- Konu Sahibi PrensesPeri
yeni ayımızda bol okumalar diliyorum herkese
iddialıyım 1.olacam
iddialıyım 1.olacam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smeagol ve tweetypınar'ın karşısında saygıyla eğiliyorum :)
...amma politik konuştum haa..
kasım ayı derecelerimiz
kasım ayı 1.lerimiz :124::116:![]()
tweetypinar,smeagol
kasım ayı 2.lerimiz![]()
![]()
deren1907,samanyolu,atlantis
kasım ayı 3.lerimiz![]()
hande80,Sumak
Şöyle en son gece bitmişken bi birinci ikinci üçüncü belli olsun dedim
yeni listeye geçiyoruz demedigimiz için son yazan arkadaşların kitaplarını buraya ekledim.
PrensesPeri arkadaşımız Maip e devrediyorum dediği için bi önce panik oldum30 kasımda bitmesi gerektiği halde bitti denmedi ya bi muallakta kaldım arkadaşımla iletişime geçemedim daha
bi türlü ikimiz de online a denk gelemedik
ama tabii ki lönk diye devralmıyorum 1- PrensesPeri devam etmek isterse o devam edecek, yetti Maip artık senindir derse ben devam edecem2- birinci ikinci üçüncü ilanı şerefi üşenmeyip uzun uzun liste tutan PrensesPeri arkadaşıma aittir, bu benim için bir borçtur
amma politik konuştum haa
Herkese iyi geceler![]()
Aralık ayının ilk kitabına bugün otobüste başladım .Hızlı bir giriş yapmak istedim.
Prensesperi çok teşekkür ederim. Ben bayıldım zümrüt kolyemeTaşı da göz dolduruyor ohhh
![]()
ve bu kadar kitap okuyarak dünyanın en değerli taşlarına laiksiniz(gönül ister gerçkelerini vermeyi ama bunlarla idare edin artık
)
1. lerimiz için elmas taçları ve broşları
Uploaded with ImageShack.us
2. lerimiz için zümrüt kolye
3.lerimiz için safir yüzük
ve buda hepimize
![]()
Hediyeler muhteşem!..
Pasta ise en güzeli..Umarım ağzımız hep tatlı olsun..
![]()
Hediyeler süper. Dereceye giren özellikle 15 kitapokuyarak 1. olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
![]()
Selam kızlar.Bütün kitap okuyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum... Smeagol senide tebrik ediyorum birinciliğini
![]()