Kadınların Kitap Mekanı

Günaydın!
Otostopçunun Galaksi Rehberi bitti sonunda. :) Beni hayal kırıklığına uğratmadı, beğendim. Eğlenerek okudum. Bilim-kurgu sevenlere tavsiye ederim çünkü türünün en iyi örneklerinden.
Şu an kütüphanedeye iade etmem gereken bir kitabı okumam gerekiyor, ondan sonra serinin 6. kitabına devam edeceğim.

Gareng - 11

Cengiz Aytmatov-Elveda Gülsarı

Bir at ve bir insanın inanılmaz dostluğu, kominizme inanmış ama hayal kırıklığına uğramış insanlar
savaş sonrası bir toplum ve yokluk içindeki içindeki köy halkı
çok etkileyciydi doğrusu ve yazarın dilini çok beğendim

gulshenidil: 5

suç ayrıntıda gizlidir- sherlock holmes

sonu baya üzdü beni ahh sherlock ahh

seriyi çok sevdim bulduğum kitabını okuyorum

limon-8

1-Serenad
2-Çağlaya tutulmak
3-Aklından bir sayı tut
4-Uçurtma avcısı (bugün biter 45 sayfası kaldı.

Mavişim51---4

Hele şükür bir kitap bitirebildiiiiimmmm
ne kadar çok değil mi:26:

Sibel Eraslan- Saklı Kitap.
Darbe sürecindeki ikna oldalarının, başörtü yasağının, ötekileştirilmenin sancısını yaşayan bir bayan ve arkadaşları anlatılıyor.Yazarın dilini, üslubunu çok beğendim. İfadeler, benzetmeler çok güzel. Tavsiye edebilirim.

AskInihan: 1

beni asla bırakma-kazuo ıshıguro

farklı bir teması vardı, ve kitabın kahramanın anlatışı bakımından tarfından oldukça geç farkedilen bir tema. acaba gerçekten böyle bir şey var mı diye düşünmeden edemedim. ilk 150 sayfa boyunca bu biraz sıskıldım çocuuklu anılarından son 50 sayfa ise oldukça akıcı ve duygusaldı. filmide varmış. ilzyecem birazdan

Datlucadu-6

çok etkilyici bir konu ama filmde de o duygu yoğunlğuunu vermemişler. üzüldüm doğrusu, geçiştirlmiş gibi olmuş. oysa konu gerçekten etkileyici

dün akşam şeker portakalını elime aldım bitirmeden bırakamadım.

tüm akşam boyunca ağladım gözlerim nasıl şişti bir gören olsa birşey oldu ona ağladım sanacak

kitaba bayıldım çocukların hayal dünyası ancak bu kadar güzel anlatılırdı

PrensesPeri:3

kutlu doğum haftası nedeniyle bir fuar açılmış.oradanda temel dini bilgiler kitabı aldım bir yandan da onu okuyorum ama yavaş ilerliyor.
hızımı alamadım şeker portakalından sonra yaprak dökümüne başladım.
bir kaç kitabı aynı anda okumayı sevdim

unutmadan şeker portakalındaki en sevdiğim cümle:

keyifli pazarlar diliyorum herkese

Son düzenleme:
pucca- Allah beni böyle yaratmış

3.kitapla hikayenin başladığı yere ankaraya gidiyoruz. yine çok eğlendim seviyorum tarzını

limon-10

Neil Gaiman - Mezarlık Kitabı

Ders çalışma arasında dayanamadım bir kitap daha bitirdim.
İçindeki çizimlerle, baş karakterin bir çocuk olmasıyla çocuk kitabı gibi görünse de, yetişkinlerin de zevkle okuyabilecekleri bir kitap olduğunu düşünüyorum. Ödüllü bir kitap ve en iyi roman ödülüne de aday olmuş.

Gareng - 12

ben evdeki şeker portakalını kaybettim ya , birinemi verdim acaba diyom ama aklım agelmiyo. epeydir bende tekrar okuyayım diye düşünüyordum.çok uzun zaman önce okumuştum

pucca- Allah beni böyle yaratmış

3.kitapla hikayenin başladığı yere ankaraya gidiyoruz. yine çok eğlendim seviyorum tarzını

limon-10

vavvv çıtamız ne kadar yükseldi yaa 10-12 maşallah

1-Serenad
2-Çağlaya tutulmak
3-Aklından bir sayı tut
4-Uçurtma avcısı
5-Ten ve tül

Mavişim51---5

ay kesın bana nazar değdılerbırden durakladım kaldım öle okuyamıyorum koca ay bıttı 2 kıtap okudum

ben evdeki şeker portakalını kaybettim ya , birinemi verdim acaba diyom ama aklım agelmiyo. epeydir bende tekrar okuyayım diye düşünüyordum.çok uzun zaman önce okumuştum

favorilerim arasına girdi güzel kitapmış bende dün ablamdan aşk aldım tekrar okuyacagım

ay kesın bana nazar değdılerbırden durakladım kaldım öle okuyamıyorum koca ay bıttı 2 kıtap okudum

canım arada bir öyle duraklama dönemi hepimizde oluyor.seveceğin düşündüğün bir kitapla dönüş yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…