Kadınların Kitap Mekanı

Dünyanın İlk Günü-Beyazıt Akman

Fatih'in İstanbul'u fethini anlatıyor.Birazcık kalın ama kalın olduğu kadar sürükleyici de .
:16:

ftm55..1

karanlığın 50 tonu /E. L. James (640 sayfa)

özgürlüğün 50 tonuna başlayacağım

limon1988-1

disiplinlisin yani. ben öyle dğeilim maalesef. bir ara canım fena halde okumak istiyo tüm kitapları yalayıp yutasım geliyor sonra bi bakıyon elime kitap almak istmeiyom. :50:

birden aklıma bzim okuldaki rehber hocası geldi:1:

Aslında disiplin değil de içgüdüsel olarak öyle hareket ediyorum:34:

prensesperı ellerıne sağlık cnm:38:listenı yırım senın:9:

lavın insan okumak istedıkten sonra gerçekten zaman buluyor evlı olunca bu zaman bıraz daha kısa olsada oluyor

benım zamanım sizinkinden cok daha az:ssz:bazende cok oluyor
evım ıle işyerım mesafesı 1 saat ama sabahları bırak oturmayı otobuse zor bınıyorum:27:akşamlarıda oturuyorum ama bu kez yorgun oluyorum sanırım hemen uyku moduna geçıyorum:9:
eve gdıınce yemek yap topla çamaşr ütü bıde geç çıkyorum işten b bakıyorum saat 10 a gelıyor zaten uyku saatım 10 uyurken işte ne kadar okursam 15 20 dk:37:
benmı eşim yollarda süreklı otobusçüü:1:birgün eşime zaman ayırıyorum birgün kendıme
eşim varken ev işi yapmıyorum eşim yokken ev işinden kalan zaman işte okuma zamanım ama tek avantajımız bızım sanırım tv ızlememek:6:ben haftanın 2 günü bakıyorum tv ye umutsuz ev kadınları ve yalan dünya:1:başka bişide ızlemem.nettende yarışma porgramlarını ızlıyorum tabı sessız patron görmesın :1:keşke daha az çalışma saatlerımz olsada cok daha fazla okuyabılsek:31:

Maşallah zaten hem çalışıp hem evlilik yürüten çocuklarına bakan kadınlara hayranım.

Ben senin kadar okuyamazdım şu yazdıklarını yapsaydım.

Eve geldiğimde baygın geliyorum, düşünüyorum da pek çok insan daha ağır çalışıp evini temizliyor, çoluğuna çocuğuna yemek yapıyor. Allah güç versin, en çok bu sebepten evlenmek zor geliyor bana.

Genç Werther'in Acıları/Goethe
Kadından Kentler/Murathan Mungan : Anadolu’da 16 kentte geçen kadın öykülerinden oluşuyor.Aşk,hayal kırıklığı,huzur,sadakat,yalnızlık...Kısacası kadına dair her şey. Kesinlikle okunmalı.Elimden bırakmak istemedim.:16:

bugu_su..........2

Maşallah zaten hem çalışıp hem evlilik yürüten çocuklarına bakan kadınlara hayranım.

Eve geldiğimde baygın geliyorum, düşünüyorum da pek çok insan daha ağır çalışıp evini temizliyor, çoluğuna çocuğuna yemek yapıyor. Allah güç versin, en çok bu sebepten evlenmek zor geliyor bana.

evlı ve cocuklu olanların işi gerçkten cok zor ben evlıyım ama cocuğum yok ordan bır artım var ama onun dışında maalesef evım işim arası uzak 1 bazen 1,5 saat hem yoruluyo ınsan hep ayakta hemde okuma fırsatı cok düşük oluyor otobuste
bıde herşeyı planlı yapıyorum ben herşeyın bıgünü oluyor ve genelde h sonu hıc iş yapmam o yüzden okuyabıldığım kadar işte
ama kıtap aşkı herşeyın üstünde:17:

O zaman ben 4 kitap bitirmiştim , fena sayılmam bu istatistiğe göre :34:

Evlilik var , çocuk var , 1/4 de olsa iş var , okul var , temizlik , yemek , ütü :52::52::52:

Kanuni-Kılıcın yapamadığını adalet yapar ---- Oktay Tiryakioğlu / Altın yılların ilk zamanlarını anlatmış, kurgu mu gerçek mi anlayamadım :9: Eğer kurguysa, epey iyi kurgulanmış.

Vatan yahu silistire-Zavallı çocuk ---- Namık Kemal / Aşk, hasret, kahramanlık işlenen konular arasında. İyi gitti.

Buğusu'ya teşekkürler:16:

_Medcezir_ =2

Momo-Michael Ende
Bencilleşen ve artık birbirine değer vermeye zaman ayırmayan günümüz insanının
inceden bir eleştirisi, üstelik çok da eğlenceli

Lavin-1

Hızlı gördüm sizi hatunlar.:23::20::9::9::9:

Kadından Kentler/Murathan Mungan
Elveda Balkanlar-Unutulan Vatan/İsmail Bilgin : Bir zamanlar bize yar olan diyarların unutulan ve unutturulan öyküsü.Tam 500 aene bize yar olmuş diyarlardı.Bir avuç isimsiz kahramanın verdiği insanüstü mücadelelerin anlatımı...Ayrılık,hasret,hüzün... Kesinlikle okunmalı.

bugu_su......3

Hızlı gördüm sizi hatunlar.:23::20::9::9::9:

Kadından Kentler/Murathan Mungan
Elveda Balkanlar-Unutulan Vatan/İsmail Bilgin : Bir zamanlar bize yar olan diyarların unutulan ve unutturulan öyküsü.Tam 500 aene bize yar olmuş diyarlardı.Bir avuç isimsiz kahramanın verdiği insanüstü mücadelelerin anlatımı...Ayrılık,hasret,hüzün... Kesinlikle okunmalı.

bugu_su......3

bugu kadından kentlerle ilgili yorumlarını merak ettim

Aşkolsun kızlar kalın, dolu dolu şöyle sıcacık bir kitap gibisi var mı?

Siz bana gönderin o kalınları,ben okurum:ssz:

En az 5-6 günümü alıyor onları bitirmem:5:
Bu ilk ayımdı, azıcık hırs yaptım sanırsam :1:

Bir de burada okunan bana uygun olan kitapları sipariş ediyorum.
Romanlar kaldı öyle.

lavincim şaka yapıyoruz çok iyi oldu buraya takılmam acayip gaza getiriyor ve birbirimizin yorumlarını almakta çok güzel :D

Valla benim de en az 150-200 sayfa okuduklarım. :44: Bize bir şeyler katan kitaplar okumadıktan sonra ha 15 olmuşuz ha 20 ne fark eder... Tatlı tatlı okuyoruz şurada.:ssz:

Kadından Kentler ile ilgili yorumum var bir önceki sayfada.

Back