• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

gönül avcısı

$gonul-avcisi_avatar_orj.jpg

BEDELİ AĞIR OLSA DA AŞKIN ÖNÜNDE
HİÇBİR ENGEL DURAMAZ

Fionna Hawkes o güne kadar baştan çıkarılmanın ne demek olduğunu bilmemektedir. Sadece ay ışığının aydınlattığı bir caddede, cazibesiyle onu büyüleyen bir yabancıyla karşılaştığında bu esmer ve yakışıklı talibe karşı kendisini savunmasız hisseder. Ama tüm endişelerinden sıyrılıp Lord Aidan McBridea âşık olduğunda daha büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.
Güçlü bir kadın olan Fionna, genç adamın gözlerindeki
arzuya karşı koyamaz. Acı verici sırlarla dolu hayatını
sadece onun kollarındayken unutmak ister.

Aidan, bu büyüleyici genç kadınla ilgili sır perdesini aralayana kadar onun peşini bırakmaz. Fionnayı her köşe başında takip eden, her türlü tehlikeye göğüs geren Aidan onu savunmaya kararlıdır Tıpkı ona sahip olmaya kararlı olduğu gibi.

Türünün yıldızlarından Samantha James okurlarını tamamen büyüleyecek.
Romantic Times

Kimse Samantha Jamesin tarzında bir romans yazamaz.
Catherine Anderson

son oyun

$son-oyun_avatar_orj.jpg

Daha orada, o anda onun en tehlikeli yanının, istediği anda şefkat uyandırabilmesi olduğunu anlamıştım. Tanrı, hep aynı emri verdi, Şehvetten sakının, bu emre uyamadık, çelişkilerden hoşlanan Tanrı kendi emriyle bile çatışacak kadar güçlü bir şehvet duygusu vermişti hepimize, bu zavallı kullarından o görkemli yaratıcılığının ürünü olan şehvetle dövüşmesini istemişti, kim Tanrının yarattıklarıyla baş edebilir ki, hiçbirimiz edemedik, en masumlarımız bile rüyalarında günaha bulaştı, emre uyamadık ama şehvete karşı dikkatli olmayı, şehvetle boğuşmayı, onu bastırmak için uğraşmayı, ondan kaçmaya çalışmayı öğrendik, yenilsek de zayıf bir kalkanımız, ince bir zırhımız oldu. Şefkat öyle değildi. Tanrı şehvetin yolunu kapatırken şefkatin yolunu sonuna kadar açmıştı, kimse şefkatin yolunda yürürken tedirgin olmaz, kuşku duymaz, kaçması gerektiğini düşünmezdi. Yüzündeki gizli gülümsemesinden anlaşıldığı gibi o bunu içgüdüleriyle sezmiş, Tanrının yasakladığı topraklara girmek için tanrının şefkatini bir Truva atı gibi kullanmayı öğrenmişti, her erkek kapılarını açıp o atı gönül rahatlığıyla içeri alıyordu. Tanrının söylemeye vakit bulamadığını söylemek bana düşecekti, Güzel kadınların uyandırdığı şefkatten korkun.

80gün/tutkunun rengi

$80-gun-tutkunun-rengi_avatar_orj.jpg

Alışkanlık yapan serinin ikinci kitabı sürprizlerle dolu ve kesinlikle daha cesur...

İki yabancı... Tutkunun yönettiği, kalp atışlarını hızlandıran bir ilişki...

Kurallara uymaya hazır mısınız

Baştan çıkartan ve bağımlılık yaratan 80 Gün Serisi'nin ikinci kitabı Tutkunun Rengi 'nde heyecan artarak devam ediyor.
Kızıl saçlı müzisyen Summer Zahova, New York'a yerleşmiştir ve büyük bir orkestranın keman virtüözü olarak hayatın tadını çıkarmaktadır. Venezuellalı yakışıklı orkestra şefi Simón'un dikkatini çekince Summer ve kariyeri altın çağını yaşar. Yeni bir şehir ve yeni başarılar, yeni heyecanları tetikler. Geride bıraktığını sandığı karanlık arzuların dünyası Summer'ı yeniden cezbeder.

Bu arada varlıklı Profesör Dominik Londra'ya geri dönmüştür fakat oldukça mutsuzdur. New York'a, onsuz yaşayamayacağını anladığı Summer'ın yanına taşınır. Dominik, Summer'ı karanlık arzularından koruyabileceğini düşünürken kendi tutkularının çok daha tehlikeli olduğunu tahmin bile edemez.

'Grinin Elli Tonu'nu sevdiyseniz merak uyandırıcı, tutku dolu bu serinin bağımlısı olacaksınız. Vina Jackson bu işi kesinlikle biliyor.'
-Book Diva-

'Ustaca.'
-Stern-

'Bir kadının arzularının tek renginin gri olmadığını ve elliden fazla tonu olduğunu görmek rahatlatıcı!'
-Belle de Jour-

'Nefesinizi kesecek bir aşk hikâyesi.'
-Look-

'Kalp atışlarınızı hızlandıracak, aklınızdan çıkmayacak ve duyularınızı harekete geçirecek bir seri.'
-Orion-

80 gün/arzunun rengi

(belki ilgilenen olur diye 1. kitabıda buldum :34:)

$80-gun-arzunun-rengi_avatar_orj.jpg

İki yabancı Tutkunun yönettiği, kalp atışlarını hızlandıran bir İlişki
Kurallara uymaya hazır mısınız

Tutku dolu anlatımıyla Arzunun Rengi, erotizmin yeni tonu olmaya aday.
-New

İlişkisinde sorunlar olan keman virtüözü Summer Zahova huzuru müzikte arar. Ancak bir gün, Londra metrosunda keman çalarken, kemanı onarılamayacak düzeyde hasar görür. Ne yapacağını bilemezken performansını ilk duyduğu anda ondan etkilenen tutkulu ve varlıklı Profesör Dominikten kışkırtıcı bir teklif alır. Dominik, Summera yeni bir keman alacaktır ama bir şartı vardır; sadece ona özel bir resital verecektir. Dominik, büyüleyici notaların arasında kaybolurken Summerın varlığını inkâr ettiği karanlık arzularını açığa çıkartır.
Aralarındaki çekimi inkâr edemeyen Dominik ve Summer, tehlikeli olduğu kadar heyecanlı, dönemeçler ve yol ayrımlarıyla dolu yoğun bir ilişkinin içine girerler fakat zevk bir süre sonra acıya dönüşecektir. Böylesine şiddetli bir tutkudan doğan bir ilişkiyi yürütebilmeleri mümkün olacak mıdır
Yepyeni bir erotik serinin ilk kitabı Arzunun Rengi en kısa zamanda daha fazlasını okumak isteyeceğiniz, baş döndürücü ve kışkırtıcı bir roman.

Çarpıcı ve baştan çıkartıcı. Arzunun Rengi nefesinizi kesecek bir aşk hikâyesi. -Look

Bu kitap, erotik edebiyatın kırmızı halısında yürümeyi hak ediyor. -Kossi Welt

Eğlenceli, kıpır kıpır ve yetişkinlere yönelik bir kitap. Bir kadının arzularının tek renginin gri olmadığını ve elliden fazla tonu olduğunu görmek rahatlatıcı! -Belle de Jour

Grinin Elli Tonunu sevdiyseniz, iki yabancı arasındaki çalkantılı ve tutku dolu ilişkinin anlatıldığı bu kitabın da bağımlısı olacaksınız. Okuduklarınız aklınızdan çıkmayacak. -goodreads.com

Kalp atışlarınızı hızlandıracak, aklınızdan çıkmayacak ve duyularınızı harekete geçirecek bir serinin ilk kitabı. -Orion

1- Açlık oyunları
2- Ateşi yakalamak
3- Alaycı kuş

ben 3. deyim şu an çok sürükleyici bir set 3 kitabında karakterleri aynı ama tekrar yok seriler arasında gayet başarılı hatta yazarın başka bir seti var 5 kitaplık onunda kampanyaya girmesini bekliyorum
teşekkürler bacımmm ;) :34:

Off ya bu ay iyice dibe vurdum kitap konusunda. İçimden hiç gelmiyor okumak :43: Umarım bu durum çabuk geçer. 3 kitapla bitiriyorum. Mart sonuna kadar daha okumam büyük ihtimal :50:

3) Yaban - Yakup Kadri

busean.......3

Günün aydınlık olsun, gayet iyiyiz canım. :16:
Son gaz okumaya devam. Eki Görüntüle 667338

hep ıyı olun:38:

ben kıtabımı ortaladım aslında bı ara bıraksam mı dıye düşündüm gerçekten sıktı ama neysekı normal seyrıne döndü.elif şafak sevgısı olmasa belkı siğer sayfalara ılerleyemezdım hıc beklemıyordum çunku böle karışıklık neysekı şuan gayet ıyı gıdıyor ınş perş.gününe bıterde bu ay bıtmeden belkı cok zorlarsam 5.kıtabımada başlarım ayın ortasında katıldım sıze ama ıyı gıdıyom demı
tabı sizlerin arasında cok ıyı olanlar var:nazar:bende zaman kalırsa okuduğum kadarı ıle malum evlı işle bı kadın olunca bıraz zamanımız kısıtlı
:ssz:

1- Fırtınanın Habercisi / Maksim Gorki
2- Frankenstein Ya Da Modern Prometheus / Mary Shelley
3- İnsan Ne ile Yaşar / Lev Nikolayeviç Tolstoy
Daha önce okumuştum, ama hatırlamıyordum, tekrar okuyunca hatırladım, okusamda yine bırakmadım, bitirdim.
4- Gül Limanı Oteli / Debbie Macomber

Kitap Açıklaması

New York Times Bestseller yazarı Debbie Macomberdan yürekleri ısıtacak yeni bir seri: Jo Marie Rose, Sedir Koyuna yeni bir başlangıç yapmak ve biraz olsun huzura kavuşmak için gelir. Kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışan genç kadın, burada bir otel satın alır ve otelin adını değiştirip Gül Limanı Oteli koyar. Buranın yeni başlayacağı hayatı için doğru yer olduğunu hissetmektedir. Ancak otel ve ilk gelen konuklar, Jo Marieye beklediğinden çok daha büyük sürprizler yapacaktır. Debbie Macomberın kitapları dünyada toplam 150 milyon adet sattı! Ülkemizde de büyük ilgi gördü ve çok satanlar listelerinde uzun süre kaldı!

kedi83 . . 4

Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Hz.Mevlana/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Kimya Hatun/Sinan Yağmur
Köprü/Ayşe Kulin
Aşkın Meali-Yusuf ve Züleyha/Sinan Yağmur
Yeniçeri-Kılıç Kından Çıkınca/Hakan Kağan
Kızıl Pençe-Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları/Mustafa Armağan
Dil ve Kültür/Şükrü Ünalan
Orhun Abideleri/Prof.Dr.Muharrem Ergin
Cemile-Sultanmurat/Cengiz Aytmatov
Alparslan-Çift Başlı Kartallar/Okay Tiryakioğlu
IV.Murat-Gürz ve Zafer/Okay Tiryakioğlu
Kanuni-Kılıcın Yapamadığını Adalet Yapar/Okay Tiryakioğlu : Yavuz Sultan Selim'in son dönemlerinden başlayıp,Kanuni'nin tahta çıkışını, Belgrad'ı fethini,Mohaç Meydan Savaşı'nı anlatan mükemmel bir kitap. Pargalı İbrahim'le,Kanuni Sultan Süleyman ile birlikte nefes alıyor gibisiniz.:nazar::nazar: Bu bilgi ve anlayış kirliliğinde böyle bir muhteşem sultan daha güzel anlatılamazdı herhalde.Teşekkürler Okay Tiryakioğlu. Kitap aynı zamanda 3 Kanuni kitabından ilki.:nazar::nazar:

bugu_su...........................13

Son düzenleme:
Pal Sokağı çocukları --- Ferenc Molnar

O yun mekanları zengin çocuklardan korumaya çalışan yoksul çocukların mücadelesi. Tam bir klasik. Muhteşemdi:16:

_MedceziR_ --- 8

Son düzenleme:
canan tan eroinle dans bitti..

arkadaş seçiminin önemi birkez daha gözler önüne serilmiş.kendini bildiğini düşündüğümüz akıllı kızımız biranda uyuşturucu batagında buluyor kendini.herşey insanlar için gerçekten.ne oldugunu anlamadan hepimiz başka yerlerde bulabiliriz kendimizi.
anlatımı güzeldi.aktı gitti.

PrensesPeri:3 :24:

Ooo Canan Tan dediniz,can evimden vurdunuz beni. Onun kitaplarını anlayacak,yorumlayacak kadar birikim sahibi değilim ama çok isterdim kendisinin derinlikli düşüncelerini okumayı. Gerçi söz ettiğiniz her örnek birbirinden parlak. 31 yaşındayım ancak İpek Ongun okuyorum,geç kaldım galiba :(

Işığın Anahtarı-Nora ROBERTS

Anahtar serisinin ilk kitabı. Kelt mitolojisi ve günümüzü birleştiren,fantastik macera tadında ama ne tam fantastik ne de tam güncel bir roman. Arada kalmışlığından olsa gerek iz bırakacak değil de daha okunup geçilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Lavin-11

bu ay hiç okuyamıyorum yoğunluktan:((
nerdeyse bir haftadır aynı kitaplayım ama kitapta ne kitap:))

ne güzel şey hatırlamak seni - nazım hikmet

4tane de cd si var genco erkal sesinden nazım şiirleri şahane bir şey
bu yoğunluk arasında nefes almamı sağlıyor

gonca2206-11 sanırım 11 di bunda da kalacak gibiyim :((

Sigmund FREUD-Çocukta Fobinin Analizi (Küçük Hans Vakası)

5.5 yaşındaki Hans takma adlı çocuğun dışarı çıkma fobisi konusunda sağaltımı kitabımızın konusu. Sağaltım Freud tarafından değil, Hans’ın babası tarafından gerçekleştiriyor ve psikanaliz konusunda oldukça bilgi sahibi olan baba, Hans’ın fantezileri, dil sürçmeleri ve benzetmelerini tek tek psikanaliz bakış açısıyla yorumlayıp gün yüzüne çıkarıyor. Hans’ta da farkındalık oluşturarak fobisinin üstesinden geliyorlar.

Lavin-12

1. Veda/Ayşe Kulin
2. Az/Hakan Günday
3. Kinyas ve Kayra/Hakan Günday
4. Küçük Aptalın Büyük Dünyası/Pucca
5. Ve Geri Kalan Her Şey/Pucca
6. Allah Beni Böyle Yaratmış/Pucca

7. Bana Dokunma/Tahereh Mafi

Arka Kapak:

Juliette tam 264 gündür kimseye dokunmadı.

En son birine dokunması bir kazaydı. Ama Yeniden Kuruluş onu cinayetten içeri tıktı. Juliettein dokunuşunun neden bu kadar ölümcül olduğunu kimse bilmiyor. Kimseye bir zarar vermediği sürece bu durum kimsenin de umurunda değil çünkü dünya zaten perişan durumda. Her gün yeni bir hastalık ortaya çıkıyor, gıda sıkıntısı had safhada, gökyüzünde tek bir kuş kalmadı ve bulutlar garip bir renkte.

Yeniden Kuruluş, yeni düzenin tek çare olduğunu iddia ettiği için Juliettei bir hücreye kapattı. Hayatta kalan bir avuç insan ise savaş naraları atıyor. İşte bu yüzden Yeniden Kuruluş fikir değiştirmek üzere. Juliette onlar için mükemmel bir silah olabilir. Juliette, yeni düzenin tek silahı olabilir.

Juliette karar asamasında. Ya bir silah olacak. Ya da bir asi.

Tahereh Mafi, Bana Dokunmada yürek burkan bir romantizmle distopya türünü bir araya getiriyor. Juliettein iç dünyasını yenilikçi bir üslupla metnine yansıtan yazar, okurları Juliettein zihninin içine davet ediyor.

pekmez_akıllı:7

Son düzenleme:
bu ay 3 kitap okuyabilirim dedim okudum . Şimdi Aziz Nesine Başlıyorum elimde birkaç ebook u var bilgisayarda oyalanmak için güzel bir fırsat

Açlık oyunları
Ateşi yakalamak
Alaycı kuş

nuclear_3

sevgili med cezirin gazıyla 2 kitap bitirdim:)

1. sultanı öldürmek
2. peri evi
3. küçük mucizeler dükkanı
4.grinin 50 tonu

fazlazıyla erotikti, şaırtıcı yerleri vardı. merak ettiğim greyin nasıl böyle olduğu?

Back