- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.701
slm kızlar
pazar günü doğum yaptım 3610 kg 52 cm boyunda bir oğluşum oldu ismi egehan ellerinizden öper
sokak kedisi bob kitabını okudum beğendim hayvan severlerde muhakkak beğenir okuması kolay bir kitap filmi de çekiliyormuş heycanla bekliyorumboleyn serisine devam edim
Lyre;1
Küçük Prens - Antoine De Saint-Exupéry
Çocukken okumuştum bir kez daha okumak istedim, iyi ki de öyle yapmışım. İnsan kitaplara her yaşta daha farklı bakıyor gerçekten. Şeker Portakalı'nı da ikinci kez okumak istiyorum en kısa zamanda.
Gareng - 5
nihanımm posta kutun doluu, nerden yazsam bilemedim:26:Aynen katılıyorum, konuyu da sevmedim ve ben de bu tarzı sevmiyorumÜstüne isimler, olaylar da karışınca hiçbir tat alamadım ben kitaptan.
ooo gelir görürse tebrik ediyorum geç oldu ama, ne güzel. her gün kitap okuyordu hem de yüzlerce sayfa. umarım eşi de kendisi gibi okuyan ve puzzle seven birisidir
sen de bırakmamışsın, ne güzel ya, tek ben mi varım kaçak
slm kızlar
pazar günü doğum yaptım 3610 kg 52 cm boyunda bir oğluşum oldu ismi egehan ellerinizden öper
sokak kedisi bob kitabını okudum beğendim hayvan severlerde muhakkak beğenir okuması kolay bir kitap filmi de çekiliyormuş heycanla bekliyorumboleyn serisine devam edim
Lyre;1
hiisssss hiiiiii 17 gün kalmışseninle birlikte imzandan bende şafak saydım allahım sağ salim kavuştursun çok az kalmış artık birdaha da hiç ayırmasın
sadece kitap okuyunca değil hep gelin gözlerimiz arıyor
İlk kitabım İki Cami Arasında Aşk 2- İlkini okumuş ve beğenmiştim devamınıda okumak istedim ancak alakasız ve kopuk bir kitap. Kitabın soınunda ee ne oldu yani dedim. Şimdi Alamut Fedailerini anlatan bir kitaba başladım çok sürükleyici başşladı bakalım devamı nasıl olacak.
İki Cami Arasında Aşk 2
nuclear_1
Evet tweetyi geçemezdik bir kere geçtiğimi hatırlıyorum sanki :26: Sen de eski üye MAİP mişsin yaa o zaman ortadan kaybolmuştun merak etmiştik seni
aynen ya, ben de sanırım bir kere geçmiştim, ama ne kadar çok uğraşmıştım, hiç evden çıkmadan devamlı kitap okuyordum, hatun birden okuduklarını yazıveriyordu, üstelik bir de iş yerinden yazıyorum diyor, o ara çalışıyor da
evet maipo dönem bi hasta oldum grip eklem ağrıları kulak burun boğaz zatüre, 55 kilodan 77ye çıktım, zaten bir hastalık başlayıp dikkat etmezsen devamı da geliyor... acayip salmıştım... sağlık çok önemliymiş o dönem anladım ve çok korktum... nete hiç giremedim.. sonra iyileşince de gezip tozmaya başladım
gerçi hala gezmelerim bitmedi yaiki hafta sonra İzmir'e ondan iki hafta sonra da İngiltere'ye gidiyorum. 6 aylık dil kursuna yazıldım ve uzun süre Türkiye'ye de dönmeyi düşünmüyorum. (umarım vizemi daha da uzatabilirim) artık KK'ya oradan devam
Evet cidden imrenilecek bir okuma alışkanlığı vardı, inşallah devam ediyordur
Hayatında güzel gelişmeler olmuş, ne güzel, sağlığına da dikkat et tabii bu arada o her şeyden önemliKitap okumayı ve KK yı da ihmal etmezsin artık
selam prensespericim
benide listeye ekler misin
december90:1
Küçük mucizeler dükkanı bitti. Dostluk ekmeğine başladım . hızlı ilerlicem inşallah bu kitapta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?