• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Kızlaar Yüzyıllık Yalnızlık'a başlamıştım otobüste.
140 kadar filan geldim kaç günde ama gitmiyor daha fazla. Sevemedim ben bu Marquezi sanırım:50:
İsimler yabancı,aynı, olaylar hızlı,karışık, tuhaf...
Okuyanlar vardı burda. Devam et, daha sonra güzelleşiyor diyenler var mı?
Tatilde kitap okurum dedim ama yok yani, öldürdü beni:26:

Ben de okudum geçenlerde ama sevemedim bir türlü. Peş peşe üç Marquez kitabı okudum belki ondan baydı bir yerde bilemiyorum. Diğer kitapları daha güzeldi sanki bunu zor okudum ben de. :19:

Tweetypinar artık uğramıyor mu? Psikoloğumuz uzun yıllar bu konunun birincisiydi, her ay hiç şaşmazdı :1:

bu arada ben eski üyelerden, uzun süre girmedim, o şifreyi de unuttum, sağolsun Prensesperimiz konumuzu hiç bırakmadı, kendisi son vefalılardan, yeniden çok çok teşekkür ediyorum.

acaba beni de ekler misin Prensespericim, 2 senedir orda burdaydım, dönüp dolaşıp yine geldim, kadınlar kulübü ilk göz ağrımız, beni de eklesene :3::3::3:

Son düzenleme:
Tweetypinar artık uğramıyor mu? Psikoloğumuz uzun yıllar bu konunun birincisiydi, her ay hiç şaşmazdı :1:

bu arada ben eski üyelerden, uzun süre girmedim, o şifreyi de unuttum, sağolsun Prensesperimiz konumuzu hiç bırakmadı, kendisi son vefalılardan, yeniden çok çok teşekkür ediyorum.

acaba beni de ekler misin Prensespericim, 2 senedir orda burdaydım, dönüp dolaşıp yine geldim, kadınlar kulübü ilk göz ağrımız, beni de eklesene :3::3::3:

Tweetypinar evlilik hazırlığı yapıyordu, evlenmiştir büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum, yoğun olabilir gelir ama bırakmaz burayı :34:

Hoş geldiniz bu arada pericik sizi de ekler merak etmeyin, açıkçası ben de çok katılamıyorum arada bir ama olsun, önemli olan kitap paylaşımı, kitap konusundan uzak kalmamak :34:

uzun bir aradan sonra merhaba . temmuz ayının ilk kitabı Jodi Picolut Bir daha Bak oldu. bir Jodi Picolut klasiği. çok beğendim. zaten bu kadının tarzı beni benden alıyor. kitapları bir denklem gibi. ilk 50 sayfa denklemi kurmak için uğaşıyorsunuz baya yorucu oluyor ama sonrası çorap söküğü gibi geliyor. hayaletler, ölüm , ölümsüzlük adına hoş bir kitaptı. bir önceki imzam olan, ölüler neden geri dönerler? soruma cevap mahiyetindeydi ayrıca. güzel zamanalama:9:

Datlucadu-Temmuz-1

Tweetypinar evlilik hazırlığı yapıyordu, evlenmiştir büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum, yoğun olabilir gelir ama bırakmaz burayı :34:

Hoş geldiniz bu arada pericik sizi de ekler merak etmeyin, açıkçası ben de çok katılamıyorum arada bir ama olsun, önemli olan kitap paylaşımı, kitap konusundan uzak kalmamak :34:

:46::46::46: ooo gelir görürse tebrik ediyorum geç oldu ama, ne güzel. her gün kitap okuyordu hem de yüzlerce sayfa. umarım eşi de kendisi gibi okuyan ve puzzle seven birisidir :1:

sen de bırakmamışsın, ne güzel ya, tek ben mi varım kaçak :17:

slm kızlar
pazar günü doğum yaptım 3610 kg 52 cm boyunda bir oğluşum oldu ismi egehan ellerinizden öper :31:

sokak kedisi bob kitabını okudum beğendim hayvan severlerde muhakkak beğenir okuması kolay bir kitap filmi de çekiliyormuş heycanla bekliyorum :31: boleyn serisine devam edim

Lyre;1

slm kızlar
pazar günü doğum yaptım 3610 kg 52 cm boyunda bir oğluşum oldu ismi egehan ellerinizden öper :31:

sokak kedisi bob kitabını okudum beğendim hayvan severlerde muhakkak beğenir okuması kolay bir kitap filmi de çekiliyormuş heycanla bekliyorum :31: boleyn serisine devam edim

Lyre;1

Tebrik ederim :71: Egehan'a uzun, sağlıklı, hareketli, heyecanlı ve mutlu bir gelecek diliyorum :1: :nazar::nazar::nazar:

slm kızlar

Lyre;1
00000l.gif
00000l.gif
oyyyyyyy:16::16: adıyla yaşasın. :nazar::nazar:

ömrü hayırlı olsun.
0a1.gif

merhaba pınarcıgım eklerim tabiki :34: maip senmisin ona benzettim sanki :44:

rica ederim :34: konu çok güzel kitap aşkı olan insanlar olarak konudan kopmadık :nazar::nazar:

hiisssss hiiiiii 17 gün kalmış :16::16::16: seninle birlikte imzandan bende şafak saydım :9: allahım sağ salim kavuştursun çok az kalmış artık birdaha da hiç ayırmasın :16::16:

sadece kitap okuyunca değil hep gelin gözlerimiz arıyor :29:

slm kızlar

Lyre;1

canımmm allah uzun ömürler versin :16::16: ismiyle uzun sağlıklı yaşasın inşallah :16::16::nazar:

ben kurtlu yıl dönümümüz için listeleri erkenden toparlayayım dedim :9::9:

bir baktım birkaç ay öncesine kadar okunan kitaplar 140 lardaymıs son ay 40 :43::43::43:

baya üzüldüm hem kendi adıma hem topiğimiz adına :44: yazın verdiği bir rehavet sanırım hepimizde :44:

canım ben o kitabı okudum.. çok beğenerek aldım başladı başları da sardı bayağı ama dediğğin gibi isimler çok karışık kafa yoruyo biraz.. bi de çok ütopik olaylar var..biraz insanı uzaklaştırıyo ama ileride çok daha ilginç şeyler oluyo ben okumanı tavsiye ederim.. ben son sayfalarını okuyamamıştım iade sürem geldiği için.. sadece beni son 50 sayfası sıktı.. ama ortalar güzeldi.. yorumunu görünce yazayım dedim askınihancım :16:

Çok iyi yaptın hormanyycim:16::16::16:
Ben de kitap yorumlarından filan etkilenip almıştım ama yok, gitmedi.
Sürekli baştaki tabloya bakıyorum kim kimdi diye.
Zorlayayım biraz kendimi o zaman okumak için:26:

Ben de okudum geçenlerde ama sevemedim bir türlü. Peş peşe üç Marquez kitabı okudum belki ondan baydı bir yerde bilemiyorum. Diğer kitapları daha güzeldi sanki bunu zor okudum ben de. :19:

Yalnız olmadığıma sevindim ne yalan söyleyeyim,:17: bir ben miyim anlamayan demiştim. Ama gerçekten çok karışık isimler, olaylar...

slm kızlar

Lyre;1

Oyyy Allah analı babalı büyütsün, ömrü uzun, hayırlı, sağlıklı ve mutlu geçsin inşallah.
Ayrıca annesi gibi kitap kurdu olsun:31::16:

Yalnız olmadığıma sevindim ne yalan söyleyeyim,:17: bir ben miyim anlamayan demiştim. Ama gerçekten çok karışık isimler, olaylar...

Yok anlamasına anladım isimleri de karıştırmadım ama, konuyu sevemedim bir türlü. Öyle çok önemli bir şey anlatmıyor bence. Bir de bu tarz hiç bana göre değilmiş onu anladım, tamam büyülü gerçekçilik falan da hiç bir şekilde bir ensest ilişkiyi normal karşılayamıyorum.
Benim görüşüm tabi bence bitir belki fikrin değişir. :31:

slm kızlar

Lyre;1

maşallah canım Egehan'a. Sanada geçmiş olsun, allah analı babalı büyütsün:16:

slm kızlar

Lyre;1

oyyyyyy maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.
hala kitap okuyorsun maşallah:)
bu arada sen doğum yapmışsın ama çizelge hala yapamamış:52:

Yok anlamasına anladım isimleri de karıştırmadım ama, konuyu sevemedim bir türlü. Öyle çok önemli bir şey anlatmıyor bence. Bir de bu tarz hiç bana göre değilmiş onu anladım, tamam büyülü gerçekçilik falan da hiç bir şekilde bir ensest ilişkiyi normal karşılayamıyorum.
Benim görüşüm tabi bence bitir belki fikrin değişir. :31:

Aynen katılıyorum, konuyu da sevmedim ve ben de bu tarzı sevmiyorum :50: Üstüne isimler, olaylar da karışınca hiçbir tat alamadım ben kitaptan.:31:

Merhaba kızlar

Kpss, temizlik derken bayağıdır giremiyorum, kitapta okuyamıyorum. Topice bebiş gelmiş hoşgelmiş, darısı önce evli , mutlu çocuksuzlara daha sonra isteyen herkese olsun

İlk kitabım İki Cami Arasında Aşk 2- İlkini okumuş ve beğenmiştim devamınıda okumak istedim ancak alakasız ve kopuk bir kitap. Kitabın soınunda ee ne oldu yani dedim. Şimdi Alamut Fedailerini anlatan bir kitaba başladım çok sürükleyici başşladı bakalım devamı nasıl olacak.

İki Cami Arasında Aşk 2

nuclear_1

slm kızlar

Lyre;1

Oleeeey!!! :46: :emir_bebek: :nazar:
Hoşgeldin Egehan bebek :nazar:
smileys-baby-443831.gif
:nazar:
Analı, babalı sağlıklı, huzurlu uzun ömürlü ol İnşaallah. :nazar:
baby_pooping-2218.gif

Back