- 15 Haziran 2012
- 213
- 36
- 48
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.881
nedense zamanında çok etkilemişti isimler kelimeler ve yol boyu müzik
yorumunu merak ettim
Ali Erkan Kavaklı- Hicran
Alkolün, kumarın bataklığındaki bir gencin İslamiyeti yaşamaya başlayışını anlatıyor. Lise düzeyinde bir kitap, zaten yazarın kitapları daha çok bu yönde. Okul için gerekliydi bu yüzden okuyorum bu yazarı ard arda. Ama biraz sıkıldım doğrusu hep aynı ismi okumaktanKendi aldığım kitapları okumaya vaktim olmadı, çatlayacağım
Bu ay topiğimiz de çok bereketli bol kitap okunuyor maşallah
Hep böyle olalım. Lavin ve Bugu_su'yu da tebrik ediyorum nasıl okunur bir ayda 14 kitap yaa...16 yaparlar bir de. Hıh.. Hiç de kıskanmadık Nazarımız değmesin tabi
Ben dee 6 kitap okudum yaa
AskInihan: 6
Ali Erkan Kavaklı- Hicran
Alkolün, kumarın bataklığındaki bir gencin İslamiyeti yaşamaya başlayışını anlatıyor. Lise düzeyinde bir kitap, zaten yazarın kitapları daha çok bu yönde. Okul için gerekliydi bu yüzden okuyorum bu yazarı ard arda. Ama biraz sıkıldım doğrusu hep aynı ismi okumaktanKendi aldığım kitapları okumaya vaktim olmadı, çatlayacağım
Bu ay topiğimiz de çok bereketli bol kitap okunuyor maşallah
Hep böyle olalım. Lavin ve Bugu_su'yu da tebrik ediyorum nasıl okunur bir ayda 14 kitap yaa...16 yaparlar bir de. Hıh.. Hiç de kıskanmadık Nazarımız değmesin tabi
Ben dee 6 kitap okudum yaa
AskInihan: 6
İnsan bazen gaza geliyor işte, tabii bugunun dediği gibi bunun aşk boyutu da oldukça ağırlıklı.
Yıllık hedefime ulaşma peşindeyim, hedefle ilerleyince hızlanıyor insan.
eskiden bende çok kitap okurdum:S
ama artık hiç okuyamıyorumeskiden otobüstğ öğlen tatilinde akşam uyumadan önce mutlaka okurdum
artık aklıma bile gelmiyor
MerhabalarBeni de alır mısınız acaba?.. :93: Aylık bildirim mi yapıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?