- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.201
Douglas Noel Adams-Otostopçunun Galaksi Rehberi/Beşibiryerde
Uzay ansiklopedim nihayet bitti. Uzay tutması nedir? Nasıl baş gösterir'in canlı örneğiyim şu anda. Aslında uzun bir yazı da hazırladım bloguma ama burası için fazla uzun ve sıkıcı olacaktır aynısını yayınlamaktan kaçınıyorum bu sebepten.
Ara ara olayları takip etmekte ve bazı kavramları anlamakta zorluk çektim, belki ilk defa bilimkurgu okuduğumdan bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa ben de kendimi bir uzaylı gibi hissediyorum!
Öyle komik ve öyle olabilir bir şey ki... Her şey öyle bir mizahi mantığa bağlanmış ki aklınıza gelen tüm kelimeleri yurabilirsiniz diyorum.
Ayrıca çevirisine ba-yıl-dım!!! Bu kadar başarılı çeviri ve dipnotlar uzun zamandır görmemiştim. Velhasıl kelam beğendim, ancak bu türü sevmeyenler ve önyargılı olanlar için okumak bir eziyete de dönüşebilir bilemeyeceğim.
Prensesperi'nin de onaylamasıyla kitabı 5 sayıyorum ve emin olun 5 kitap sayılmayı hakediyor.
Lavin-10
merhaba kızlar uzun süredir giremedim buraya ama en sonunda bitirdiğim kitap oldu
afrika prensesi-ram oren.. çok güzel bir kitap çok beğendim hikayeyi arkadaşlık bağlarının ve güvenin sorgulandığı bi hikaye tavsiye ederim herkese..
Bu arada emir ali- yasmin kitabını okuyan var mı aranızda ona başlamayı düşünüyorum fakat biraz içim sıkkın ve okuduğum kitaplardan çok etkilenen bi yapım var o yüzden nasıl bir kitap diye size sorayım dedim
piolin.............1
kızlar aranıza tekrar döndüm.ceyhan altınyeleklioğlunun dul kadının oğlu adlı kitabı bitirdim.kitabıda sevdim.heyecanla okudum.şimdi debbie macomberin mucizeler dükkanına dönüş ve yeni başlangıçlar mevsimini okuyacağım.biliyorsunuz debbie macomber kitaplarını zevkle okuyorum.
mehtap51...........1
kızlar SEVİL ATASOY kitaplarını okuyorum şu an.
o kadar sürükleyici ve hayret verici kitaplar ki tüm kitaplarını bulursam alıp okuyacağım.
dünyadan ilginç suç ve ceza öyküleri var.
günlerdir topicle ilgilenemedim
ağır bir grip geçirdim.raporluydum.sonrasındada işler dağ olmus birikmiş kaç gündür içinden çıkamadım
umarım hepinizin keyfi yerindedir
Geçmiş olsun. Bugünlerde herkeste birşeyler var, bende yeni atlattım.
ağır bir grip geçirdim.raporluydum.sonrasındada işler dağ olmus birikmiş kaç gündür içinden çıkamadım
Ben bu ayracı yerim yerim yerim
maşallah lavin
kadınlar kulübü kitap mekanında ki rekoru kırmanı bekliyorum.
aslında çok kıskanıyorum ama takdir ediyorum.
tatlı kıskançlıklar bunlar
inşallah bende artık gerçek performansıma dönerim ya
Ben bu ayracı yerim yerim yerim
Geçenlerde biri söyledi, kim olduğunu hatırlayamadım şimdi ama rekor 22 imiş sanırım.
Yanından bile geçebileceğimi sanmıyorum.
geçmiş olsun canım dikkat etkendinegünlerdir topicle ilgilenemedim
Yoğun işlere dalabildiğine göre grip geçmiş gitmiş demek ki. :2:
Gözünaydın PrensesPericim. İşlerinde kolaylıklar dilerim. Eki Görüntüle 694428
geçmiş olsun canım:)
hoşgeldin:)
Canım çok geçmiş olsun.
Hastalık havaları, dikkat et kendine lütfen
geçmiş olsun canım dikkat etkendine
canlarım hepinize çook teşekkür ederim
aman sizlerde dikkatli olun.bu yeni nesil grip virüsü nasıl bişi anlamadım beter ediyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?