How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kadınların Kitap Mekanı

Geçmiş olsun uğur böcüğü, Dilerim en kısa zamanda iyileşirsin. :2:
Jodi Picoult: Kız Kardeşim İçin ve Yapboz kitaplarını önerebilirim. Eki Görüntüle 676594
Yazarın tüm kitaplarını okumak istiyorum. İnşallah kısmet olur. Eki Görüntüle 676596

sağol cnm ama maalesef bu hafta böle geçtı gecede uyyamadım öksürmekten gene
gözlerım yanıo uykusuzluktan:ssz:neyse ınş h sonu ıyı olurum d günümü kutluycam aılemlede:17:normalde 10 nısan ama erken kutluycam 10 nısandada eşimle bıkez daha kutlarız:69:
sağol cnm not aldım
son kitabı yeni başlangıçlar mevsimi :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

evt olabılır cnm yıne benzer kapaklı bı kıtaptı bende 5 kıtabı var o zaman yazarın normaldede 6 olması lazım bır tanesı eksıktı cunku umarım yanılmıyorumdur
kıtaplığımda cok karışık hepsı ayrı gayrı yerdeler:17:

Mart Menekşeleri- Sarah jio

Konusu güzel ve sürükleyici. Bğendiğim kitaplar arasına girdi.

AskInihan: 1

slm kızçelerim
elif şafak'ın kitabını büyük bir sabırla okuyup 3-5 ay da bitirdim(araf) sonlara doğru güzelleşti beni bu kadar sıkmasının nedeni sanırım benim hamileliğim şimdi boleyn serisine başlıyorum :16:

Lyre;1

Zamanın Daha Kısa Tarihi - Stephen Hawking

Evren nereden gelip nereye gidiyor? Onun hakkındaki bilgileri nereden ve nasıl elde ediyoruz? Ya da gerçekten neyi ne kadar
biliyoruz? Zamanın Daha Kısa Tarihi, çağdaş fiziğin en zor konularından
söz eden ancak sıradan birine bile anlatmayı başarabilen bir kitap.

Zaman%C4%B1n_Daha_K%C4%B1sa_Tarihi_Hawking%26Mlodinow.jpg

Gareng - 1

Son düzenleme:
slm kızçelerim
elif şafak'ın kitabını büyük bir sabırla okuyup 3-5 ay da bitirdim(araf) sonlara doğru güzelleşti beni bu kadar sıkmasının nedeni sanırım benim hamileliğim şimdi boleyn serisine başlıyorum :16:

Lyre;1

Boleyn serisine yeni başlıyorsan kronolojik sıraya göre okumanı tavsiye ederim Lyrecim.
Çeviri sırasına göre okuduğum için Aslında birbirini takip ettiği halde, kitaplar birbirinden bağımsız gibi oldu.

Kitaplar elindeyse sıralamayı kendin yapabilirsin lakin elinde olmayıp seriyi okumak isteyenler için
bir kez de burada listeyi vermek istiyorum.

1. Kızıl Kraliçe (1453 - 1485)
2. Beyaz Kraliçe (1464 - 1485)
3. Mahkum Prenses (1491 - 1512)
4. Boleyn Kizi (1521 - 1536)
5. Boleyn Mirası (1539 - 1547)
6. Kraliçenin Soytarısı (1548 - 1558)
7. Bakirenin Aşığı (1558 - 1560)
8. Oteki Kraliçe (1568 - 1587)

En son çeviri olan Nehirlerin Kadını elimde yok henüz.
Hangi tarihler arası dönemi yansıttığını bilmediğim için kronolojik sıralamadaki yerini bilmiyorum.
Bu kitabı almış arkadaşlar varsa dönem tarihlerini bildirirlerse çok sevinirim.

Serinin sadece bir kitabını okumak isteyenler elbette çevirisi ilk yapılmış olan, bir solukta okunan
Boleyn Kizi (1521 - 1536) okumalıdırlar.

Keyifli okumalar dilerim. $52c3ef378e9a22e3b4fa012f5032bff0.gif

Boleyn serisine yeni başlıyorsan kronolojik sıraya göre okumanı tavsiye ederim Lyrecim.
Çeviri sırasına göre okuduğum için Aslında birbirini takip ettiği halde, kitaplar birbirinden bağımsız gibi oldu.

Kitaplar elindeyse sıralamayı kendin yapabilirsin lakin elinde olmayıp seriyi okumak isteyenler için
bir kez de burada listeyi vermek istiyorum.

1. Kızıl Kraliçe (1453 - 1485)
2. Beyaz Kraliçe (1464 - 1485)
3. Mahkum Prenses (1491 - 1512)
4. Boleyn Kizi (1521 - 1536)
5. Boleyn Mirası (1539 - 1547)
6. Kraliçenin Soytarısı (1548 - 1558)
7. Bakirenin Aşığı (1558 - 1560)
8. Oteki Kraliçe (1568 - 1587)

En son çeviri olan Nehirlerin Kadını elimde yok henüz.
Hangi tarihler arası dönemi yansıttığını bilmediğim için kronolojik sıralamadaki yerini bilmiyorum.
Bu kitabı almış arkadaşlar varsa dönem tarihlerini bildirirlerse çok sevinirim.

Serinin sadece bir kitabını okumak isteyenler elbette çevirisi ilk yapılmış olan, bir solukta okunan
Boleyn Kizi (1521 - 1536) okumalıdırlar.

Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 677482

bende sıralamanın basım sırasına göre oldugunu sanıyordum ne saçma olmuş öleyse :19:

bende sıralamanın basım sırasına göre oldugunu sanıyordum ne saçma olmuş öleyse :19:

Çeviriye Boleyn Kızı ile başlanması çok zekice olmuş gerçekten.
Diğer kitapların çevirilerini sabırsızlıkla beklememize sebep olmuştu.
Ticari kaygılar nedeniyle olsa gerek, karmakarışık dönem çevirisi okumuş olduk.
Herşeye rağmen harika bir okuma şöleniydi. Son çeviriyi de zevkle okuyacağıma eminim. $book.gif

slm kızçelerim

Lyre;1

Ben de Araf'ı okurken çok sıkılmıştım doğrusu:31:

Peter Stamm-Böylesi Bir Günde

Maalesef vasatın üstüne çıkamayan, okumakla okumamak arasında hiçbir fark olamayan bir kitaptı. Yazar melankolik ve sanat sinemalarını andıran bir üslup kullanmayı amaçlasa da başarılı olamamış.

Lavin-3

Ben Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okumaya geçiyorum. 5 kitap tek baskıda toplandığından bayağı ciltli ansiklopedik bir eser. Zamanımı alacak kuşkusuz. Ama öyle merak ediyorum ki daha fazla erteleyemezdim:52:

Peter Stamm-Böylesi Bir Günde

Maalesef vasatın üstüne çıkamayan, okumakla okumamak arasında hiçbir fark olamayan bir kitaptı. Yazar melankolik ve sanat sinemalarını andıran bir üslup kullanmayı amaçlasa da başarılı olamamış.

Lavin-3

Ben Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okumaya geçiyorum. 5 kitap tek baskıda toplandığından bayağı ciltli ansiklopedik bir eser. Zamanımı alacak kuşkusuz. Ama öyle merak ediyorum ki daha fazla erteleyemezdim:52:

Ben de Otostopçu serisine başlıyorum 5 kitap birden bitmiş olacak. :16:

Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :)

Ahmet Altan - İsyan Günlerinde Aşk bu akşam itibariyle başlamayı düşünüyorum inş.
Kitap bitince yorumlarımı paylaşacağım...

Aylık performanslarımızı değerlendiriyoruz canım.
Bir ay içinde okuduğumuz kitapları mesajımızın altına nickimizle birlikte yazıyoruz.
İstersek yorumumuzu da ekliyoruz.
Her aybaşından itibaren ''1'' den başlıyarak devam ediyoruz.
Topiğimizin yıldönümünde PrensesPeri arkadaşımız bir yıllık toparlamayı
yapıyor. Birbirimizi motive ederek, yorumlardan yararlanarak zenginleşiyoruz.
Keyifli okumalar dilerim. $knigi-137.gif

Aylık performanslarımızı değerlendiriyoruz canım.
Bir ay içinde okuduğumuz kitapları mesajımızın altına nickimizle birlikte yazıyoruz.
İstersek yorumumuzu da ekliyoruz.
Her aybaşından itibaren ''1'' den başlıyarak devam ediyoruz.
Topiğimizin yıldönümünde PrensesPeri arkadaşımız bir yıllık toparlamayı
yapıyor. Birbirimizi motive ederek, yorumlardan yararlanarak zenginleşiyoruz.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 678353

tamamdır..... ;)

Back