kitaplarını ama bunlar gerçekten iyi.teşekkür ederim yorumun için aklımda bu yazar. kişisel gelişim kitaplarına alerjim olsa da
Nazan Bekiroğlu ; La-Sonsuzluk Hecesi : Yazarın kitabını tavsiye üzerine aldım.İyi ki de almışım. O kelimelerdeki şiirsel yaklaşım,kadife dokusu hissi beni çok mutlu etti.Kitap da çok güzeldi. Nar Ağacı kitabını da alacağım.
DonukPudra....4
en kısa zamanda ALLAH de ötesini bırak kitabını alacağım, okudunuz mu nasıl ihtiyaca cevap verecek şekilde mi yazılmış beklentim yüksek
en kısa zamanda ALLAH de ötesini bırak kitabını alacağım, okudunuz mu nasıl ihtiyaca cevap verecek şekilde mi yazılmış beklentim yüksek
bende la'yı çok sevmiştim merak ettiğim kitapları var. yusuf ile züleyhayı da merk ediyorum.
merhaba aranıza yeni katıldım. kitap okumadan duramayan biriyimbu havalarda da ne güzel oluyor kitap okumak, ayrı bir tat bugün ALLAH de ötesini bırak, karatay diyetiyle beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberi ve karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık kitabını sipariş verdim merakla gelmesini bekliyorum bol okumalı günleeeer
Bende katılabilir miyim aranıza
Uzun Zamandır kitap okumuyordum...
Çok büyük bir kayıp olduğunu anlamamla kitap okumaya başlamam bir oldu.
Liste Yapıyor Musunuz?
Kasım 28 İnden beri;
1-Fatih Bayhan - Atatürk'ün Aşkı Latife
2-Karl Olsberg - Sistem
3-Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası
Zülfü Livaneli - Mutluluk Kitabını da 3 te 1 ini okuyup (102.) Sf da bıraktım...
Şimdi Dördüncü Olarak Ayşe Kulin Dönüşe Başlıyorum bu gece
28-29 Kasımda 1 Kitap Bitirmiştim.
1 Aralık İti Bariyle Olacak Sanırım yeni liste?
O zaman Benimde Otomatik 2 Kitaba düşüyor...
Periciiim hoşgeldin topiğimizeee, seni burda görmek çok güzel.
Kitap okumak candır
Canım ayın 1'inden itibaren o ay sonuna kadar bitirdiğin kitap sayısına bakılıyor.
Kasımın son günlerinde bitirdiğin için o kitap kasımda sayılırdı. Diğer iki kitabı Aralık ayı içinde bitirdin değil mi?Bu ay şimdilik 2 kitap okumuşsun görünür o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?