How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kadınların Kitap Mekanı

Valla benim de en az 150-200 sayfa okuduklarım. :44: Bize bir şeyler katan kitaplar okumadıktan sonra ha 15 olmuşuz ha 20 ne fark eder... Tatlı tatlı okuyoruz şurada.:ssz:

Kadından Kentler ile ilgili yorumum var bir önceki sayfada.

:d pardon bugu gözümden kaçmış :( bende çok sevmiştim ve senin yorumunu merak etmiştim

******mart ayı derecelerimiz ******

1. miz :nazar::nazar: _Lavin_ :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz bugu_su :81::nazar: :129:

3.müz gonca2206 :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 nisan - 30 nisan 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. bugu_su ......3.........
  2. _Medcezir_ ........2.......
  3. ftm55 .......2.........
  4. limon1988 ........2.......
  5. _Lavin_ ........1........
  6. muntazar ......1..........
  7. gonca2206 ...............
  8. kulitta ...................
  9. pekmez_akilli ............
  10. pretty__woman ................
  11. AskInihan ..................
  12. uğur böcüğü ...............
  13. kedi83 ...............
  14. kgokce ............
  15. _MinigininFaresi ................
  16. Ausencia ...............
  17. nuclear .................
  18. diltesne ............
  19. busean ..............
  20. pogopogo ..................
  21. PrensesPeri .............
  22. H_İ_S .................
  23. angel_elika ................
  24. tugcecan ..............
  25. gulshenidil ................
  26. Gareng ................
  27. efla ................
  28. Donuk_Pudra ...............
  29. muhat ................
  30. LAydLiNe .................
  31. ehlimana ...............
  32. DamlaSakizliKahve ................
  33. Lyre ................
  34. DatluCadu ................
  35. lajoie ................
  36. LadySubaru ...............
  37. cornella ...............
  38. glntpl ................
  39. mehtap51 ................
  40. yemyesilcit ................
  41. piolin ...............
  42. neenone ................
  43. KRoNiKDeLi ...............
  44. roseizmir ..................
  45. yorgun savascı ...............
  46. LadyEvil .............
  47. fidele ..............
  48. samanyolu .............
  49. yelkenlikiz .................
  50. masal26 ............
  51. eski_bir_masal ................
  52. morvent ................
  53. tweetypinar .............
  54. december90 ................
  55. nilayu ................
  56. pinararip ................
  57. pembelii ................
  58. EsmerKralice ...............
  59. pinaran ...............
  60. hande85 ................
  61. M e L o D i ................
  62. sosyoloji12 ................
  63. nilkon4246 ................
  64. aysenazzz ................
  65. zzeynebim ................
  66. beachclub ................
  67. yolhali_34 ................
  68. Boleynkizi88 ................
  69. sara_28 ................

Son düzenleme:
Aşkolsun kızlar kalın, dolu dolu şöyle sıcacık bir kitap gibisi var mı?

Siz bana gönderin o kalınları,ben okurum:ssz:

ya diyorum okuldaki kitaplıkta kitaplar incecik ordan mı okusam :27:

elimdeki kitap 700 sayfa falan :(

Valla benim de en az 150-200 sayfa okuduklarım. :44: Bize bir şeyler katan kitaplar okumadıktan sonra ha 15 olmuşuz ha 20 ne fark eder... Tatlı tatlı okuyoruz şurada.:ssz:

Kadından Kentler ile ilgili yorumum var bir önceki sayfada.

her kitap yeni bir dünyaya götürüyor bizleri o yüzden sayfa sayısına takılmıyorum ben :24:
bugusu ve lavin harikalar :nazar::nazar::nazar: keşke hepimiz öle olabilsek ama yaşam şartlarımız farklı kafamızdakiler farklı :31:
buradaki kıskançlıkta en tatlı kıskanclık :34: ben kendi adıma sadece kendimle yarışıyorum.geçen ay okudugumdan daha fazla okumak istiyorum hep :34:
hem 1 ayda 150 kitap okumusuz bu hepimizin başarısı :16::16::16:

günaydınnnnnn
off 4 gün oldu ayın ortası sayılır:1:ben daha elımdekı kıtabın yarısını okuyamadım:ssz:
2 gündür hastayım elıme alamıyorum ınş ıyıce iyileşimm hemen devam edıcem sıze yetişcemm:27:

h sonu kıtaplar alcam ama aklımda yok gerı sayfalara bakıcak halımde yok:17:acaba dıyorum sızın okuyup bu kesın okunmalı dedığınız kıtaplarınız var mı yazar mısnız

günaydınnnnnn
off 4 gün oldu ayın ortası sayılır:1:ben daha elımdekı kıtabın yarısını okuyamadım:ssz:
2 gündür hastayım elıme alamıyorum ınş ıyıce iyileşimm hemen devam edıcem sıze yetişcemm:27:

h sonu kıtaplar alcam ama aklımda yok gerı sayfalara bakıcak halımde yok:17:acaba dıyorum sızın okuyup bu kesın okunmalı dedığınız kıtaplarınız var mı yazar mısnız

canımcım sen diğer sitemize üye olmusmuydun ordan bakabilirsin kitapları hatırlatır sana :34:

her kitap yeni bir dünyaya götürüyor bizleri o yüzden sayfa sayısına takılmıyorum ben :24:
bugusu ve lavin harikalar :nazar::nazar::nazar: keşke hepimiz öle olabilsek ama yaşam şartlarımız farklı kafamızdakiler farklı :31:
buradaki kıskançlıkta en tatlı kıskanclık :34: ben kendi adıma sadece kendimle yarışıyorum.geçen ay okudugumdan daha fazla okumak istiyorum hep :34:
hem 1 ayda 150 kitap okumusuz bu hepimizin başarısı :16::16::16:

Elbette herkesin şartları kendine göre, bundan sonra ben çok yoğun çalışmaya başlıyorum. Galiba görevlendirileceğim proje için.

Görmüşsündür sanal kütüphanemden de, yıllık hedefime ulamak istiyorum. Geçen ay tempolu okuduysam da yarısı Harry Potter olduğundan oldukça çabuk bittiler.

Bi de kitap blogu açtım, oradan da sağlıklı paylaşım yapabilmek adına kitap tempomu düzenliyorum.

kıyıya vuran hayatlar -Sally Goldenbaum

$423342.jpg

HUZUR YERİNİ KORKUYA BIRAKIRSA…

Her yaz adeta bir şenliğe dönüşen huzurlu bir kasaba

Tüm yaşanmışlıkları geride bırakıp, yeni bir hayata başlamak için bu kasabaya yerleşen yalnız bir kadın

Kasabadaki örgü atölyesinde bir araya gelen insanların
peşine düştüğü akıl almaz bir cinayet

Ve hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sarsıcı bir sonla biten şaşırtıcı bir roman...

“Sally Goldenbaum, dostluk bağlarını harikulade bir dille işlediği bu romanda duygusallığın yanı sıra gerilim ve gizem dolu muhteşem bir kurgu yaratmayı başarmış. Bu yazar yeni bağımlılığınız olacak!”
Publishers Weekly

“Sally Goldenbaum bizlere dostluk, entrika ve cinayet temalarını birleştirerek harika bir motif sunuyor, hem de tek bir ilmek bile kaçırmadan.”
Gillian Roberts

“Birbirini önemseyen harika bir arkadaş grubunun başından geçen merak uyandırıcı olayları okurken kendinizi romanın içinde bulacağınız kesin. Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum!”
Nancy Pickard

“Sally Goldenbaum’un çarpıcı dünyası, okuyucuları alıp bambaşka zamanlara götürüyor. Coşku ve gizem dolu bu kitapta karakterler kurgu ürünü değil gerçeğin ta kendisi sanki.”
Carolyn Hart

“Birbirine sıkı sıkıya bağlı bir toplulukta işlenen bir cinayetin ardından yaşanan heyecan dolu olayları okurken harika vakit geçireceksiniz.”
Rhys Bowen

Gece Nöbeti -Tess Gerritsen

$423919.jpg

Bir yanda büyük şehir hastanelerinin baş döndürücü kalabalığında kazanılan deneyim ve başarılar; diğer yanda küçük bir kasabanın acil servisinde, mezarlık vardiyası da denen sakin gece nöbetleri.

Bir yanda gece yarısı anlaşılamayan bir nedenle hastaneye bırakıldıktan sonra kaybolan yaşlı bir adam; diğer yanda her şeyden habersiz, patlamaya hazır birer saatli bomba gibi sokaklarda dolaşan kadınlar.

Bir yanda bakıma muhtaç yaşlı bir anne, mutsuz bir kızkardeş ve parçalanmak üzere olan bir aile;diğer yanda kuşkular üzerine kurulu, kaçamak bir aşk.

Ve hepsinin ortasında tek başına bir kadın doktor: Toby Harper. Başta mesleki itibarını kurtarmak için giriştiği onur mücadelesi, bir süre sonra karanlık güçlerin de dahil olmasıyla, ölümcül bir kedi fare oyununa dönüşüyor. Kayıp bir hastanın peşinde, kendisini tehlikenin tam ortasında bulan Toby Harperın heyecan dolu hikâyesi beklenmedik sonuyla kanınızı donduracak.

"Yılın en heyecan verici romanlarından biri. Son derece inandırıcı ve canlı, aklınızdan çıkaramayacağınız bir kitap." Publishers Weekly

Kitapları 37 dile çevrilen ve bütün dünyada 20 milyondan fazla okura ulaşan, çok satanlar listelerinin üst sıralarından hiç inmeyen, tıbbi gerilim edebiyatının kraliçesi Tess Gerritsenden en derinlerdeki arzularımıza ve korkularımıza ustalıkla dokunan sürükleyici bir hikâye. Sonsuza kadar genç kalmak uğruna insanlığımızın ne kadarını feda edebiliriz? Uzun bir ömürle yetinmeyip ölümsüzlüğü arzulayan insanoğlu bunun bedelini ödemeye ve ödetmeye hazır mı?

"İnsanı daha ilk sayfadan yakalıyor ve sonuna kadar da bırakmıyor." John Saul

"Okurken kendinizi içinde hissedeceğiniz hastane sahneleri, bilimin tüyler ürpertici yüzü, bir acil servisin gerektirdiği akıl almaz bir tempo ve bir nefeste okunacak müthiş bir gerilim." People

"Tüyler ürpertici bir tıbbi gerilim… Son sayfaya kadar gizemini koruyor." Maine Telegram

"İlginin kulaktan kulağa yayılarak gittikçe büyüyeceği heyecan dolu bir hikâye." Booklist

"Şok edici… Tess Gerritsen mesleki bilgisini, sıra dışı karakterler ve çarpıcı bir tarzla birleştirip soluk soluğa okunacak, keyifli bir gerilim hikâyesi yaratmış." San Jose Mercury News

"Kesinlikle ürkütücü… Daha ilk satırlardan itibaren içinizdeki korkularla yüzleşmeye hazır olun." Rapport

"İnanılmaz canlı ve gerçekçi… gerilim ve merak hiç dinmiyor…" The News Journal

Düğümlere Üfleyen Kadınlar
(Çünkü Bir Erkek Bir Kadının Nefesi Kadar)
Ece Temelkuran

$417309.jpg

Çok satan Muz Sesleri kitabının yazarı usta gazeteci Ece Temelkurandan yine çok satacak, gündem oluşturacak bir roman!..

Bir kadının kalbini fena kırmış bir adam...

O adamı öldürmek için çölü geçmeyi göze almış dört kadın... Düğümlere Üfleyen Kadınlar bu yolculuğun romanı. Ne kadar sevilse de tamir olmayan o yaralı coğrafyada, Ortadoğuda geçiyor. Saraylar devrilip, meydanlar dolarken sorular kalıyor geriye. Her yola en az bir soruyla çıkılır çünkü: Bir kadın ya da bir ülke nasıl sevilir sahiden?

"Amira, bize kadınları nasıl seveceğimizi anlatan bir kitap lazım. Yoksa hep böyle şapşal ve kavruk kalacağız. Bize kadınların nefesini genişletecek, o nefesin rüzgârına yelken açmamızı öğretecek bir kitap lazım. Yoksa biz ne kadar sevilsek tamir olmayız."

Son düzenleme:
Elbette herkesin şartları kendine göre, bundan sonra ben çok yoğun çalışmaya başlıyorum. Galiba görevlendirileceğim proje için.

Görmüşsündür sanal kütüphanemden de, yıllık hedefime ulamak istiyorum. Geçen ay tempolu okuduysam da yarısı Harry Potter olduğundan oldukça çabuk bittiler.

Bi de kitap blogu açtım, oradan da sağlıklı paylaşım yapabilmek adına kitap tempomu düzenliyorum.

şimdi sen deyince hedefin kaç diye tekrar baktım 100 müş :53::53: umarım ulaşırsın :54: canı gönülden dilerim ulaşmanı :16::16:

blogunda hayırlı ugurlu olsun :54:

canımcım sen diğer sitemize üye olmusmuydun ordan bakabilirsin kitapları hatırlatır sana :34:

evt cnm ama dedığım gıbı o kadar vaktım yok yoğunumda bıraz:17:bıde ordan daha önce baktığımda genelde benım okuduklarım çıkmıştı karşıma sıze 2 kıtap hakkında soru sorcaktım

HER KALP KENDI ŞARKISINI SÖYLER
MUTLULUK PROJESI EV

okuyanlar var mı
netten baktım ama bıde sızden duymak ıstedım

şimdi sen deyince hedefin kaç diye tekrar baktım 100 müş :53::53: umarım ulaşırsın :54: canı gönülden dilerim ulaşmanı :16::16:

blogunda hayırlı ugurlu olsun :54:

Çok teşekkür ederim,evet hedefim 100 ama 29 tanecik okudum:17:

evt cnm ama dedığım gıbı o kadar vaktım yok yoğunumda bıraz:17:bıde ordan daha önce baktığımda genelde benım okuduklarım çıkmıştı karşıma sıze 2 kıtap hakkında soru sorcaktım

MUTLULUK PROJESI EV

okuyanlar var mı

Maalesef ikisini de daha önce hiç duymadım.

MUTLULUK PROJESI EV

okuyanlar var mı

o zaman kendi olmazsa olmazlarımı yazayım :34:

ahmet şerif izgören avucunuzdaki kelebek
bin muhteşem güneş
dan brown ihanet noktası
leyleklerin uçusu

günaydınnnnnn

uğur böcüğüm ben debbie macomber ın kitaplarını okuyorum bu ara ve tavsiye ederim insanı rahatlatan kendinen bi şeyler bulduğun yüzünde kimi zaman gülümseme kimi zamanda hadi beeee dedirten kitaplar

küçük mucizeler dükkanı
bir yumak mutluluk
küçük mucizeler dükkanına dönüş
yeni başlangıçlar mevsimi
bir dilekle başladı herşey
bahçemde yeşeren umutlar

ben küçük mucizeler dükkanını okudum şimdide yeni başlangıçlar mevsimini okuyorum diğerlerinide okuyacam

Maalesef ikisini de daha önce hiç duymadım.

saol cnm yınede

o zaman kendi olmazsa olmazlarımı yazayım :34:

ahmet şerif izgören avucunuzdaki kelebek
bin muhteşem güneş
dan brown ihanet noktası
leyleklerin uçusu

ahmet şerif izgören avucunuzdakı kelebek harıç diğerleırnı okudum cnm cok tşk ederım:38:benmde ılk kıtaplarımdandır bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısı:69:dan brown zaten bır numara
grangede geçen hafta okudum cok sağol tekrar

uğur böcüğüm ben debbie macomber ın kitaplarını okuyorum bu ara ve tavsiye ederim insanı rahatlatan kendinen bi şeyler bulduğun yüzünde kimi zaman gülümseme kimi zamanda hadi beeee dedirten kitaplar

küçük mucizeler dükkanı
bir yumak mutluluk
küçük mucizeler dükkanına dönüş
yeni başlangıçlar mevsimi
bir dilekle başladı herşey
bahçemde yeşeren umutlar

ben küçük mucizeler dükkanını okudum şimdide yeni başlangıçlar mevsimini okuyorum diğerlerinide okuyacam

cnm benım cok teşekkürler bende okudum hepsını bırde burda olmayan gülliman otelını okudum yazarın hatta son bır kıtap daha cıkardı onu alacağım adı şuan aklıma gelmıyo sanada cok teşekkur ederım:38:

günaydınnnnnn

Geçmiş olsun uğur böcüğü, Dilerim en kısa zamanda iyileşirsin. :2:
Jodi Picoult: Kız Kardeşim İçin ve Yapboz kitaplarını önerebilirim. Eki Görüntüle 676594
Yazarın tüm kitaplarını okumak istiyorum. İnşallah kısmet olur. $1lg154library.gif

Sigmund Freud-Kitle Psikolojisi

Okuması sonlara doğru karmaşıklaşan ve zorlayan bir kitap oldu. İlk yarısından sonra çok büyük bir artı olmadı üstümde. Ama bilgi sahibi olmak için okunması faydalı diyorum.

Lavin-2

Back