• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kızlar gıremedım yaa cok yogunum bu aralar mısafırler iş güç falan derken..tutulmayıda bitirmiş bulunmaktayım son kıtap olan şafk vaktini okuyorum suan!!oda bıtsın kısmetse dunya klasıklerıne el atcam:60:gırebıldkce yazcam ınsallah :) ii okumalar herkeslereee:68:
yasemnn : 5

bende yaprak dökümünü bitirebildim.kaç zamandır elime alamamıştım :17:

diziyle farklılıkları var arasında.okumak isteyenler için pek açmayayım yorumumu

ne zamandır diyete başlamak istiyorum bir türlü başlayamıyordum.işi kökünden yanı beyinden halledeyim diye şu kitaba başladım :9: yarıladım güzel gidiyor :34:

$images.jpg

Son düzenleme:
PrensesPeri, birkaç aydır kitap bitiremediğim için listede yoktum.
önceden başladığım, yarım kalan kitapları da belirttim. listeye eklenip eklenmemesi konusunda karar senin. Hazirana eklemesen bile senelik okunan kitap toplamına ekler misin?

Siz: Bebeğinizi Beklerken- Mehmet Öz - çok önceden başlayıp haziranda bitirdiğim kitap.
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali- çok önceden başlayıp haziranda bitirdiğim kitap.
Anneee! Anne Oluyorum!- Ayşe Aydın- önceden başladım, haziranda bitti.
Çocuklarımızın Başarısı Elimizde-Sefa Saygılı- yarım kalan kitaplarımdandı, haziranda bitti.

Ölüm Sessiz Geldi -Agatha Christie
Ölüm Çığlığı -Agatha Christie
Zehirli Kalem-Agatha Christie
Beslenme Psikolojisi-Sefa Saygılı
Çocuklara Söz Geçirme Sanatı -Ali Çankırılı

Efla: 4+5

Siz: Bebeğinizi Beklerken; biraz tıbbi bir dil kullanılmış, ben sevdiğim için okurken zorlanmadım. çok faydalı bilgiler vardı. her şeyin nedenini belirten bir kitap.

Kürk Mantolu Madonna; çok bilinen bir kitap. başarılı ama konudan dolayı bana çok hitap etmedi.

Ölüm Sessiz Geldi; Güzel bir polisiye romandı.

Ölüm Çığlığı; güzel sayılabilecek bir polisiye.

Anneee! Anne Oluyorum!; gazetede anne-çocuk köşesi hazırlayan birinin gebeliği hakkında bilgiler veriyor. tüp bebek yöntemiyle ikiz bebek sürecinde yaşananları anlatıyor. ikisi de bana direkt hitap etmese de gebelikle ilgili güzel bilgiler keyifli bir şekilde verilmiş. ben beğendim.

Zehirli Kalem; polisiye bir kitap. beklentilerimin altında kalanlardan.

Beslenme Psikolojisi; beslenme ile ilgili temel bilgilerin verildiği, beslenme yanlışlarını ve sonuçlarını belirten güzel bir kitaptı. çok yalın bir dille anlatılmış. güzeldi.

Çocuklarımızın Başarısı Elimizde; çocukların okul ve hayat başarıları için ailelerin nelere dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan bir kitap. bence aileler ve öğretmenler için(özellikle küçük yaş grubu öğretmenleri) güzel bilgiler veren bir kitap.

Çocuklara Söz Geçirme Sanatı; kitabın adı hep itici gelirdi bana. ama içeriği güzel. yalın bir dille yazılmış, bilgilendirici bir kitap. bol örnekler vererek olayı somutlaştırmış. temel çocukluk sorunları ve çözüm önerileri yer alıyor. aileler ve küçük yaş grubu öğretmenleri için faydalı olabilecek bir kitap.

eflacıgım hoşgeldin :16::16: nasılsın :29:

senelik listeleri aylık listeleri toparlayarak yıllık listemizi oluşturdugum için haziran ayına eklemek isterim kitaplarını arkadaşların itirazı olmaz ise :34:

yarımları eklemeyelim ama bitirdiğin kitap sayısı toplam 9 mu kafam karıştı :44:

senelik listeleri aylık listeleri toparlayarak yıllık listemizi oluşturdugum için haziran ayına eklemek isterim kitaplarını arkadaşların itirazı olmaz ise :34:

yarımları eklemeyelim ama bitirdiğin kitap sayısı toplam 9 mu kafam karıştı :44:

hoşbuldum, teşekkürler

yarım kalan kitaplarım bu sene başlanmış kitaplardı yine. birkay aydır iş yoğunluğundan fazla okuyamıyordum,bitiremediğim için bildirim yapamadım.

o zaman karışıklık olmasın diye, sadece haziranda başlayıp bu ay içinde bitirdiklerimi ekle listeye Periciğim, olur mu?
haziran ayı toplam kitap sayım 5 oluyor o zaman.
yıllık toplamı sanal kütüphaneden de takip ederim.

not: yukarıdaki mesajlarımdaki kitaplar, eski aylarda bildirimi olmayan kitaplardı. 2013 te aranıza katıldım, ilk aylar mevcut şekliyle kalsın Peri, aşağıdakileri hazirana ekleyerek devam edelim. ok?

1.Ölüm Sessiz Geldi -Agatha Christie
2.Ölüm Çığlığı -Agatha Christie
3.Zehirli Kalem-Agatha Christie
4.Beslenme Psikolojisi-Sefa Saygılı
5.Çocuklara Söz Geçirme Sanatı -Ali Çankırılı

Efla- 5

Son düzenleme:

pericim öenmli olan bitiş tarihi idi diye hatırlıyorum.
bu durumda eflanın haziran içinde bitirdiği kitap 9 oluyor.
uzun sürede okumuş ama haziranda bitmiş.
çünkü bende uzun zaman sonra okuyup bitirdiklerimi hangi ayda bittiyse o aya ekliyorum.

PrensesPeri, birkaç aydır kitap bitiremediğim için listede yoktum.
önceden başladığım, yarım kalan kitapları da belirttim. listeye eklenip eklenmemesi konusunda karar senin. Hazirana eklemesen bile senelik okunan kitap toplamına ekler misin?

Siz: Bebeğinizi Beklerken- Mehmet Öz - çok önceden başlayıp haziranda bitirdiğim kitap.
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali- çok önceden başlayıp haziranda bitirdiğim kitap.
Anneee! Anne Oluyorum!- Ayşe Aydın- önceden başladım, haziranda bitti.
Çocuklarımızın Başarısı Elimizde-Sefa Saygılı- yarım kalan kitaplarımdandı, haziranda bitti.

Ölüm Sessiz Geldi -Agatha Christie
Ölüm Çığlığı -Agatha Christie
Zehirli Kalem-Agatha Christie
Beslenme Psikolojisi-Sefa Saygılı
Çocuklara Söz Geçirme Sanatı -Ali Çankırılı

Efla: 4+5

Hangi tarihte başladığımız önemli değil Eflacım. Bitirdiğimiz tarihte okunmuş olarak yazıyoruz.
Hayırlı tatiller, keyifli okumalar diliyorum. :16:

Hangi tarihte başladığımız önemli değil Eflacım. Bitirdiğimiz tarihte okunmuş olarak yazıyoruz.
Hayırlı tatiller, keyifli okumalar diliyorum. :16:

çünkü bende uzun zaman sonra okuyup bitirdiklerimi hangi ayda bittiyse o aya ekliyorum.

aynen dediğiniz gibi bitiş tarihi önemli :34: bende bitirince ekliyorum buraya ama 4 kitap yarımmı tam mı bitmiş onu anlayamadım :44:

Nasıl olduysa yorumunu görmemişim canım. :31:
Benzer açıklamayla peşpeşe düşmüş yorumumuz. Afedersin. :17:

aynen dediğiniz gibi bitiş tarihi önemli :34: bende bitirince ekliyorum buraya ama 4 kitap yarımmı tam mı bitmiş onu anlayamadım :44:

Yarım bıraktığı dört kitap varmış PrensesPericim. :54:
Hepsini bitirip yükten kurtulmuş işte.
Efla'nın haziran ayında okuduğu kitap sayısı 9

Bende de var birkaç yarım kitap. :17:
Ne zaman bitecekleri mechul. :ssz:

Son düzenleme:
Yarım bıraktığı dört kitap varmış PrensesPericim. :54:
Hepsini bitirip yükten kurtulmuş işte.
Efla'nın haziran ayında okuduğu kitap sayısı 9

Bende de var birkaç yarım kitap. :17:
Ne zaman bitecekleri mechul. :ssz:

çok çalışmaktan safmı oldum ne:9::9:

ben o durumlarda hiç yormuyorum kendimi bırakıyorum gitsin :9: kayıp gül çok övülen bir roman ama ilerletmedim sanki elimdede duruyor baktım olmadı bıraktım gitti:17:

çok çalışmaktan safmı oldum ne:9::9:

ben o durumlarda hiç yormuyorum kendimi bırakıyorum gitsin :9: kayıp gül çok övülen bir roman ama ilerletmedim sanki elimdede duruyor baktım olmadı bıraktım gitti:17:

Yorumları sorumluluk hissiyle okuduğun için kafan karışıyor elbette.
surprii.gif

Biz ıslık çalarak okuyoruz canımıniçi.
whistle.gif

İlerlemeyen kitapları bırakıvermek benim için iteklemekten zor falla. :9:
Çok İyi yapıyorsun meleğim sefan olsun.
elif.gif

kızlar bir şey sorucam size ben:

bir haber okudum adamın birinin kitaplarını güveler ve karıncalar yemiş.

benim bu konuda ki bilgisizliği ama nasıl oluyor bu iş?
başına böyle bir şey gelen var mı?
ya da benim paketli kitaplarımın da başına bu gelmiş olabilir mi?:25::26:
açmaya korkuyorum :43::5:

Back