• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

******mart ayı derecelerimiz ******

1. miz :nazar::nazar: _Lavin_ :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz bugu_su :81::nazar: :129:

3.müz gonca2206 :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 nisan - 30 nisan 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. _Lavin_ ........13........
  2. _Medcezir_ ........10.......
  3. muntazar ......7..........
  4. limon1988 ........7.......
  5. kulitta .........7..........
  6. ftm55 .......6.........
  7. gonca2206 .......6........
  8. Gareng ........6........
  9. nuclear ........6.........
  10. LadySubaru .....5..........
  11. gulshenidil .....4...........
  12. DatluCadu ........4........
  13. bugu_su ......3.........
  14. kgokce ......3.....
  15. diltesne .....2.......
  16. PrensesPeri ......2.......
  17. Lyre ........2........
  18. duygum_duygum ........2........
  19. uğur böcüğü .........2......
  20. kedi83 .......2........
  21. mavisim51 ......2.........
  22. nAyino ......1..........
  23. sara_28 ........1........
  24. AskInihan ..........1........
  25. piolin ........1.......
  26. mehtap51 ........1........
  27. pekmez_akilli ............
  28. pretty__woman .................
  29. _MinigininFaresi ................
  30. Ausencia ...............
  31. busean ..............
  32. pogopogo ..................
  33. H_İ_S .................
  34. angel_elika ................
  35. tugcecan ..............
  36. efla ................
  37. Donuk_Pudra ...............
  38. muhat ................
  39. LAydLiNe .................
  40. ehlimana ...............
  41. DamlaSakizliKahve ................
  42. lajoie ................
  43. cornella ...............
  44. glntpl ................
  45. yemyesilcit ................
  46. neenone ................
  47. KRoNiKDeLi ...............
  48. roseizmir ..................
  49. yorgun savascı ...............
  50. LadyEvil .............
  51. fidele ..............
  52. samanyolu .............
  53. yelkenlikiz .................
  54. masal26 ............
  55. eski_bir_masal ................
  56. morvent ................
  57. tweetypinar .............
  58. december90 ................
  59. nilayu ................
  60. pinararip ................
  61. pembelii ................
  62. EsmerKralice ...............
  63. pinaran ...............
  64. hande85 ................
  65. M e L o D i ................
  66. sosyoloji12 ................
  67. nilkon4246 ................
  68. aysenazzz ................
  69. zzeynebim ................
  70. beachclub ................
  71. yolhali_34 ................
  72. Boleynkizi88 ................
  73. Elouise ................

Son düzenleme:
Douglas Noel Adams-Otostopçunun Galaksi Rehberi/Beşibiryerde

Uzay ansiklopedim nihayet bitti. Uzay tutması nedir? Nasıl baş gösterir'in canlı örneğiyim şu anda. Aslında uzun bir yazı da hazırladım bloguma ama burası için fazla uzun ve sıkıcı olacaktır aynısını yayınlamaktan kaçınıyorum bu sebepten.

Ara ara olayları takip etmekte ve bazı kavramları anlamakta zorluk çektim, belki ilk defa bilimkurgu okuduğumdan bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa ben de kendimi bir uzaylı gibi hissediyorum!

Öyle komik ve öyle olabilir bir şey ki... Her şey öyle bir mizahi mantığa bağlanmış ki aklınıza gelen tüm kelimeleri yurabilirsiniz diyorum.

Ayrıca çevirisine ba-yıl-dım!!! Bu kadar başarılı çeviri ve dipnotlar uzun zamandır görmemiştim. Velhasıl kelam beğendim, ancak bu türü sevmeyenler ve önyargılı olanlar için okumak bir eziyete de dönüşebilir bilemeyeceğim.

Prensesperi'nin de onaylamasıyla kitabı 5 sayıyorum ve emin olun 5 kitap sayılmayı hakediyor.

Lavin-10

blogunda kitabın kalınlıgını gördüm 5 kitabı hakediyor bence:29: şimdi yorumlarını da kuyacagım merakla bekliyordum zaten :34:

merhaba kızlar uzun süredir giremedim buraya ama en sonunda bitirdiğim kitap oldu
afrika prensesi-ram oren.. çok güzel bir kitap çok beğendim hikayeyi arkadaşlık bağlarının ve güvenin sorgulandığı bi hikaye tavsiye ederim herkese..

Bu arada emir ali- yasmin kitabını okuyan var mı aranızda ona başlamayı düşünüyorum fakat biraz içim sıkkın ve okuduğum kitaplardan çok etkilenen bi yapım var o yüzden nasıl bir kitap diye size sorayım dedim

piolin.............1

kızlar aranıza tekrar döndüm.ceyhan altınyeleklioğlunun dul kadının oğlu adlı kitabı bitirdim.kitabıda sevdim.heyecanla okudum.şimdi debbie macomberin mucizeler dükkanına dönüş ve yeni başlangıçlar mevsimini okuyacağım.biliyorsunuz debbie macomber kitaplarını zevkle okuyorum.
mehtap51...........1

kaç zamandır yoktunuz yoklugunuz farkediliyor inanınki :29: daha sık bekliyorum sizleri :34:

kızlar SEVİL ATASOY kitaplarını okuyorum şu an.

o kadar sürükleyici ve hayret verici kitaplar ki tüm kitaplarını bulursam alıp okuyacağım.

dünyadan ilginç suç ve ceza öyküleri var.

sevil atasoyun hem tarzını hemde dilini çok sevdim.konusur gibi o kadar samimi :16:

Eki Görüntüle 694194

kızlar ayraç nasıl?

çok tatlı ya:16:

çok şeker yaaa :9::9::9: nasılda tutmus:9:

Son düzenleme:
günlerdir topicle ilgilenemedim :17::17::17:

ağır bir grip geçirdim.raporluydum.sonrasındada işler dağ olmus birikmiş kaç gündür içinden çıkamadım :17:

umarım hepinizin keyfi yerindedir :16::16::16:

ağır bir grip geçirdim.raporluydum.sonrasındada işler dağ olmus birikmiş kaç gündür içinden çıkamadım :17:

Geçmiş olsun. Bugünlerde herkeste birşeyler var, bende yeni atlattım.

aşk kokan çiçekler

$phpThumb_generated_thumbnail.jpeg

Sherryl Woods (Çeviren: Selen Tekalp)

Son iki oyunu üzücü bir şekilde başarısızlığa uğrayan yazar Bree O’Brien, Chicago’yu terk edip büyüdüğü yer olan Chesapeake Kıyılarına geri döner. Aniden karşısına çıkan bir fırsatı değerlendirerek, keyif aldığı çiçeklerle uğraşabilmek için yepyeni bir heyecanla Çiçekçi Dükkânı’nı açar. Ne var ki, boşanmış annesi ve burnundan soluyan eski aşkı etrafındayken Chesapeake Kıyıları düşündüğü kadar sakin ve huzurlu değildir…
Jake Collins’in, Bree’yi hayatından uzaklaştırmak için birçok nedeni vardır. Ancak bu yine de ondan uzak durması için yeterli değildir; çünkü hâlâ ona sırılsıklam âşıktır. Sevdiği kadının sonsuza dek yanında olacağını bilse, geçmişteki tüm kırgınlıkları unutmaya hazırdır.
Peki, Bree sonsuza dek onunla kalacak mı?
Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardır; inadından vazgeçip, geleceğe doğru riskli bir adım atmak…
Woods’dan yine, güneyin tadını ve kokusunu alabileceğiniz, ilgi çekici hikâyesi ve büyüleyici karakterleri ile ön plana çıkan bir roman.” - Library Journal
"Sherryl Woods, okurlarını her zaman mutlu etmeyi başarıyor! Ben de onlardan biriyim."-Debbie Macomber
Woods’dan yine, güneyin tadını ve kokusunu alabileceğiniz, ilgi çekici hikâyesi ve büyüleyici karakterleri ile ön plana çıkan bir roman.” - Library Journal
“Sherryl Woods, Chesapeake Kıyıları serisi ile son derece sürükleyici bir aile öyküsü yaratıyor.” - Publishers Weekly
“Zekice, büyüleyici ve sıcacık.” - New York Times En Çok Satan Yazarı Heather Graham
“Akıllı karakterler, gerçekçi diyaloglar… Enfes bir hikaye” - Publishers Weekly

Hayal Avcısı

Yazar: Laura Kinsale (Çeviren: Nil Bosna)

$208937_0.jpg

Çölün, savaşın, kilometrelerin ve hatta ölümün bile engel olamadığı bir aşk...

Korkusuz tavırları ve inatçı yalnızlığıyla Lord Winter, kalbindeki tutkuları iyi gizleyen bir gezgindir. İnci Dizisi diye bilinen efsanevi bir kısrağı aramak için seyahat ederken, çok daha değerli bir mücevher keşfeder. Bedevi kıyafetlerinin altında gizlenmiş olağanüstü bir kadın: Zenia Stanhope, Çöl Kraliçesi olarak bilinen sıradışı maceraperest bir İngiliz kadının kızı.

Zenia, Lord Winterın yaşadığı tehlikeli maceralar gibi bir şey yaşamayı istememektedir. O sadece İngiltereye ulaşmaya, kandan ve çöl kumundan uzaklaşmayı arzulamaktadır. Ancak o gece, korkunç şeyler yaşandığında yaşamları umutsuz bir arzuyla ve geri dönülemez bir şekilde birbirine bağlanır. Zenia yaşamını değiştiren ve kalbini fetheden yalnız, korkusuz adamı geride bırakarak zarafet ve konforun kalbine, Londraya kaçar...

Bir gün yakışıklı lord geri dönecek, Zenianın tutkusunun bedelini ödemesini isteyecektir.

Çarpılacaksınız!"
Sabrina Jeffries, New York Times çok satan yazarı.

"İnanılmaz."
Julia Quinn, New York Times çok satan yazarı.

Senden Önce Ben

Yazar: Jojo Moyes (Çeviren: Ayşe Görür)

$208975_0.jpg

Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...

Yaşamın ince detayları Lou'dan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lou'nun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

"Sakın son bölümü otobüste giderken okumayın. Ağlamamak için kendinizi tutmaya çalışırken bir enkaza dönüşebilirsiniz."
-Tracy Williams-

"Bu kitabı okuyunca duygudan duyguya koşacağınız bir lunaparka girmiş gibi oluyorsunuz. Okurken dünyayı ve zamanı durdurmak isteyeceksiniz."
-Dooster-

"Arkadaşların elden ele dolaştıracağı bir roman olacak. Moyes karizmatik, gerçekçi ve çarpıcı karakterler yaratmayı çok iyi biliyor."
-The Independent-

"Sizi bu kadar içine çekecek başka bir kitap bulmanız çok zor. Yıllardır okuduğum en güzel kitap."
-Gill B.-

"Bu hikâyeyi kitap bittikten çok uzun bir süre sonra bile hatırlayacak, her daim yanınızda taşımak isteyeceksiniz." -Romantic Book Lover-

Yoğun işlere dalabildiğine göre grip geçmiş gitmiş demek ki. :2:
Gözünaydın PrensesPericim. İşlerinde kolaylıklar dilerim. $_x.gif

Eki Görüntüle 694194

kızlar ayraç nasıl?

çok tatlı ya:16:
Ben bu ayracı yerim yerim yerim:16:

maşallah lavin:nazar:

kadınlar kulübü kitap mekanında ki rekoru kırmanı bekliyorum.:46:

aslında çok kıskanıyorum ama takdir ediyorum.:16:

tatlı kıskançlıklar bunlar:23:

inşallah bende artık gerçek performansıma dönerim ya:25:

Geçenlerde biri söyledi, kim olduğunu hatırlayamadım şimdi ama rekor 22 imiş sanırım.

Yanından bile geçebileceğimi sanmıyorum.:1:

Ben bu ayracı yerim yerim yerim:16:

Geçenlerde biri söyledi, kim olduğunu hatırlayamadım şimdi ama rekor 22 imiş sanırım.

Yanından bile geçebileceğimi sanmıyorum.:1:

Ben söyledim tatlım:)

geçenlerde sayfaları karıştırdım baya derinlemesine eğer atlamadıysam en yüksek 22 idi.

1. Kanuni-Kılıcın yapamadığını adalet yapar ---- Oktay Tiryakioğlu
2. Vatan yahu silistire-Zavallı çocuk ---- Namık Kemal
3. S*ktir Et Terapi ----John c. Parkin
4. Her Şey Beyinde Başlar / Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu ---- Mümin Sekman
5. Negatif Limanlardan Pozitif Sulara ---- Oğuz Saygın
6. Yunus Terapi ---- Dr Nevzat Tarhan
7. Dijital Kale ---- Dan Brown
8. Düğümlere üfleyen kadınlar ---- Ece Temelkuran
9. İhanet noktası ---- Dan Brown 10. Aşk Acısı ---- J. d. Nasio

11. Tanrıların arabaları ---- Eric von Daniken / İnançlarım gereği önyargıyla yaklaştığım kitaplardan biriydi. Ama yanıldığımı anladım. Çok detay vermem doğru olmayacak. Lakin okuduğum en etkileyici bilimkurgulardan biriydi. Su gibi aktı gitti. Tavsiyemdir.

_MedceziR_ ---- 11

Yoğun işlere dalabildiğine göre grip geçmiş gitmiş demek ki. :2:
Gözünaydın PrensesPericim. İşlerinde kolaylıklar dilerim. Eki Görüntüle 694428

geçmiş olsun canım:)

hoşgeldin:)

Canım çok geçmiş olsun.
Hastalık havaları, dikkat et kendine lütfen:54:

geçmiş olsun canım dikkat etkendine:54:

canlarım hepinize çook teşekkür ederim :16::16::16: :29::29:
aman sizlerde dikkatli olun.bu yeni nesil grip virüsü nasıl bişi anlamadım beter ediyor :44:

Amin Maalouf-Doğunun Limanları
etkileyici ve güzel bir hikayeydi. beğendim

Datlucadu-Nisan-5

boleyn kızıda bitti güzel sürükleyici bir kitap şimdi kraliçenin soytarısına başladım

Lyre;3

:16:

Back