- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 40
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.161
1- Aşk ve Gurur - Jane Austen
2- Mahmut`un Pabuçları - Gala Galaction
3- Lanetliler Taburu - Sven Hassel
4- Hiroşima'nın Tohumları (2. kitap) - Edita Morris
5- Terapi - Daniel Menaker
6- Başı Bozuk - M. Ali Polat (Resmen boğuldum. Bitirme takıntım olmasa tamamlayamazdım.)
kulitta . . 6
kulitta başı bozuk kitabını okumuşsun.
açıkçası okumadan soğumuştum kitaptan .
çünkü yazar sanal kitaplıkta sahte üyelikler alıp bir övmüş kitabı, açıkçası itti beni.
ayrıca yok en çok okunan, yok mutlaka okunması gereken vs. listelere sokup bir de oylamış.
bir bakıyorsun tolstoy, maalouf, kafka, dostoyevski kitapları, bir altta bu kitap.
çok amatörce. direk ''OKUNMAMASI GEREKEN İLK 100 KİTAP'' listeme girdi.
Hiç sorma tatlım. Sanal kütüphaneye adım atar atmaz özelden tanıttı kitabı, ajitasyon falan.
Yazarlığı denemek isteyen genç bir arkadaş, destek sözü verdim. Sonra baktım ki dediğin gibi puanlar falan tavan yapmış.
Sözümü de yiyemem, çok çok beğenmem diye düşündüm. Lakin insanların yaşam tarzlarını bilmeden bu temayı tavsiye etmesi
hadsizlik bence. Neyse bu da bana ders olsun.
kızlar datlucadu 'nun üyeliği iptal olmuş.
sebebini bilen var mı?
Hiç sorma tatlım. Sanal kütüphaneye adım atar atmaz özelden tanıttı kitabı, ajitasyon falan.
Yazarlığı denemek isteyen genç bir arkadaş, destek sözü verdim. Sonra baktım ki dediğin gibi puanlar falan tavan yapmış.
Sözümü de yiyemem, çok çok beğenmem diye düşündüm. Lakin insanların yaşam tarzlarını bilmeden bu temayı tavsiye etmesi
hadsizlik bence. Neyse bu da bana ders olsun.
Öğrenci değilim ben çalışıyorum, aslında elimdeki kitapların akıcı olması ile alakalı bir durum, ben ayrıca günde en az 2 saatimi okumaya ayırırım. Yani 100 sayfadan az okumam bir günde, bir de 2-3 kitabı bir arada okuyorum hepsi aynı anda bitiyor.
Hem Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 sayıldı onun etkisinden çok oldu bu ay.
Tebrikler valla hem çalışıp hem günde 2 saat ayırabilmek. Çalışıyorum,işten gelince yorgun oluyorum diye bahane ediyor çoğu insan okumayı erteliyor hep. inşallah ben de işe girince senin gibi olurum.Gerçi nasıl olcaksa 6da işten çıksam 7de eve gel 2 saat kitap oku oldu 9 sonra yatar uyurum heralde sosyal hayat sıfır. Neyse bunu o zaman düşürüm.
Bana da mesaj atmıştı o şahıs.
Doğrusu üzüldüm bu tarz oyunlara başvurulmasına.
Buna uğraşacağına dimağını, kalemini zenginleştirmeye çalışsa daha iyi olmaz mıydı.
Ve gelelim bana kendimi müsadenizle dövmek istiyorum
Bu ay tek bir kitap bitiremedim.
Okul çok yoğun ama, sorunlarım da var. Aslında hiçbiri mazeret değil de işte off
smileylere bayıldım.
çok tatlılar.
kendine haksızlık etme. dönem dönem herkes byle olabiliyor.
düşün belki de sen de bu dönemin acısını tatilde dinlenirken çıkaracaksın
okursun bir işlerini hallet. sonra kitaplar da tek tek okunur.
Bana da mesaj atmıştı o şahıs.
Doğrusu üzüldüm bu tarz oyunlara başvurulmasına.
Buna uğraşacağına dimağını, kalemini zenginleştirmeye çalışsa daha iyi olmaz mıydı.
Ve gelelim bana kendimi müsadenizle dövmek istiyorum
Bu ay tek bir kitap bitiremedim.
Okul çok yoğun ama, sorunlarım da var. Aslında hiçbiri mazeret değil de işte off
Oy! Canım canım, yazık sana, hiç kıyamam meleğim.
Kitaplarla nasıl bir bağ oluşturduk ki, mesafeleri ihanet etmişiz gibi hissediyoruz.
Onlara mecburuz biz. Eki Görüntüle 691100
Evet Kulittacım kesinlikle öyleyiz.
Okumadığım zamanlar gerçekten kendimi eksik hissediyorum, içim huzursuz.
ama işte şu ara vaktim yok, elime alsam bile okuyamıyorum bi bakıyorum takılıp kalmışım aynı sayfaya.
Bu ay böyle oldu artık elimdeki kitabı bitirebilsem o bile kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?