- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.841
J.K.ROWLING-Harry Potter ve Ölüm Yadigarları
Tek tek kitapları yorumlamaktan kaçınmıştım, işte tüm seri yorumum:
Tüm seri için konuşacak olursak; efendim ben seriyi çok sevdim. Hem takdir edilecek bir hayal gücünün hem de mantıklı bir kurgunun eseri tüm seri. .Ben tüm seriyi 3 haftada okudum. Yorumlarda hep okuyanların her kitabı 2-3 günde okuduğuna dair ifadelerinden oldukça sürükleyici olduğunu biliyordum. Ama böylesini tahmin etmemiştim, özellikle son kitaplar karşı konulmaz bir şekilde okunuyor. Ve evet ben de kitabın içinde yaşıyormuşum duygularıyla dolup taştım. Sanki ben de Hogwarts öğrencisi oldum da her adımda Harry Potter ile beraberdim gibi.
Lavin-10
Lavincim yanlış anlamazsan günde kaç saat kitap okuyorsun, nasıl okuyorsun sen ne yapıyorsun10 kitap nasıl okuyorsun. Çok kıskandım ya
Aslına bakarsan milenyum serisi var elimde nisan ayında okumayı planladım. Birde klon ile zaman haritası var yani 5 kitabım var tamam almıyorum :) haziran gibi alırım Gregoru. Okumaya gelince bende çok okuyorum Sabah başlayıp kendimi kaybediyordum eşim gelene yakın bırakıp yemek vs yapıyordum sonra tekrar başlıyordum. Malum birde eğitime başladım sınava çalışmam gerek bu yüzden yatmadan evvel okumaya başladım.
Kızlar alta bitirdiğimşz kitap sayısını yazıyoruz dimi. Ben karıştırdım
Küçük mucizeler dükkanını bitirdim hızlı okunan bir kitap.
Şimdide grinin 50 tonuna başlayacağım
Limon-3
Evet tatlım...
1 haftada onu da bitirirsin sen
Listedeki nazar boncuklarını görünce çok mutlu oldumMühendis ve fizik, kimyacılar için açılmış bir eğitim var "İş Güvenliği Uzmanlığı" diye mayısta sınav var ona hazırlanıyorum 20 gün boyunca sabahtan akşam 9 a kadar onun eğitimindeydim. Eve gitmek 11 buluyordu, O yorgunluğa rağmen günde 30-40 sayfa okudum. arkadaşlar hayran kalmıştı azmime ( genelde iş, kurs ev işleri eve gidince herkes bayılıyordu) Kurs bitti şimdi evde çalışacağım sınava kadar nazar boncukları iyice gaza getirdi. Sınavıma da hazırlanırım, ev işlerimi de yaparım birde ayda hedeflediğim sayıda kitabımı da okurum.
buğu su allah aşkına nasıl vakit bulabiliyorsun bu kadar çok kitap okumaya?şaşırdım doğrusu
ya bende kendimi çok kitap okuyan olarak görüyorduum vallah yıktın geçirdin maaşallah
iyi uykular sayın seyirciler uğur dündar
muntazar bitti
şu an yeterki kuran susmasın ı okuyorum
elimde iki kitap var başucumda müzik ve küçük mucizeler dükkanı
hangisine başlayayım sizce?
muntazar 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?