- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.681
Kızlaar Yüzyıllık Yalnızlık'a başlamıştım otobüste.
140 kadar filan geldim kaç günde ama gitmiyor daha fazla. Sevemedim ben bu Marquezi sanırım
İsimler yabancı,aynı, olaylar hızlı,karışık, tuhaf...
Okuyanlar vardı burda. Devam et, daha sonra güzelleşiyor diyenler var mı?
Tatilde kitap okurum dedim ama yok yani, öldürdü beni:26:
Tweetypinar artık uğramıyor mu? Psikoloğumuz uzun yıllar bu konunun birincisiydi, her ay hiç şaşmazdı
bu arada ben eski üyelerden, uzun süre girmedim, o şifreyi de unuttum, sağolsun Prensesperimiz konumuzu hiç bırakmadı, kendisi son vefalılardan, yeniden çok çok teşekkür ediyorum.
acaba beni de ekler misin Prensespericim, 2 senedir orda burdaydım, dönüp dolaşıp yine geldim, kadınlar kulübü ilk göz ağrımız, beni de eklesene
Tweetypinar evlilik hazırlığı yapıyordu, evlenmiştir büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum, yoğun olabilir gelir ama bırakmaz burayı
Hoş geldiniz bu arada pericik sizi de ekler merak etmeyin, açıkçası ben de çok katılamıyorum arada bir ama olsun, önemli olan kitap paylaşımı, kitap konusundan uzak kalmamak
slm kızlar
pazar günü doğum yaptım 3610 kg 52 cm boyunda bir oğluşum oldu ismi egehan ellerinizden öper
sokak kedisi bob kitabını okudum beğendim hayvan severlerde muhakkak beğenir okuması kolay bir kitap filmi de çekiliyormuş heycanla bekliyorumboleyn serisine devam edim
Lyre;1
slm kızlar
pazar günü doğum yaptım 3610 kg 52 cm boyunda bir oğluşum oldu ismi egehan ellerinizden öper
sokak kedisi bob kitabını okudum beğendim hayvan severlerde muhakkak beğenir okuması kolay bir kitap filmi de çekiliyormuş heycanla bekliyorumboleyn serisine devam edim
Lyre;1
Tweetypinar artık uğramıyor mu? Psikoloğumuz uzun yıllar bu konunun birincisiydi, her ay hiç şaşmazdı
bu arada ben eski üyelerden, uzun süre girmedim, o şifreyi de unuttum, sağolsun Prensesperimiz konumuzu hiç bırakmadı, kendisi son vefalılardan, yeniden çok çok teşekkür ediyorum.
acaba beni de ekler misin Prensespericim, 2 senedir orda burdaydım, dönüp dolaşıp yine geldim, kadınlar kulübü ilk göz ağrımız, beni de eklesene
Tweetypinar evlilik hazırlığı yapıyordu, evlenmiştir büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum, yoğun olabilir gelir ama bırakmaz burayı
Hoş geldiniz bu arada pericik sizi de ekler merak etmeyin, açıkçası ben de çok katılamıyorum arada bir ama olsun, önemli olan kitap paylaşımı, kitap konusundan uzak kalmamak
slm kızlar
Lyre;1
canım ben o kitabı okudum.. çok beğenerek aldım başladı başları da sardı bayağı ama dediğğin gibi isimler çok karışık kafa yoruyo biraz.. bi de çok ütopik olaylar var..biraz insanı uzaklaştırıyo ama ileride çok daha ilginç şeyler oluyo ben okumanı tavsiye ederim.. ben son sayfalarını okuyamamıştım iade sürem geldiği için.. sadece beni son 50 sayfası sıktı.. ama ortalar güzeldi.. yorumunu görünce yazayım dedim askınihancım
Ben de okudum geçenlerde ama sevemedim bir türlü. Peş peşe üç Marquez kitabı okudum belki ondan baydı bir yerde bilemiyorum. Diğer kitapları daha güzeldi sanki bunu zor okudum ben de.
slm kızlar
Lyre;1
merhaba pınarcıgım eklerim tabikimaip senmisin ona benzettim sanki :44:
rica ederimkonu çok güzel kitap aşkı olan insanlar olarak konudan kopmadık
evet ben Maip nereden anladın
Yalnız olmadığıma sevindim ne yalan söyleyeyim,bir ben miyim anlamayan demiştim. Ama gerçekten çok karışık isimler, olaylar...
slm kızlar
Lyre;1
slm kızlar
Lyre;1
Yok anlamasına anladım isimleri de karıştırmadım ama, konuyu sevemedim bir türlü. Öyle çok önemli bir şey anlatmıyor bence. Bir de bu tarz hiç bana göre değilmiş onu anladım, tamam büyülü gerçekçilik falan da hiç bir şekilde bir ensest ilişkiyi normal karşılayamıyorum.
Benim görüşüm tabi bence bitir belki fikrin değişir.
slm kızlar
Lyre;1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?